Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Hogy lehet egy Interes olaszellenes.😄

fsgh
Ez az!!!! FORZA!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

forza milan
Forza Italia!Remélem megnyerik az olaszok...!

fsgh
fujj!!!(én is szeretem a Brazilokat😊 de az Olaszokat jbban...<#ravasz1>)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
2002ben sem voltak azok mégis... és most ráadásul otthon is játsz6nak

Brazil drukker vok nem olasz <#ravasz1>

forza milan
Németek elbuknak...Nem valami nagy számok most...

zaki
szerintem megint német-brazil döntõ lesz. hacsak nem találkoznak egymással a döntõ elõtt

fsgh
ne legyünk pesszimisták!

forza milan
<#vigyor5>Togo megnyeri a vb-t!!!!

9csöves9
Togo eljut a döntõig.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Olaszok nem jutnak el döntõig.

forza milan
Uruguay kiesett a pótselejtezön Ausztrália ellen....<#lookaround>

Laffite
...hogy a braziloknak ekkora mákjuk legyen... még a cseresorukkal is simán meg lehet nyerni azt a csoportot... egyébként a horvátok már nem olyan erõsek, sztem az ausztrálok megviccelik õket és továbbmennek másodiknak!

mint ahogy biztos vagyok a spanyolok, a franciák, a csehek, a németek, a portugálok és a mexikóiak sima továbbjutásában is

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

a.carkey
*
Ázsiából és Óceániából 4, Afrikából 4

A medve nem játék.

a.carkey
A csoportokat megnézve - tisztelet a kivételnek (C, E és H csoport, ahol minden meccset meg fogok (akarok) nézni) az utóbbi VB-k talán egyik - a kiemeltek összecsapásain kívül - legszarabbját fogjuk a csoportküzdelmek során látni, mégha nagy meccsek most is lesznek (persze a csoportküzdelmek során mikor nincsenek?).

Lehet, hogy kell 32 csapat, de szerintem nem kéne eröltetni ezt a szisztémát.

Több európai kéne, nem Trinidaddal, Togoval, Ausztráliával, Angolával, stb. kéne felhigítani a csoportokat, mikor pl. Uruguay hiányzik. Elég lenne Ázsiából és Óceániából, Afrikából 4-4, és 3 Észak és Közép-Amerikából. A többi Európa és Dél-Amerika.

De 1x csak rájön a FIFA, hogy szép-szép, hogy odafigyelünk a többi országra is - fõként, hogy a sok hülye támogassa az összesbarom döntésünket -, de azért nem kéne pár Földrésznek ekkora szeletet odadobni ...

Ha annyira figyelnek, hogy az EU csapatok ne kerüljenek össze, akkor minek ez a bénázás? Van pár jó afrikai csapat, de ez a sorsolás roppant felejtõs.

Sajnos, annyira nem akartak a németeknek nehézségeket, hogy roppant unalmasra sikeredtek a csoportok. Szerintem.

A G és talán a H csoport kivételével szerintem már minden eldõlt a sorsolásnál.

A. Németország, Lengyelország
B. Anglia, Svédország
C. Argentína, Hollandia
D. Mexikó, Portugália
E. Olaszország, Csehország
F. Brazília, Horvátország
G. Franciaország, (talán Dél-Korea?)
H. Spanyolország, (Ukrajna v. Tunézia?)

Szerintem.

Ha lezajlottak a csoportmeccsek, akkor tényleg jöhet a foci.

A medve nem játék.

EOX
Szerintem holland-brazil döntõ lesz

Retteketet

fsgh
Szerintetek mi lesz a dönõben???
Szerintem: Olaszok-Brazilok

Kár hogy nem juthatnak tovább mind a 4-en.<#rinya>
1. Holland
2. Szerbia
3. Elefántok
4. Argentina

Iori
jóvan, megbeszéltük<#vigyor>

I love this game!

zaki
ok <#eljen>

legyen hollandia az 1., elefántcsontpart pedig a 2., argentínok meg essenek ki a francba <#buck>

Iori
Ez igy oké, de a hollandok most nem azért jók mert hude nagy nevek vannak hanem mint csapat iszonyat jók. Láttam az utóbbi 7-8 meccsüket és nagyon össze lett rakva ez a csapat, fõleg a védelem (kivéve az olaszok ellen).
Nem mondom azt hogy rossz csapat Elefántcsontpart csak suxx hogy pont ide kerültek :/. Majd nyáron meglátjuk melyikünknek van igaza.

I love this game!

zaki
attól, hogy jobbak, még nem jutottak tovább. franciák is hgoy beégtek a múltkor. nézd meg szenegált mit csináltak a 2002es vb-n. elefántcsontpartnak sokkal jobb csapata van, mint akkor szenegálnak. én abból a csoportból nekik fogok szurkolni. egyébként meg a braziloknak <#smile>

Iori
és? jobbak lennének a hollandoknál? kétlem...htx

I love this game!

zaki
nézzél már utána milyen játékosokból áll elefántcsontpart, htx...

Iori
mé esnek ki a hollandok? soha nem volt ennyire jó az oranje az utóbbi pár évben mint most, elefántcsontpart meg mitõl olyan nagy ász? attól hogy van egy Drogba? nem fogja megváltani a világot...Szerbek is sokkal jobb náluk.

I love this game!

A kurva életbe! a két kedvenc csapatom( Hollandia, Szerbia) összekerült...
Na sebaj sajnos kiesnek az argentinok idejekorán de ez van. ettõl nehezebb csoportot ki sem találhattak volna! Egyforma erõs mind a 4 csapat. Nüanszok fognak dönteni!

5w0rdf15h
LÁÁÁÁÁL a fene egye meg, ezé imádkoztam, hogy a hollandok meg az argentinok ne egy csoportba kerüljenek, erre.... áááááááhhhhhhhh

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
hát igen, majd lerágtam akörmömet az izgalomtól <#idiota><#zavart2><#shakehead><#levele><#mf3>

na, sztem a németeknek a legkönnyebb a helyzetük. b csoportból angolok sztem továbbjutnak, 2. hely kérdéses. nekem inkább a c csoport tûnik "halálcsoportnak", nem tudom, hogy a "szakértõk" miért ugrották át 2 mp alatt, hogy hát itt az argentínok és a hollandok tuti továbbjutók. argentín és elefántcsontpart(!) a tippem. hollandok beégnek szvsz. d csoport vicces, abból 1 meccset nem fogok megnézni, az tuti. e csoportból olaszok lesznek az elsõk, . hely sztem a cseheké. f csoportból brazilok 1értelmû, 2. horvátország is biztosnak tûnik, g csoport is rém egyszerû, h szintén.

Laffite
ha te is a reteklubbot választottad, akkor gondolom téged is esz a méreg... nem hiszem el, hogy egy egyszerû sorsolást sem tudnak leközvetíteni tisztességgel, csak így összevágva, és még ki sem húzták az országot, de már kiírták nekünk a képernyõre, hogy melyik csoportba fog kerülni... ekkora egy idióta barom csatornát, még ezek akarnak saját sportadót...!!! <#boxer>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Davidus
nem vagyok benne biztos hogy irán el fog jtni erre a vb-re😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
szerintem a japók meg a horvátok ellen vért fognak izzadni

V9ykn8_TZL0

Bandee1987
C csoport eléggé gyilok, bár alapból argetin-holland továbbjutást mondok, de a szerbek eléggé bekavarhatnak.
Amúgy FORZA ITALIA!
Ja, és FORZA TOGO! (csak amiatt, mert utálom a franciákat)<#vigyor>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Braziloké is elég könnyû

Bandee1987

Iori
hehe, jo kis meccsek lesznek majd (angol-svéd, holland-argentin, brazil-japán, korea-franciao.) németek eléggé könnyû csoportba kerültek na meg Mexikó és Portugália

már csak 182 nap 😊

I love this game!

Bandee1987
de a büdös eurosport vagy legalább a zdf nem tudná adni...

az erste német csatorna (aminek a jele egy 1-es) az adja a sorsolást ;-)

jAsOn VoOrHeEs
Hmmm... Most õszintén, kit érdekel a sorsolás? Viszont annál érdekesebb a mûsorvezetõcsaj! <#vigyor> <#finom> Nem rossz bige... 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
na jó, én inkább megnézem felvételrõl, addig meg nem nézem meg a sorsolást

ha így folytatják retek klub élõbe leadja

http://www.sopcast.org/download/SopCast_032.zip
ott sports | cctv5

zaki

zaki
link?

én streamen nézem élõbe

zaki
ja