Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
grat Ausztráliának bennük volt az egyenlítés
a Brazilok gyengék

x-t tippeltem
szvsz 1:1 lesz
franciák kiesnek megint 😄

zaki
Szerintem nem lesz sima meccs.

fsgh
gyengék voltak eddig a Brazilok ez van...majd elszívják magukat késõbb😊

Francia meccs sztem sima lesz..3-0 Franciáknak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nálam már ott leírták magukat, az ausztrálok, hogy beálltak 10 emberrel védekezni. 1 gól után már jóhogy kinyílt a csipájuk, de addig jó ha 2szer támadtak. Brazilok szintén szánalmas focit játszottak magukhoz képest.

fistin
ennyi ausztrál helyzetet :o

gabber_saviola
így igaz Mátyás, a gyõzelem a lényeg

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

reaper4
asdasdasdsadsadasdasdasd

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gabber_saviola
nah kiváncsi vagyok , hogy Franciák mit fognak ma mutatni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mondjuk lúciot jól megszivatta

EmIn3m02
AF?::?FA_S

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

1:0-ig ausztrálok semmit nem csináltak utána egybõl brazil kapufa.
gyõzelem a lényeg

Jó hát eddig ketõbõl kettõ a Braziloknak,de aki nem Brazil szurkolo az mindkét meccsen láthatta hogy az X benne volt a meccsekben.A Brazil védelem az eddigiek alapján jó garancia lehet hogy új világbajnok legyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Don Csiccsi 13
VfB Stuttgart- szurkoló nincs köztetek ?

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

[Jakuza]
LOL.
Hat te szerintem valami kemeny anyagon lehettel a merkozes alatt, ha azt mondod jobbak voltak a Brazilok az eredmenyen kivul.Egyszeruen szanalmas volt. Golig helyzetuk nem volt. De osszesegeben sem volt tobb zicceruk mit az Ausztraloknak, sot. Alig mozogtak a palyan, nem lehetett hallani a sztarjatekosok nevet, mert egyszeruen pl Ronaldinho hozzaert az egesz merkozes alatt vagy 10szer a labdahoz es kesz.
Szenvedtek az Ausztralokkal.
Ha ma az Argentonakkal jatszottak volna, siman kikapnak, mert azok ures kapuba nem lonek fole, meg egy az egyben siman begyalogolnak a kapuig.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

az meg a másik 😊

IMYke2.0.0.0
Hát ja, az ellenfélnél 2x sem sikerült üreskapuba passzolni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jó helyen volt, jókor 😊 egy csatárnak azt is kell! 😊

attól még nem lehet jó csatár hogy belõtte az üres kapuba a labdát?
asd...

IMYke2.0.0.0
Szerintem, a brazilok továbbra is félgõzzel nyomják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adriano van a logomban [ omg ]
Látom te is nagy foci fan vagy ha nem érted hogy "nyertünk"

fsgh
az Adriano...<#pardon1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hát ez a meccs hasonló volt mint tegnapi olasz meccs. Itt is meglepõen jó volt a "kiscsapat", csak a braziloknak így is sikerült behúzniuk a meccset...

Don Csiccsi 13
Jó kis csatár? Olyan helyzetet egy féllábú vak focista is berúgott volna

amúgy teljesen igazad van 😊

NeoMaN
Roni van a logódban? Sztem cseréld le...
:F

😊)))

NeoMaN
Te Brazil vagy??

NeoMaN
-Hozták a kötelezõt a Brazilok
-Dr. Merk Brazil szurkoló, ez egyértelmû
-Ronaldo kiesett a kezdõbõl ez tuti

Ébresztõ Brazilok!! Ez nyögvenyelõs volt!

gabber_saviola
barzil vagy Mátyás? -.-

Egyáltalán nem érdemeltek volna döntetlent.
"ADAS:ASD:" = nevetés :-]

Don Csiccsi 13
Gyerekek ezek a brazilok, egy nagy nullák, ilyen játékkal nyerni, el sem hiszem !!!!

Mi legalább nyertünk <#vigyor1>

fsgh
2-0...Fred góljának is örülök😊 jó kis csatár😊

reaper4
kár h nincs meg 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

[Jakuza]
Nem tudom mit jelent ez a nyelv nalad igy ertelmezni sem tudom.
Ugy mondom, hogy Brazil szurkolo vagyok, ez a nagykepu nullmozgasos jatek egy loszarral volt egyenerteku.
Megerdemeltek volna hogy a menoszindromabol egy kiscsapattol elszenvedett sokk felebressze oket.
Amugy Merk nagyon nem volt korrekt, nem ertem miert kell az amugy is erosebb csapatokat segiteni az iteleteivel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DjDano
megvan a kötelezõ gyõzelem, de fogunk ennél még jobban is játszni!!<#worship><#worship>

Hajrá Brazilia!!

zaki
Sima meccs volt, japcsikat kitömjük majd öttel... <#hehe>

És? Olaszok is, franciák is, angolok se voltak nagy számok

gabber_saviola
márkusz megnyerte a meccset :ASdadasdasdasdasdadsasdasd

remélme a francia jobb lesz -.-

IMYke2.0.0.0
Nagyon jók voltak az ausztrálok.

zaki
Ebbõl jó kis GIF-et lehetne csinálni... :p

Punker
full sz@rok egész vb-n.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a brazil csapat nincs rendben, az ausztrálok meg annyi gólt lõhettek volna...

FRED <#worship><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

reaper4
láttátok ezt a rinnyó "köpést"? ááááá 😊

Kenny85
Ronaldinho h kiszûrte a vízet a fogai között 😄

inkább ausztrál gyõzelem <#idiota><#nyes>

:AS:FDSA:FSDFAS😄ASFMSDF:ASDAS😄AS😄AF

zaki
😄DDDD