19716
Világbajnok: Olaszország
-
Zséé #568 bakker...
Pedig a lófejű helyett simán mehetne -
faláb #567 Huntelaar nem megy a VB-re:| -
#566 hát ez már színvonal! -
#565 Hát, 1 hogy lecsatározták, aztán mondták, hogy az apja a válogatott edzője.
vmi ilyesmi volt, hogy: kérdés ki Kranjcar apja?
1. edző
2. szövetségi kapitány
Értelmes :P -
#564 mi volt a kérdés?:DDD -
R9 #563 nem kaka-s volt? ^^ -
#562 Na ezzel a Kranjcaros kérdéssel is jól leégették magukat a retekklubbosok. -
Monoton #561 :DDDD -
#560 azt lehet kultúráltan is. -
Girondins #559 Éljen a szabad vélemény nyilvánitás! Kösz Punker. Remélem ezért nem kapok büntetőpontot! azt hiszem csak az emberek véleményét irtam le! -
#558 :)))))))))))))))))))))))))))))))) amúgy teljesen igazad van -.- -
#556 -
#555 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
loller egy ember -
#554 mindez semmi képzejétek el meccs közben: És igen Figonál a labda az idei szenzonban jól játszott a Milanban vajon itt tud-e valamit nyújtan....:DDD -
R9 #553 :D:DAD:AS:D -
#552 -
#551 tE JÓ ÉG .....a milanba.... -.- Ez a Retekklubb... -
Monoton #550 aztaqqva akkor inkább nézem vmi horváth vagy szerb adón :DDDDDD
vagy stream en :P -
#549 :DDDDD -
#548 Kőkomoly. Kb ilyen színvonalú lesz a közvetítés is. -
R9 #547 jóhogy nem az volt hogy melyik klubtól igazolt a mialnba
a inter
b barcelona -
Monoton #546 nebassz ez komoly? -
R9 #545 lol megelőpztél :DDDDDDDD -
R9 #544 jahogy Figo melyik klubtól igazolt a Milanba?
nagyon gáz ez a retek klub már 2 ekkora hiba -
#543 ÁÁÁ, ezt nem hiszem el: kérdés sms játékban: Honnan igazolt el Figo a Milanhoz?
A. Real Madrid
B. Barcelona
Szánalmas. -
#542 szerintem a Juve keze van a dologban -
#541 cantalejo? Az a szerencsétlen hogy a francba ment át a teszten?
Szvsz a Barca - Real meccs után igencsak megvastagodott a pénztárcája, így nem volt probléma lefizetni a FIFA-t -
#540 szerintem is jó bíró , de legjobb Markus Merk -
#539 jó bíró... hát, idén nem tudja ezt bebizonyítani -
#538 szegény én sajnálom sztem jó bíró -
#537 Partjelzői miatt bukta el a futball-vb-t a spanyol sztárbíró
május 9. kedd 0:28
[MTI]
Asszisztensei nem tudták teljesíteni a fizikai tesztet, ezért nem lehet ott a németországi labdarúgó-világbajnokságon Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, a pillanatnyilag legjobb spanyol játékvezető. A nemzetközi szövetség (FIFA) döntése értelmében a bírói tévedések számának csökkentése érdekében állandó hármasok működnek közre a vb mérkőzésein.
Minden sípmesternek meg kellett neveznie három asszisztenst, akikkel együtt szeretne működni a találkozókon. Csak az a játékvezető került be a világbajnokságon szerephez jutók közé, aki minden felmérésen megfelelt és az asszisztensei közül is legalább ketten teljesítették a különböző próbákat. Gonzalez esetében csak egy segítő ment át a nagyon szigorú vizsgákon.
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) rangsorában Gonzalez a német Markus Merk mögött a második helyen áll. Helyettese honfitársa, Luis Medina Cantalejo lesz, akit az elmúlt hetekben nyilvánvaló tévedései miatt élesen bírált a spanyol sajtó.
-
#536 1órán belül nekem is meglesz :P -
Brazilia -
#534 nekem má megvan -.- -
#533 jaja azt néztem énis mármint a dvd-t
ha rip-et felteszik akko leszedem énis-.-
de azér csak jobb lenne boritoval eredetibe D: -
#532 áá nem csak kapcsolgattam:DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi volt a levélben a végén?:DDDDD -
#531 1ébként meg most buktunk le mindketten, hogy nézzük a barátok köztöt... :DDDDD -
#530 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azt hittem rosszul hallok. Kb ilyen színvonalú lesz a közvetítés is. :( -
#529 " most Joaquin volt terítéken és egyből úgy kezdték hogy "a kiváló balszélső",holott(sztem) fullra jobbszélső "
Hát ez benne az átverés. Sok láma küldi az sms-t arra, hogy balszélső, holott valójában meg a jobbszélső a helyes, így azonban senki nem nyer semmit ( kivéve az rtl, pár milliót :) ), mert az okosabbak meg tudják, hogy jobbszélső, de ők meg alapból nem is küldenek ezeknek a pénzhajhászoknak sms-t :D
-
#528 Szerintem ez úgy működik hogy keddenként megjelenik de egy hétig tudod venni és szerintem nem csak ma lehetett hanem még a kövi keddig mikor megjelenk az új...