Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem olyan rossz meccs ez: a VB átlagánál még jobb is...

inkább ész-foci, nem látványos...

http://gaborszantai.co.uk/

berlinboy6329
Ezek a bírók/partjelzõk naon bénák.Húúú majnem gól.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

banok
16 között még legyxen ilyen nagy meccs.....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ha ez a meccs x maradna és ecuador le x-elne vagy megverné a németeket akkor angol-német meccs lenne a legjobb 16 közt az már jó lenne😄

zaki
Ilyet még életemben nem láttam. <#wow2>

Köx

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

fernando torres
talán a svédek..
de nagyon uncsi meccs.

Akkor jó. Ki áll közelebb a gólszerzéshez?

desigo
Nekem tetszik...
IMYke2.0.0.0
Az oldal elég komolyan veszi magát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem nézem a meccset, de mivel ien sokat írtok eltudom képzelni mien érdekes, izgalmas lehet 😛

zaki
betandwin.hu

zaki
Ez most komoly?

Ljunberg hihetetlen, egyedül többet dolgozik, mint a magyar válogatott😊

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Hajrá Santa Cruz!
fistin
nem úgy mint az a kötsög léderer, szavazzuk már ki, állandóan mindenkit fikáz, a tököm tele van már vele is!!! a kis csapatokat mindig fikázza, pedig nem értem miért, nem érdemlik meg 1általán, sõt mindig azt pofázza amit a bíró fúj, 1szer nem mondana ellene semmit, ha láttam volna akkor tudnám, de így nem, tehát fogadjunk hogy a spanyoloknak a 11est is helyeselte... ennyit róla... bár nem biztos, de én ezt tom elképzelni a hallottak alapján..

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Beckhamet nem szemfenyvesztesert tartjak

BUDA > miskolc.

desigo
Jól felkészült Hajdú B.
Legjobb kommentátor!
grebber
Szopják ezt a Beckhamet is ,láttot valaki töle akét meccs alatt legalább 3cselt???Ez a Lennon sokkal jobb focista aztán ücsörög a padon.

Next PC upgrade: 2022

fistin
szerencsétlen köcsög szemét banda az angol csapat....... 1. félidõre fogadtam rájuk, hogyne vesztettem volna L, annyira drukkoltam trinidadnak, jól tartotta magát, sajnálom õket!!!!

grebber
Remélem a silány angol derbi utánn látok valami baro meccset!!!!!

Next PC upgrade: 2022

na meg ez kiesésre megy... nagy ösztönzõ erõ 😊

fsgh
jaja😊

#6086 :éppen ezért motiváltabbak és rugnak most sokat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

elozo meccsen egyik sem lott golt :c

BUDA > miskolc.

legalább látnánk pár gólt... :/ 😄

en csak azert drukkolok nekik mert fogadtam rajuk.. kulonben nem izgatna egyik csapat sem

BUDA > miskolc.

Hajrá egyik!! 😊)

fsgh
szvsz 2-2 lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hajrá Svédország. A földbe kell döngölni a kis paraguayiakat 😊

\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper

Én még nem olvastam végig, de ha tényleg így van akkor inkább fejezzék be mert ez nem humoros.

SLICK
hasonlóan gondolkodm én is ez oylan semleges számomra

IMYke2.0.0.0
Nem kérdés, Paraguay nyer 😊))) <#eplus2><#nyes>

Shaman
Hátöö ez a meccs számomra mellékes,persze nézem,de nekem tök 8 ki nyeri...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

IMYke2.0.0.0
Azok a cikkek poénok...
Egyrészt, vannak régi szerepléseinkre emlékezések - élükön a '86-os, másrészt a mostanin "magyarosan" <értsd: bénán> játszókat magyarozzák le...

desigo
Hajrá nemtomki...😊
SLICK
Himnuszok :o

Urbán Flóriánnal...

Örülök hogy nem én vagyok az egyedüli aki nem érti mit keresünk a vbn. Szerintem ez vmi játék. De jó lenne ha valóság lenne 😄

Shaman
mintha mi lennénk Kórea....

IMYke2.0.0.0
Hajdú B. lesz!!! Yes!

"Nem félünk sem Villától, sem Kanáltól" - tette hozzá szellemesen
😮O

BUDA > miskolc.

hm valaki megtudná mondani, hogy a tv ben reklámozott fogadó"portál"nak mi a címe?
koko meg a bajor szerepelt a reklámban!

thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

jbal
igen.ilyen hülyeségeket láttam már én is.mik ezek?

Shaman

MrSpock
Elment a tippmixem,mert hiába nyert Equador,az angolok pont 2-vel nyertek,így a hendikeppes fogadásom elszállt(0-2).Pedig jól bírták..

Go Jeff Go!!!!

Serpa
Mr. Brown -nal és krumpliorral mi van?

en rohogtem is rajta, szerintem poen -.-

BUDA > miskolc.

IMYke2.0.0.0
Oda van rakva a cikk, rendesen :😊

Shaman
ez dúúúva...