Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
marmint osszesen 3 : o
BUDA > miskolc.
mázli 😄
huh de jó...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
3
BUDA > miskolc.
Basszus...
megint gól... érvénytelen
megint gól... érvénytelen
2:1 😄DDDD Gyerünk az egyenlítésért!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
még 1-et, gyorsan!
http://gaborszantai.co.uk/
Háháhááááá éreztem 😄D
góóóóóóóóóóóóóól Drogba
Jó lesz a vége!!
Jó lesz a vége!!
Háháhááááá éreztem 😄D
YESSSSSSSSSSSSS
http://gaborszantai.co.uk/
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
az elsõ argrntín helyzet.az a nagyon kétséges... szerintem nem gól.mert egyik kameraállásból így látszott a másikból,meg amúgy.szóval.meg TELJES terjedelmével nem hiszem,hgoy átment.de biztos lehet rajta vitázni,és egyáltalán nem kizárható,hogy gól volt.de minek vitázni,mikor argentínoknak meg lesz a 3pont.kár hogy az elefántok nem rúgnak gólt.pedig 1-et mindenképpen megérdemelnének.
meggyõzõdésem már bizonyítást nyert
az argentínok sunyin feldobják magukat <#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>
na mindegy legalább 2-2nek kéne lennie az reális lenne de a foci az nem az igazságosság sportja
most nem szeretem az argentínokat mert csak pár jó játékosuk van a többi meg színész<#mf2>#mf2>
up yours!!!!!!!!!!!<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
az argentínok sunyin feldobják magukat <#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>
na mindegy legalább 2-2nek kéne lennie az reális lenne de a foci az nem az igazságosság sportja
most nem szeretem az argentínokat mert csak pár jó játékosuk van a többi meg színész<#mf2>#mf2>
up yours!!!!!!!!!!!<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
violence can be used for good - JUSTICE
Szerintem az Argentín-Elefántcsontparton a legjobb teljesítményt magukhoz képest a kommentátorok nyújtjá, egész elviselhetõ, nem mászol tõlük a falra, bár volt pár beszólásuk😄:
egyik:"Minden Elefántcs. Angliában és Franciaországban játszik aki kezd"
másik:" A 2 kezdõ Toure közül az egyik az Arsenalban, a másik az Olimpiakosban játszik<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
egyik:"Minden Elefántcs. Angliában és Franciaországban játszik aki kezd"
másik:" A 2 kezdõ Toure közül az egyik az Arsenalban, a másik az Olimpiakosban játszik<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
:-O fantico 😄
REAL MADRID
jóestét vb szurkolók!!!
pfff 559 új üzenet! 😄 csak nem történt vmi érdekes 😊
pfff 559 új üzenet! 😄 csak nem történt vmi érdekes 😊
REAL MADRID
félek, hogy nem lesz...
Jaaaaaa <#nyes>#nyes>