Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én a helyedbe inkább mennék a boltba 😊 útálom a pezsgõt...😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy elmegyek boltba, vagy stílusosan pezsgõzöm francia gyõzelem esetén😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
most kelltem fel és már ienek fogadnak 😊
Ronaldo: Manchesterbõl el, útban Madrid felé
Elhagyja Angliát és a Manchester Unitedet Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott fiatal szélsõje. A 21 éves játékos ezt a szombat esti Németország–Portugália világbajnoki bronzmérkõzés után jelentette be. Ronaldo ellen gyûlöletkampány indult Angliában, miután egyrészt kijelentette, hogy szívesen folytatná a Real Madridban, másrészt az Anglia elleni meccsen kiállíttatta klubtársát, Wayne Rooneyt.
„Azt hiszem, el kell hagynom a Manchestert, a körülmények nem megfelelõek ahhoz, hogy továbbra is ebben a csapatban futballozzak – jelentette ki Cristiano Ronaldo. – Senki nem állt ki értem az utóbbi napokban, jóllehet én senkit nem bántottam. Két-három napon belül eldöntöm, hová igazolok.”
A legvalószínûbb egyébként az, hogy Ronaldo a Real Madridban folytatja, és õ maga is újra megerõsítette, mennyire vágyik Hispániába.
„Mindig mondtam, hogy Spanyolországban akarok játszani” – fogalmazott.
A fiatal kora ellenére máris 38-szoros válogatott támadónak csak három év múlva jár le a szerzõdése a Manchester Unitednél, és Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere a múlt héten még azt mondta: számít Ronaldóra az elõszezon elsõ edzésein.
„Semmi gond nincs a fiúval, nem várok problémákat. Amikor a Real Madridnál valaki elnök szeretne lenni, általában felhasznál ehhez olyan klubokat is, mint a miénk” – jegyezte meg Sir Alex, utalva arra, hogy Ronaldo neve elõször az elnökválasztási kampányban merült fel ígéretként.
Fabio Capello, a Real Madrid új vezetõedzõje a fiatal portugállal kapcsolatban úgy nyilatkozott: „jó hírnek” tartja, hogy Madridban szeretné folytatni.
„Õ a Manchester United játékosa, de nálunk mindenki szeretne játszani. Mivel úgy gondolom, hogy õ tényleg ezek közé tartozik, ez jó hír számomra” – csavarta a mondatokat az olasz szakember.
Cristiano Ronaldo egyébként a második Ronaldo lehet a Real Madridban, hiszen köztudott, hogy a brazil Ronaldo is a Bernabeu-stadionban játszik.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Real Madrid a futballista gyár"?? ez az utolsó ami eszembe jutna errõl a csapatról
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ASADSDasDF:S_AF:dasF_fdafa <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Egyszóval, én úgy gondolom, hogy C. Ronaldo megállná ott a helyét, leszokna a színészkedésrõl, amit valljuk-be, azért nem csinált volna rosszul, mert a vb-n a bírók annyira nulla szinten vezették a meccset. ég nálunk, a megye ii. osztályban is jobbak a bírók
No, mindegy,
Bár reményeim szerint ma is lesz hasonló produkciót nyujtó játékos a pályán (segítek Zizou a beceneve 😉
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
(Igazából 2 gond lehet francia szemszögbõl: az önveszélyes Barthez és az elképesztõen védõ Buffon)
A tegnapi mérkõzésen ismét bebizonyította számomra Németország hogy megérdemelte a bronzérmet, és helye is lett volna a döntõben.Bastian Schweinsteiger óriási gólokat lõtt, emellett Lahm és Kahn játéka tetszett a legjobban. Kahné márcsak azért is mert ezen a mérkõzésen (is) többet és nagyobbakat védett mint Lehmann az egész VB alatt. Egyszó mint száz Szép volt Németország, ma pedig Zidane Mindent bele, Hajrá Franciaország!
azt a kis b*zeráns c. ronaldot lehet nevezzni 3x is az oszkárra legjobb rendezés legjobb kaszkadõr legg@cibb csaló, nem csinált valaki gifet róla? támadják a ballábát nem találják el erre felvágja magát fogja a jobblábát és vigyorog a bíróra, új szabály kell? az ilyenekért 1 hónap eltiltás azt akkor majd megtanulják hányinger az egész 😞
Vamos Argentina!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jo hogy nem azt találják ki hogy playstationon játszák le a meccseket!!
Forca Barca
Egyebbkent eddig aki megkapta az aranylasztit mindenki megerdemelte. Foleg Figo! ^^
Lama!: zidanenak a teljesitmenye annyira hepehupas, mint az eszaki-kozephegyseg. Hihetetlen hogy tudja levenni a labdat, de nem lehet epiteni a jatekara, nem biztos pont.
furfang: Szerintem az tenne jot a focinak, ha egy meccset se lehetne gol nelkul befejezni es a 11rugasokat is eltorolnek meg a buntetoket is! Akkor tenyleg ramennenek a csapatok a tamadasra. ^^
Ezért szerinte nem 11, hanem
csak 10 játékos lenne egy-egy csapatban !!!<#csodalk>#csodalk>
(Az edzõk akkor is a biztonságos védekezésre építenének,
és akkor még kevesebb lenne a támadó...)<#hehe>#hehe>
Más FIFA szakemberek szerint, inkább a lesszabályt kéne eltörölni !!!<#wink>#wink>
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Mindenki aki ert a focihoz elore tudta hogy o fogja megkapni az aranylabdat es megerdemeltel, sok meccsen igazi vilagklasszis mintajara jatszott.
grizzly - nem ertek egyert, mindenki latta hogy a Brazilok abszolute nullszint formaban voltak ahhoz kepest amit tudnak. LAssuak, korulmenyesek voltak, meg passzolni sem tudtak brazilosan, de meg lehetne folytatni. Egyszeruen nem ertem hogy mi volt veluk, de az egesz VB alatt forman alul teljesitett a Brazil csapat ha gyoztek ha nem, ezt mar csoportmeccseken is lehetett latni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A faradtsagra fogni marhasag. Fejben nem ott volt. Ronaldinho nagyszeru jatekos de iranyito sosem lesz. Egyebkent a barcaba is rengetegszer jatszott gyatran. Csak neha elkapja a hév joljatszik aztan mindenki ejjenzik. 😊
Mindenki azt hitte hogy Ronaldinho nem tud rosszul jatszani. Ez egy kisebb sokk volt a Brailoknak, hogy egy ilyen hihetetlen tehetsegu jatekos is bizony csodot tud mondani.
Mondjuk ez is hihetetlen hogy pont a VB-re alakultak igy a dolgai ahogy alakultak, nem tudom mi lehetett ez, faradtsag vagy az isten tudja, mert tobb brazil is faradtnak tunt nem is egy meccsen.
De jobb iranyito Zidane is, es meg van par nev.