Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Különben nem hagynátok abba ezt a "kisebbség õket fikázza..." hülyeséget? Magyarok vagyunk ne veszekedjünk ezen... Így is elég nagy az ellentét a Foci VB 2006 és az Olasz foci "szerelmeseinek" között...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
asszem😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Viccet félretéve Angolokat remélem megizzasztják... és remélem nyernek is 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(ez a kemény pótcselekvés)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha az Ukránok nem lépnek valamit kimegyek vacsorázni 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha az ukránok, az király és izgis lesz.
Ha egyik sem, az a legrosszabb...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
De nagyon benne van egy újabb négygólos zakó az ukránok részérõl.
Én is hasonlóan látom😊