Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mint ahogy biztos vagyok a spanyolok, a franciák, a csehek, a németek, a portugálok és a mexikóiak sima továbbjutásában is
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Lehet, hogy kell 32 csapat, de szerintem nem kéne eröltetni ezt a szisztémát.
Több európai kéne, nem Trinidaddal, Togoval, Ausztráliával, Angolával, stb. kéne felhigítani a csoportokat, mikor pl. Uruguay hiányzik. Elég lenne Ázsiából és Óceániából, Afrikából 4-4, és 3 Észak és Közép-Amerikából. A többi Európa és Dél-Amerika.
De 1x csak rájön a FIFA, hogy szép-szép, hogy odafigyelünk a többi országra is - fõként, hogy a sok hülye támogassa az összesbarom döntésünket -, de azért nem kéne pár Földrésznek ekkora szeletet odadobni ...
Ha annyira figyelnek, hogy az EU csapatok ne kerüljenek össze, akkor minek ez a bénázás? Van pár jó afrikai csapat, de ez a sorsolás roppant felejtõs.
Sajnos, annyira nem akartak a németeknek nehézségeket, hogy roppant unalmasra sikeredtek a csoportok. Szerintem.
A G és talán a H csoport kivételével szerintem már minden eldõlt a sorsolásnál.
A. Németország, Lengyelország
B. Anglia, Svédország
C. Argentína, Hollandia
D. Mexikó, Portugália
E. Olaszország, Csehország
F. Brazília, Horvátország
G. Franciaország, (talán Dél-Korea?)
H. Spanyolország, (Ukrajna v. Tunézia?)
Szerintem.
Ha lezajlottak a csoportmeccsek, akkor tényleg jöhet a foci.
A medve nem játék.
Szerintem: Olaszok-Brazilok
1. Holland
2. Szerbia
3. Elefántok
4. Argentina
legyen hollandia az 1., elefántcsontpart pedig a 2., argentínok meg essenek ki a francba <#buck>#buck>
Nem mondom azt hogy rossz csapat Elefántcsontpart csak suxx hogy pont ide kerültek :/. Majd nyáron meglátjuk melyikünknek van igaza.
I love this game!
I love this game!
Na sebaj sajnos kiesnek az argentinok idejekorán de ez van. ettõl nehezebb csoportot ki sem találhattak volna! Egyforma erõs mind a 4 csapat. Nüanszok fognak dönteni!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
na, sztem a németeknek a legkönnyebb a helyzetük. b csoportból angolok sztem továbbjutnak, 2. hely kérdéses. nekem inkább a c csoport tûnik "halálcsoportnak", nem tudom, hogy a "szakértõk" miért ugrották át 2 mp alatt, hogy hát itt az argentínok és a hollandok tuti továbbjutók. argentín és elefántcsontpart(!) a tippem. hollandok beégnek szvsz. d csoport vicces, abból 1 meccset nem fogok megnézni, az tuti. e csoportból olaszok lesznek az elsõk, . hely sztem a cseheké. f csoportból brazilok 1értelmû, 2. horvátország is biztosnak tûnik, g csoport is rém egyszerû, h szintén.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Amúgy FORZA ITALIA!
Ja, és FORZA TOGO! (csak amiatt, mert utálom a franciákat)<#vigyor>#vigyor>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
már csak 182 nap 😊
I love this game!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ott sports | cctv5