Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de

BUDA > miskolc.

majd a nemetek

BUDA > miskolc.

FlashBack nem 4-2re nyertek a Németek 11-esekkel?

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Bandew
Én nem nagyon drukkoltam nekik, de szeretném, hogy valaki kiverje az olaszokat. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tudom 😊 Semmi baj 😊

Ma2ska
Bierhoffnak egy ilyen meccs után talán nem kellene beszólnia az ellenfélnek, mert saját bunkóságát reklámozza csak.

fsgh
nem is neked akartam😛 csak bugzik ez a sz@r

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az nem én voltam 😊

NeoMaN
😊
HAJRÁ UKRAJNA!

Bár legyen igazad, mert Németek remélem megvernék az Olaszokat 😊
Mintha a törököknek jobb lett volna az esélyük arra hogy megmaradjon az eredeti országhatár... Megmaradt én is töritanártól hallottam 😉 De mostmár tényleg OFF vége ám 😊

Ma2ska
A németek nem érdemtelenül jutottak tovább, a biró talán mezõnyben kicsit segitett nekik, hazai pályába belefér. Ez az argentin csapat nem tetszik. Sokkal jobb játékosaik vannak, akik nem játszottak, illetve Pekerman rosszul cserélt, rossz összeállitásban játszatja csapatát, ezért sem tudták azt a technikás, rövid, lapos, sokpasszos játékukat hozni. Crespo lealibizte a meccset. Le kellene mondania Pekermannak ez után. A németek amit tudnak, hozták, daráltak, ez elég volt a 11 esekhez, amit az Argentinok megint csak dekoncentráltan "tudtak le".

Bandew
Felesleges a múltról vitatkozni.

Hajrá Ukrajna!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jbal
jóvan na.ne történelemezzetek már😄

fsgh
hát bazzz én csak annyit írtam hogy HAJRÁ OLASZOK erre Te márs nekem ugrottál hogy röhej...:/

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

grizzly21
az olaszok amugy sem olyan erõsek hogy megverjék a németekt-bár ne lenne igazam
És még erre utoljára visszatérve: nem mondhat nemet, kb 3 töritanártól hallottam kül formában a történetet, mind3 azt hangsulyozta hogy ott már nem lehetett semmit se csinálni, szerinted mit ért volna a magyar hadsereg, ami 100 évvel volt lemaradva, a világ összes országa ellen kb? semmit
off vége

NeoMaN
Gondoltam.
😊

jbal
ááá 101 üzenet.mi volt itt vki röviden?😄

A butaság szerintem az ahogyan te gondolkodsz... A kormány mondhat igenis nemet, lásd Törökország sem fogadta el a békeszerzõdés feltételeit harcoltak tovább! Sajnos akkor azok emberek (kormány tagjai) nem voltak képesek életüket áldozni az országért....Miért nem volt a Németeknél Fair-play? nem értelek de hagyjuk a témát... ON: Hajrá Ukránok az este ki kéne valahogyan "lökni" az Olaszokat 😊

reaper4
természetesen biztos h tévedsz 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kandurex
Sport, játék, labdarúgás... mi köze ennek Trianonhoz? Mert bár nekem is áll a szõr a hátamon, ha meghallom 1920' -as történelmi gazsságot, ettõl függetlenül ketté tudom, és akarom választani!

Szóljon ez a topik a fociról. Aminek a szerves része a szurkolás is, ha ugyan elhangzik, egy - egy "macskazabáló" kijelentés, attól szvsz még nem kell a plafonon lógni!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

France men
Grat Deutschland!! Az elsõfélidõben elaludtam de aztán a második félidõ az vetekedett a Portugal - Hollandal! A tippem nem jött be de a lényeg hogy nyertek a németek 😉

München ist ROT!!!

grizzly21
igen, de akkor még egy kis off részemrõl is, hogy a butaságaidat ne sokan olvassák el:
az a kormány direkt arra alakult meg, az egyetlen feladata az volt, hogy aláirják, mást nem tehettek, akkora volt a kényszer. ennyi, nem volt ott buta senki.
Lehet hogy a kormány sikert akart de a sport legyen fair play. a németeknél sosem volt az

Berni "csoda" tudod melyik idõkben volt? Azt is a politika tette nem a nép! A porig rombolt Berlin után kellett valami siker, és a kormány elintézte! De ez már tényleg politika. Ja, és Franciaországban amikor aláírták a szerzõdést megint csak a kormányunk volt a hülye... De ez már nagyon-nagyon OFF.

Jó az a te véleményed,nincs azzal semmi baj,csak a tanácsaidtól kimélj meg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

NeoMaN
Bárkinek lehet szurkolni és teljesen érthetõ.
De amikor valaki ilyeneket ír, hogy: "mi", az egyszerûen szánalmas és buta.
Szerintem.
Természetesen lehet, hogy tévedek és neketek van igazatok.

grizzly21
Egyébként hamár a németekrõl van szó: halkan megemlítem, hogy aki egy kicsit magyarnak érzi magát, az elvbõl nem szurkol a németeknek a berni "csoda" miatt. (de ugyanezt mondhatnám trianon és franciaország párhuzamára, de az már politika)

grizzly21
sokan csinálják..semmi baj nincs azzal, magukénak érzik a csapatot, van ilyen

NeoMaN
Hát, sztem egyértelmûen beteg.
😊

fsgh
te vagy egy röhej....nem mind1 kinek szurkolok?? "egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban!" ezt miért olyan nehéz felfogni???

grizzly21
fura egyébként hogy ki szurkol a németeknek, én bevallom õszintén ismerek néhány német drukkert, de egyik sem meggyõzõdésbõl szurkol, csakmert pl nagybácsi német vagy ilyesmi. Egy ilyen csapatot nem is lehet szeretni, pl az a Schweinsteiger..hogy néz az ki?
Azért azt sajnáltam hogy nemcsak a bíro, de a Hajdu B is a németeknek szurkolt...kicsit fura, õ azért objektiv szokott lenni...

NeoMaN
Az a beteg sztem, aki többesszám elsõ személyben beszél egy külföldi csapatról.

Mit,hogy a Német válogatottnak szurkolok 86-os vesztes VB döntõ óta?Mert azt tudják.
Amugy ha megnézed a különbözû csapatok topikjait gyakran irnak többes szám elsõ személyben az adott csapatról.
Az mind hülye?

chalezlopez
Arcból vegyél vissza... KÖSZI!!

Vamos Argentina!

grizzly21
azért az hihetetlen, hogy aki nem a németeknek szurkol az már beteg. El kéne fogadni más véleményét

grizzly21
vagy nem

NeoMaN
Dokinál a helyed.

Na, valakit kilöktem. Bocs attól.
chalezlopez
hát elnézést én meg azt mondom, hogy sajna kikaptunk, és össze vagyok törve... lehet fanatikus vagyok ÉS AKKOR MI VAN???

Vamos Argentina!

Annak, aki szerkeszti a bannert: a tizenegyesek végeredménye nem 5-4, hanem 4-2 lett.
NeoMaN
😊))))))))
Szüleid tudják?

en is, de nem fog bejonni 😞

BUDA > miskolc.

NeoMaN
😊
meglátjuk

Na ennek én is nagyon tudnék örülni!

Szerintem majd a Németek megbosszúlják a 4 évvel ezelöttit.

Majd én irányitom a dolgaimat jó?Hogy te mit utálsz az a te dolgod.

FtranX
Remélem Németország-Brazilia döntõ lesz és brazilok úgy elkalapálják õket, hogy sírva jönnek le a pályáról! <#gonosz2>

😊)))))

Oziris666
Ha fanatikus lenne,nem otthon ülne a gép elött😊

The FlashBack
Hallod, ez az elsõ teli találatosom:-)

The FlashBack
Látoed, elég egy jó meccs, és áris a fellegekben a topik:-)