Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
és már eredményjelzõ is van kint...
bár a "csállsztröm" az nem tetszett<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
eddig elég joga bonito-s vb kifejezetten jó<#nyes>#nyes>
violence can be used for good - JUSTICE
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
😊
HAJRÁ ELEFÁNTCSONTPART! HAJRÁ TRINIDAD! HAJRÁ JAPÁN!
Ettõl függetlenül a bajnok természetesen Brazília lesz, Jar-Jar Binks játékával.
😄
I love this game!
remélem nyernek, mivel 3 éves korom óta nekik szurkolok...
78-ban a "nagyhajú" Kempes volt a kedvencem...
Vamos Argentina!
"Nagyon rossz volt a 30 fokos hõségben játszani. Szenvedtünk, de a futballban néha ezt is kell. Azt hiszem, a nehéz körülmények ellenére ez egy remek kezdés volt."
Anibal Ruiz, a paraguayi válogatott szövetségi kapitánya:
"Sajnos megfogott minket a gyors gól, de az elsõ húsz perc után úgy éreztem, van esélyünk a pontszerzésre. A játékosaim védekezésben jól megoldották a feladatukat, azonban a támadásainkban nem volt elég átütõerõ."
David Beckham, az angol válogatott csapatkapitánya:
"Elégedettek lehetünk, hiszen gyõzelemmel kezdtük a világbajnokságot. A mérkõzésen idõnként jól játszottunk, de talán túl sokszor hagytuk a paraguayiakat passzolgatni, nem voltunk elég határozottak."
ELEFÁNCSONTPART!!<#taps>#taps>
Forza Italia ! és Vorwärts Deutschland !
svédek jól beégtek 😄 VB leggyengébb csapatát nem tudták elverni
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.