Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ezt nekem mar gyerek koromban megtanitottak a palyan.
Megneznem azt, melyik kapus tudja lehuzni a labdat, akire ugy loknek szembol ra egy 80 kilos jatekost, hogy mar a levegoben ugrik a labdaert,de meg feluton van a labda fele.
El se fogja erni a labdat, az mas szituacio teljesen ha mar megfogta a labdat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Dehát a fõ meccs mégiscsak az olasz lesz 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem azert volt szabalyos a gol mert, Swarzer rosszul jott ki, hanem mert a sajat jatekosa lokte ra a japant.
Nem a kapus volt a hibas egyaltalan, hanem a vedo aki ralokte a kapusara az ellenfel jatekosat.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Az x reálissabb lett volna!
De igy legalább bejött a tippem<#vigyor2>#vigyor2>
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Hajrá Magyarország!
Olasz meccs 1, vagy 2-0 lesz! <#email>#email>
Olaszország - Ghána : 1-1
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
rajtuk ment el a kombi szelvényem, és ezt nem gondoltam volna. inkább a mai meccsre gondoltam, hogy húzósabb lesz, de ez is bejött... de így baszhatom. 😞
BUDA > miskolc.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Eddig minden ugy alakul,ahogy gondoltam.
Szerencsevel golt szerez az elso felidoben Japan es jon a fordulat a masodikban es 2:1-re nyernek az Auszik.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ezeket tippeltem mára:
Ausztrália - Japán : 2 - 1
USA - Csehország : 1 - 2
Olaszország - Ghána : 2 - 0
<#falbav>#falbav>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century