Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ovatos voltam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Remélem 11 órára a Lengyelek már szedhetik elõ a bõröndöket a hazaútra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
banoljál 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ez ugye vicc<#banplz>#banplz>
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Egyébként, szerintem Német 3 : 0 Lengyel
😄DD
A costa rica-i meccsre gondoltam, hogy annyi gól nem lesz😊
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
jobb lett volna ha tunezia nyer
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a csigazabalok eletbe se tudnak nyerni a golyofeju barthez is elmehet valamerre csak reklamalni tud de vedeni ahhh
a svedek is elmehetnek videkre
Friedrich
Schweinsteiger
Frings
Klose
Ballack
Lahm
Mertesacker
Schneider
Podolski
Metzelder
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
es igy lesz Nemet vs Lengyel: 2-1
Csak az a baj a Spanyol mecset is. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
telnet ascii-wm.net 2006
A mostani meccs alatt nem volt könnyû bejutni (mindig tele volt). Ja és nem árt pár méterrel hátrébb menni a monitortól.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Aki a két utolsó Afrika Kupát nézte az Eurosporton,az is láthatta milyen borzasztó gyenge szinvonalú meccseket tudnak egymás közt is játszani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a Dos Santos meg a Kanoute nem tunéziai válogatott??
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8