19716
Világbajnok: Olaszország
-
#8044 Hajrá aFranciaország:)
Bár szemetek voltak:(
-
Csesza #8043 a mai meccsen jáccott :) -
Gabe18 #8042 Hát ha a Franciák nem tudnak drasztikusan feljavulni az első meccshez képest akkor ma simán kikaphatnak.Egy félidő gyötrödés után Dél-Kórea jó volt az első meccsen. -
#8041 :DDDDD
Inamoto kinn van egyáltalán? nem láttam az első Japcsi meccset -
Csesza #8040 aki Japán :D:D:D
ezt most jól benéztem... -
Csesza #8039 áz :D
de nem Inamoto :D -
#8038 a szöszi vágottszemű -
Csesza #8037 Lee Chun Soo-t :D
asszem így kell írni :P -
#8036 ő kit nevezett annak? -
#8035 jön az ázsiai bekem és elkeni a gallok száját
amúgy meg nem tudom hogy honnan szedte a komm. (asszem Világi) ezt a hülyeséget, már jó pár éve Nakamurát tartják az ázsiai Beckhamnek...no comment -
#8034 Óriás bukta lesz a Franciáknak, hacsak Ánri nem villan nagyot. -
SeLFisCH #8033 slick tegnap ígértél valamit:D nembaj nézzük meccset -
#8032 Joasszony en mar akkor focit lattam, amikor te meg a 4. oteves tervben sem szerepeltel. :P
Es en veled ellentetben realista Brazil szurkolo vagyok, nem pedig egy divatjancsi, ki 2 eve azt sem tudta mi a Selecao.
Te egyaltalan eltel mar akkor emikor en 86ban a nepstadionban 90ezer ember tarsasagaban lattam eloben a Brazilokat ?
Vagy a 78as vagy 82es VBn feketefeher TVn ?
Ennyit arrol ki a focifan es ki a focifun. :P
Ugy latszik nem csak en vettem eszre, hogy egy almos alig futo Brazil csapat lepett itt a palyara, amely kinlodott az Ausztralokkal es nagy szerencsejuk volt, hogy nem kaptak golokat. Ugytunik eddig ez a csapat mindossze egy silany arnyeka a 4 evvel ezelottinek.
Lehet az adatokkat szapulni, meglehet nezni a merkozes statisztikajat, egy folenyben levo csapat tobb tobbet lo kapura lenyegesen tobb szogletet ad be, ehelyett pont a forditottjat mutatjak a statisztikak.
-
#8031 ezt inkább ne reméld :P -
#8030 Brazil drukker vagyok, de teljesen egyetértek. Ez így kevés!
ÉBRESZTŐ! -
#8029 Te Brazil vagy?
A logó pedig olyan pici, hogy nem ismerem fel. -
R9 #8028 hú a nagy foci fan, vb-re csak összegyűlnek -
#8027 ugy bizony korea nyer 1-0-ra;) -
#8026 Francia gyozelem vagy kinkeserves X szerintem.
Most nincs meg a segitseg ami kovette oket a 4 evvel ezelotti VBn. -
SeLFisCH #8025 szerintem koreaiak legyűrika franciákat 1-0ra -
#8024 Ja.
Erre mondjak, hogy "bolond likbol bolond szel fuj"
Szerintem ott mar nem kod van, hanem egy akkora szurkehalyog, hogy a pali osszeteveszti mar az asszonykaval is, a kutyulijat. :P -
#8023 o: -
#8022 Idiota ezek nem az en adataim, hanem a merkozes adatai. -
#8021 csak próbálja a ködöt elvinni a szemed elől :) de ami nem megy az nem megy :) -
R9 #8020 haggyál már az adataiddal -
#8019 remélem kiesnek :) -
#8018 dettó -
#8017 szerintem 1-0ra nyernek a Franciák egy roppant unalmas meccsen -.- -
#8016 jajjj haggyátok már ezt nyertek a Brazilok ő örülneki valaki nem ez van... lapozzunk már...
véleménye ugyse változik senkinek se...felesleges szájtépés.. -
#8015 Na de kerem vedd mar le a szemellenzot.
1-0 ig az Ausztraloknak 8 kapuralovesuk volt amibol 4 kapura is ment.Az elso felidoben 6-5 volt a kapuralovesek aranya es nem a Brazilok javara.
Szal ez egy humbug, hogy bealltak vedekezni es nem csinaltak semmit.
1-0 utan raadasul nem jott egybol kapufa mert az 6 perccel a vege elott jott, mindossze 30 perc telt el a ket esemeny kozott.
Addig kihagytak ket ziccert az auszik, valamint 2 emelesuk eppen hogy fole ment, egy vetodeses lovest eppenhogy kitudott fogni a Dida, 21 fejes es egy loves eppenhogy mellement.
Szoval te nem tudom hol jartal, de hogy valami hatast gyakorolt rad az tuti, mert latomasaid vannak a merkozessel kapcsolatban. -
#8014 grat Ausztráliának bennük volt az egyenlítés
a Brazilok gyengék -
R9 #8013 x-t tippeltem
szvsz 1:1 lesz
franciák kiesnek megint :D -
#8012 Szerintem nem lesz sima meccs. -
#8011 gyengék voltak eddig a Brazilok ez van...majd elszívják magukat később:)
Francia meccs sztem sima lesz..3-0 Franciáknak... -
homeless #8010 Nálam már ott leírták magukat, az ausztrálok, hogy beálltak 10 emberrel védekezni. 1 gól után már jóhogy kinyílt a csipájuk, de addig jó ha 2szer támadtak. Brazilok szintén szánalmas focit játszottak magukhoz képest. -
#8009 ennyi ausztrál helyzetet :o -
#8008 így igaz Mátyás, a győzelem a lényeg -
#8007 asdasdasdsadsadasdasdasd -
#8006 nah kiváncsi vagyok , hogy Franciák mit fognak ma mutatni -
R9 #8005 mondjuk lúciot jól megszivatta