Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmIn3m02
jajj de buta vagy 😞

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

a Bernabeu-ban ezért 60 méter hosszú a hazai kispad😊))

http://gaborszantai.co.uk/

nah, legalább ebben az 1-ben eggyetértünk 😛

Punker
jaja az buzik és qrvák hulladék itala 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

😄DDDD

én a helyedbe inkább mennék a boltba 😊 útálom a pezsgõt...😛

Punker
a real megveszi a játékosokat hogy ne ellene játszanak ennyi aztán ülhetnek a kispadon.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
pfej 😞

Nézd, Te jobban jártál, engem az fogadott, hogy 2 üveg söröm maradt...

vagy elmegyek boltba, vagy stílusosan pezsgõzöm francia gyõzelem esetén😊

Taranov
A Real Madrid a futballista temetõ. A Realba már nagy játékosok, legalábbis nagy tehetségek igazolnak, ritka, hogy õk nevelnének ki sztárjátékosokat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
Rooney elötte még remélem azért kicsit átalakítja az arcát 😊

nem is kommentálom tovább ezt a hsz-t 😄DDD

most kelltem fel és már ienek fogadnak 😊

The FlashBack

Ronaldo: Manchesterbõl el, útban Madrid felé

Elhagyja Angliát és a Manchester Unitedet Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott fiatal szélsõje. A 21 éves játékos ezt a szombat esti Németország–Portugália világbajnoki bronzmérkõzés után jelentette be. Ronaldo ellen gyûlöletkampány indult Angliában, miután egyrészt kijelentette, hogy szívesen folytatná a Real Madridban, másrészt az Anglia elleni meccsen kiállíttatta klubtársát, Wayne Rooneyt.

„Azt hiszem, el kell hagynom a Manchestert, a körülmények nem megfelelõek ahhoz, hogy továbbra is ebben a csapatban futballozzak – jelentette ki Cristiano Ronaldo. – Senki nem állt ki értem az utóbbi napokban, jóllehet én senkit nem bántottam. Két-három napon belül eldöntöm, hová igazolok.”

A legvalószínûbb egyébként az, hogy Ronaldo a Real Madridban folytatja, és õ maga is újra megerõsítette, mennyire vágyik Hispániába.

„Mindig mondtam, hogy Spanyolországban akarok játszani” – fogalmazott.

A fiatal kora ellenére máris 38-szoros válogatott támadónak csak három év múlva jár le a szerzõdése a Manchester Unitednél, és Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere a múlt héten még azt mondta: számít Ronaldóra az elõszezon elsõ edzésein.

„Semmi gond nincs a fiúval, nem várok problémákat. Amikor a Real Madridnál valaki elnök szeretne lenni, általában felhasznál ehhez olyan klubokat is, mint a miénk” – jegyezte meg Sir Alex, utalva arra, hogy Ronaldo neve elõször az elnökválasztási kampányban merült fel ígéretként.

Fabio Capello, a Real Madrid új vezetõedzõje a fiatal portugállal kapcsolatban úgy nyilatkozott: „jó hírnek” tartja, hogy Madridban szeretné folytatni.

„Õ a Manchester United játékosa, de nálunk mindenki szeretne játszani. Mivel úgy gondolom, hogy õ tényleg ezek közé tartozik, ez jó hír számomra” – csavarta a mondatokat az olasz szakember.

Cristiano Ronaldo egyébként a második Ronaldo lehet a Real Madridban, hiszen köztudott, hogy a brazil Ronaldo is a Bernabeu-stadionban játszik.

9csöves9
az NS-en már régóta nem lepõdök meg,de ha valaki még egyet is ért a baromságaikkal...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

The FlashBack
bár lehet, hogy rosszul fogalmaztam, nekiugrok mégegyszer

Igen, a "Futballista-gyárban" - hiszen Õk csináltak labdarúgót Ronaldoból, Zidaneból, Beckhembõl...😊))

The FlashBack
NS hozta

9csöves9
már bocsáss meg,de ez egy baromság

"Real Madrid a futballista gyár"?? ez az utolsó ami eszembe jutna errõl a csapatról

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

a real-ba akarják leszoktatni a színészkedésrõl ?????

ASADSDasDF:S_AF:dasF_fdafa <#guluszem1><#guluszem1>

Ezt most Barca/Arsenal/Ajax-fanként nem kommentálom a béke kedvéért...

The FlashBack
Hát igen, akármilyen helyen végzett a Real a spanyol bajnokságban, és a BL-ben, azért a nevesebb játékosok mégiscsak onnan kerülnek ki, és igazolnak máshová. Egyszóval, mint ahogy azt valamelyik újság is említete: "Real Madrid a futballista gyár"
Egyszóval, én úgy gondolom, hogy C. Ronaldo megállná ott a helyét, leszokna a színészkedésrõl, amit valljuk-be, azért nem csinált volna rosszul, mert a vb-n a bírók annyira nulla szinten vezették a meccset. ég nálunk, a megye ii. osztályban is jobbak a bírók

The FlashBack
Szerintem nem adják meg neki, egyértelmû öngól volt, ez nem olyan mint az Argentín - Szerb meccsen:-)

The FlashBack
Jah, hát Barthezz-t, én se csíptem, soha. Nemértettem a Portugálok ellen, hogy hogy állhat egy olyan kapus a francia kapu elõtt!?:|
No, mindegy,

The FlashBack
Azért nem olyan nagy marhaság a fáradtságra fogni, hiszen egy hónapja Németországban vannak, idegen helyen, ugyanúgy edzenek valamit, játsszák a meccseket, emellett sajtó tájékoztató, és miegymás. És emellett jól futtballozni nehéz.

Szerintetek Petit "öngõlját" nem adhatnák Schweinsteigernek? Meglenne a VB elsõ mesterhármasa 😊
Bár reményeim szerint ma is lesz hasonló produkciót nyujtó játékos a pályán (segítek Zizou a beceneve 😉

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Reméljük, hogy a Francia Légió brazíl-színvonalon fog ma játszani, és akkor nem lehet semmi gond!<#worship>

(Igazából 2 gond lehet francia szemszögbõl: az önveszélyes Barthez és az elképesztõen védõ Buffon)

Igen a Portugál csapat játéka, miután bejött Figo Pauleta helyett, lett támadóbb szellemû.

The FlashBack
Kár, hogy Figo nem volt kezdõ

Jó reggelt minden foci-fannak! 😊
A tegnapi mérkõzésen ismét bebizonyította számomra Németország hogy megérdemelte a bronzérmet, és helye is lett volna a döntõben.Bastian Schweinsteiger óriási gólokat lõtt, emellett Lahm és Kahn játéka tetszett a legjobban. Kahné márcsak azért is mert ezen a mérkõzésen (is) többet és nagyobbakat védett mint Lehmann az egész VB alatt. Egyszó mint száz Szép volt Németország, ma pedig Zidane Mindent bele, Hajrá Franciaország!

The FlashBack
Jah, Pauleta nem élete legjobb VB mérkõzéseit játszotta idén. Talán legközelebb

The FlashBack
Úgy pedig lenne esélye mindenkinek...

The FlashBack
lesszabály eltörlése, hülyeség, remélem nem törlik, el mert akkor tényleg rengeteg gól lesz:-)

Punker
németeknek a digók ellen is így kellett volna játszaniuk, de jó volt a meccs 😊

azt a kis b*zeráns c. ronaldot lehet nevezzni 3x is az oszkárra legjobb rendezés legjobb kaszkadõr legg@cibb csaló, nem csinált valaki gifet róla? támadják a ballábát nem találják el erre felvágja magát fogja a jobblábát és vigyorog a bíróra, új szabály kell? az ilyenekért 1 hónap eltiltás azt akkor majd megtanulják hányinger az egész 😞

chalezlopez
Sztem ha vége van a 90 percnek, ötpercenként lejön 2-2 emberke a csapatokból, és próbálják meg így eldönteni a meccset. <#vigyor2>

Vamos Argentina!

grizzly21
pedig abban is a brazilok a legjobbak😄

A foci valtozik es ha megmarad ez a tendencia egyre unalmasabba lesz. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

buldozer99
Minden maradjon ugy ahogy van!!!!
Jo hogy nem azt találják ki hogy playstationon játszák le a meccseket!!

Forca Barca

Jo-jo, egy szoval nem mondtam hogy ronaldinho rossz jatekos lenne csak tulsztaroljak/tak. (Amugy szeretek indonkent tulozni) 😉
Egyebbkent eddig aki megkapta az aranylasztit mindenki megerdemelte. Foleg Figo! ^^

Lama!: zidanenak a teljesitmenye annyira hepehupas, mint az eszaki-kozephegyseg. Hihetetlen hogy tudja levenni a labdat, de nem lehet epiteni a jatekara, nem biztos pont.

furfang: Szerintem az tenne jot a focinak, ha egy meccset se lehetne gol nelkul befejezni es a 11rugasokat is eltorolnek meg a buntetoket is! Akkor tenyleg ramennenek a csapatok a tamadasra. ^^

grizzly21
ezeket honnan szeded? Hasonlóan idióta ötletek mint a narancs sárga lap. A Blikkben vagy hol lehet ilyeneket olvasni?

Láma!
mindketöö orbitális baromság

A FIFA elnöke, Blatter azt szeretné, hogy több gól legyen.
Ezért szerinte nem 11, hanem
csak 10 játékos lenne egy-egy csapatban !!!
<#csodalk>

(Az edzõk akkor is a biztonságos védekezésre építenének,
és akkor még kevesebb lenne a támadó...)<#hehe>

Más FIFA szakemberek szerint, inkább a lesszabályt kéne eltörölni !!!<#wink>

tormy
Nah holnap csak eccaka tudok majd jonni nem erek ra napkozben, ugyhogy mindenkinek jo szorakozast kivanok a VB dontohoz! [lederer nelkul remelhetoleg! <#idiota> ].

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Láma!
talán nézd meg a francia-brazilmeccset mégegyszer, föleg azokat a jeleneteket ajánlom figyelmedbe amelyeken Zidane megbolonditja a brazil védöket. na ezért szeretik

tormy
Na ez kicsit meggondolatlan kijelentes volt "elkapja a hev es jol jatszik". Azert annyi nem eleg. Ha barkit akit elkap a hev es ugy jatszana mint Ronaldinho amikor formaban van, nem lehetne kiosztani az aranylabdat. <#idiota>
Mindenki aki ert a focihoz elore tudta hogy o fogja megkapni az aranylabdat es megerdemeltel, sok meccsen igazi vilagklasszis mintajara jatszott.

grizzly - nem ertek egyert, mindenki latta hogy a Brazilok abszolute nullszint formaban voltak ahhoz kepest amit tudnak. LAssuak, korulmenyesek voltak, meg passzolni sem tudtak brazilosan, de meg lehetne folytatni. Egyszeruen nem ertem hogy mi volt veluk, de az egesz VB alatt forman alul teljesitett a Brazil csapat ha gyoztek ha nem, ezt mar csoportmeccseken is lehetett latni.

Kit--Kat
Hát azért a brazilok végig gyengék voltak a VB-n magukhoz képest ez tény.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hoppa hoppa! Az iranyito nem azt jelent hogy mindent o csinal, hanem a jatekot iranyitja. Riquelme tenyleg nagyszeruen futbalozott, zidanerol ez mar nem mondhato el. (Orok rejtely szamomra miert isteniti mindenki zidanet.) :\

A faradtsagra fogni marhasag. Fejben nem ott volt. Ronaldinho nagyszeru jatekos de iranyito sosem lesz. Egyebkent a barcaba is rengetegszer jatszott gyatran. Csak neha elkapja a hév joljatszik aztan mindenki ejjenzik. 😊

grizzly21
nana Ronaldinho csak 1 a sok közül nem kéne rá fogni. Szerintem inkább a franciák sõt méginkább Zidane érdeme, mint a brazilok hibája votl az a meccs

tormy
Itt nem az a gond. Ronaldinho tenyleg fantasztikusan jatszott a Barcaban, nelkule tuti nem lett volna bajnok az a csapat, volt par meccs, pl. a Real elleni idegenbeli meccs, amin csak amult az ember hogy "hu bazzeg ez tenyleg nem semmi amit tud". Erre itt a VB es totalis csod, nem megy neki a jatek, golt nem rug, meg egy Ronaldinhos csel is alig volt. Semmi. Nulla.
Mindenki azt hitte hogy Ronaldinho nem tud rosszul jatszani. Ez egy kisebb sokk volt a Brailoknak, hogy egy ilyen hihetetlen tehetsegu jatekos is bizony csodot tud mondani.

Mondjuk ez is hihetetlen hogy pont a VB-re alakultak igy a dolgai ahogy alakultak, nem tudom mi lehetett ez, faradtsag vagy az isten tudja, mert tobb brazil is faradtnak tunt nem is egy meccsen.

tormy
Dehogy, Figo sem mutatott semmi kulonlegeset ezen a VB-n hogy oszinte legyek....vilag legjobb iranyitoja? ...na ez meg aztan foleg tulzas.. Legjobb iranyito velemenyem szerint messze Roman Riquelme volt a VB-n, vele csak az a baj volt hogy marha lassu, ezert is kritizaltak sokan Argentinaban ot.
De jobb iranyito Zidane is, es meg van par nev.

Ronaldinho a peldaja annak miert nem szabad sztarolni egy jatekost kiskoratol. 😉

Manchesteriek neveltek, persze hogy dobalja magat. 😉