Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mintha a törököknek jobb lett volna az esélyük arra hogy megmaradjon az eredeti országhatár... Megmaradt én is töritanártól hallottam 😉 De mostmár tényleg OFF vége ám 😊
Hajrá Ukrajna!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
És még erre utoljára visszatérve: nem mondhat nemet, kb 3 töritanártól hallottam kül formában a történetet, mind3 azt hangsulyozta hogy ott már nem lehetett semmit se csinálni, szerinted mit ért volna a magyar hadsereg, ami 100 évvel volt lemaradva, a világ összes országa ellen kb? semmit
off vége
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szóljon ez a topik a fociról. Aminek a szerves része a szurkolás is, ha ugyan elhangzik, egy - egy "macskazabáló" kijelentés, attól szvsz még nem kell a plafonon lógni!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
München ist ROT!!!
az a kormány direkt arra alakult meg, az egyetlen feladata az volt, hogy aláirják, mást nem tehettek, akkora volt a kényszer. ennyi, nem volt ott buta senki.
Lehet hogy a kormány sikert akart de a sport legyen fair play. a németeknél sosem volt az
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De amikor valaki ilyeneket ír, hogy: "mi", az egyszerûen szánalmas és buta.
Szerintem.
Természetesen lehet, hogy tévedek és neketek van igazatok.
Azért azt sajnáltam hogy nemcsak a bíro, de a Hajdu B is a németeknek szurkolt...kicsit fura, õ azért objektiv szokott lenni...
Amugy ha megnézed a különbözû csapatok topikjait gyakran irnak többes szám elsõ személyben az adott csapatról.
Az mind hülye?
Vamos Argentina!
BUDA > miskolc.