Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
de az mondjuk túlzás h külföldi klubot nem lehet t/1-ben szólítani

Shaman
Nincs Brazil -Argentín ág ha utána nézel. Amennyiben mindketten nyerik a csoportot,csak a döntõben találkoznak...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondandód utolsó részére kinyílt a bicska a zsebemben - minden, magát magyarnak érzõ és nevezõ embernek ezen a kis országnyi földön erkölcsi kötelessége a magyar csapatnak drukkolni bármilyen sportágban!
Aki ellenfélnek drukkol ilyenkor, az nem magyar a szememben - végérvényesen.

//Természetesen, nem a Te személyednek szólt az írásom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a németeknek szerintetek mennyire könnyû a döntõ bevezetõ ága, mert pl a brazil-argentín ág egy kicsit komolyabbnak tûnik.

jbal
FH-n volt ilyen h én mért szólítom t/1-ben a franciákat.amí g nem vagyunk ott addig sztem nem baj.nehogy már ne lehessen senkinek szurkloni.az már nagy szégyen h pl. haverom azt mondja az Angol-Magyar után h nyertünk mert én az angoloknak szurkoltam

Shaman
ööö jah ez engem is picit idegesít,mikor valaki "nagy" drukker egy másik ország csapatáról többes szám elsõ személyben beszél....(nyertünk,rúgtunk gólt,stb)

Közben megpedzem itt is, hogy elindítottam egy tippjátékot, (én se olvasok naponta 700-800at vissza😛 ) fent a linkje, mivel a meccs elõtti "hatalmas tippbenyögések" után mindenki elhalkul... lássuk hát ki tippel jobban.

Én azt nem szeretem, ha mondjuk nyernek az olaszok, erre egy magyar olasz drukker megszólal, hogy "ezaz nyertünk". Mintha olasz lenne õ is...:S De ez több csapatra elmondható. Én így, hogy nincs kint Magyarország, csak annyit tehetek, hogy minden meccs elõtt reménykedek, hogy színvonalas focit fogok látni. Persze én is szimpatizálok 1-2 csapattal, de nem fogok megzavarodni ha nem õk nyernek. Én inkább a technikás, pörgõs focit szeretem, így mindig örülök ha ilyen csapat fog játszani. Európai csapatok közül a cseheket szeretem, a többi csapat annyira nem fogott meg(na jó még a németek, de csak a mostani vb alapján😊). Szóval remélem, hogy továbbjutnak, de akkor se fogok elkeseredni, ha nem, és senkivel nem fogok összeveszni, ha esetleg másik csapatnak szurkol.

Shaman
úgy legyen!

csak végre játszanak már valami szép focit!

IMYke2.0.0.0
Véleményem szerint az angolok nyernek... még a sáska <értsd: Crouch> "béna" - de eredményes - mozgása ellenére...

fernando torres
esti meccsre tippem : Anglia 1-2 Svédország

Shaman
Angoloknak drukkolok,de valahogy úgy érzem kikapnak :-((

IMYke2.0.0.0
Furán fog hangzani, de Kokó felnõtt a feladatához - szerintem.
Szerintem, jó mûsorvezetõ lett. Már nem mond baromságokat.

Kíváncsi lennék, milyen lenne kommentátorként Kokó 😊

jbal
na újra itt:
jók voltak a németek a nyolcaddöntõben ha a svédeket kapják
Lengyel meccsben csak annyi a jó h telibe találtam

Bunkerfoci nekem se fexik, tiszta ideg vagyok olyankor

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Ne álmodj ilyenrõl - ez Magyarország...

ne, max bemondják az eredményt

Így van, igazi footbalszeretet😊

fistin
azt mondják hogy az rtl élõben adja a gólokat, ha a másik meccsen születik valami! tehát egybõl leadják felvételrõl az ismétlést. látott vki valami ilyesmit?

IMYke2.0.0.0
Én szeretem a brazilokat, a mexikóiakat, a latin focit, és a kiscsapatokat, akik színt hoznak egy-egy sporteseményre - és nem vagyok elfogult, fanatikus "drukker", nekem egy jó meccs a lényeg, ha az tartalmaz
- igazi csapatjátékot
- nem unalmas hegemóniát
- izgalmas és látványos küzdelmet
- labdajátékok esetében pedig számos gólt.
A "védjük a kapunkat és az eredményt ezerrel" hozzáállás már 1986 óta idegesít.

Nem vagy, de zárjuk már le ezt a témát😊

Inkább mondd, hogy mit vársz a mai meccstõl?😄

Németország - Ecuador

Elvileg ez akár két nyugodt csapat összecsapása is lehetett volna, hiszen Ecuador és Németország is már két kör után biztosította helyét a legjobb tizenhat között. A csoportelsõség azonban ezúttal nem csak presztízskérdés, hiszen B-csoportban Anglia a legesélyesebb az elsõ helyre (kivéve persze egy váratlan svéd feltámadás esetét), Beckhaméket pedig azért jobb elkerülni.

A németek ráadásul mégiscsak hazai pályán futballoznak, ami eddig – legalábbis küzdõszellem tekintetében mindenképpen - jó hatással volt a Nationalelfre. Az már kevésbé, hogy a kisebb sérülést összeszedett Christoph Metzelder helyett Robert Huthot kellett beállítania Jürgen Klinsmannak, aki ezt leszámítva a már jól bevált csapatot küldte a pályára.

A másik oldalon Luis Suárez kapitány már megkavarta kicsit a dolgokat: leültette többek közt a sárga lapos középhátvédet, Ivan Hurtadót, valamint pihentette két kétgólos csatárát, Carlos Tenoriót és Agustin Delgadót is, úgyhogy túlzás lett volna azt állítani, hogy Ecuador a legerõsebb tizenegyével lépett volna pályára.

Shaman
én szeretem Angolokat,Olaszokat,Németeket,Spanyolokat,Portugálokat,Cseheket meg pár kis csapatot

Viszont nem szeretem az Argentínokat Franciákat meg a Brazilokat. Ez kábé a 4. VB amit nézek,s mindig ezeknek a csapatoknak szorítottam.

Én szeretem ha európai csapat nyer.

Divatdrukker-e vagyok?

Na, kezdõdik mindjárt a mecs, szerintem nem fogunk csalódni😄D

hehe, igen, 50éve még mi is tudtunk focizni, de asszem elég volt az az egy is, nem?😄

sõt és mi Brazliától is csak egyszer kaptunk ki, nem úgy mint az argentínok 😊😊😊😊😊

grizzly21
valóban😊nem emlékeztem pontosan, aztán arra gondoltam, hogy csak nem lett 2:0, hát mégis😄

2-0 lett

Tudom, hogy nem az számít, de legalább megmutatták, hogy ilyet is tudnak, nem:?😛

nem 2-0 lett? ThOOOOOOOREghelle 😊

grizzly21
nem a felkészülési meccs számít😊 hanem a VB, mint pl 4 éve😊
Hamár felkészülési meccs: nem volt valami Magyarország-Németország 2-2 még 1-2 éve?😛😊

<#eljen> Chico keblemre!

Hát, ahhoz képest, hogy a felkészülési meccseken, Argentínát, és a Brazilokat is verták, igen, lefocizták õket

R10
németek jó tolták ma csak lestem h lefocizták Ecuadort 😊
(jó mondjuk nem volt nehéz)

!!!Hajrá Brazília!!!

😊
Félreértelmezitek a dolgot😊
Nem vagy divatdrukker, de ezt már lezártam😊

chalezlopez
Hmm...az Argentinok nyertek 6-0-ra! Én nekik szurkolok!
Most divatdrukker vagyok?!
Nem hinném, ugyanis 1978-ban amikor !! 3 !! éves voltam, õk lettek a kedvenceim!
Mario Kempes (El Matador) a nagy hajával, Isten volt számomra akkor...
Õ miatta lettem - és vagyok - Argentin drukker... és asszem maradok, bármi is történt azóta és még fog történni ezután...Velük!!

Vamos Argentina!

DJ Bee18
miért?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Na akkor én vagyok az a kivétel ami erõsiti a szabályt,mert tõlem úgy játsznak ahogy akarnak,de úgy utálom õket hogy azt elmondani se lehet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Igazából az utóbbi négy évben alakul ez ki😊
Szerinted 200-ben eszébe jutott egy akkori 12-14 éves srácnak, hogy a Braziloknak drukkoljon, az elejétõl a végéig?
A Döntõ, az már más, de mind1, lezártuk ezt a témát😊

Á, én ezt itt most LEZÁRTAM😊

DJ Bee18
miért csak az drukker, aki mittudomén 5 éve szurkol? valamiko el kell kezdeni 😊 Aki 86 óta szurkol, annak 87-ben mondogatták, hogy divatdrukker 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ja, igen fõleg Ált. Isk.ben nyilatkozik meg, mikor mindenki Ronaldo-s sárga mezbe nyomja😊
Mert mesélték😊

horpeti
na léptem, hogy hazaérjek meccsre, valszeg addigra 500 HSZ lesz már, szal ebbõl a témából többet nem olvasok 😊

csáó!

Mindenki szereti a Brazilokat, ha szépen játszanak, ez nem vitás😊

horpeti
jó hát ez 1-2 12 éves kisgyerek.

de ez a divatdrukkerség ennél sokkal jobban kinõtte magát, hogy ekkora téma lett 😊)))))))))

Nekem semmi közöm hozzá, csak néha felhúznak az ilyenek

horpeti
szerintem nem kell ezt annyira túlbeszélni 😄 hajrá Brazilok! csak mutassanak is valami szépet már...

Én nem vok divatdrukker, mert nem váltottam át hirtelen Németországra, amiért ilyen jól tolják, hanem bízom hogy beindul a gépezet... Aztán max. csalódom. 98ban úgyis azt tettem, de még mindig itt vok. 😊)

na hali! 😊

Páran mondták itt, hogy 86 os Mexikói vb óta a Braziloknak drukkor. OKÉ.
Mondta itt valaki azt is, amit én írtam, valahogy így:

Ronaldinho a Brazil válogatottban játszik?
Jött rá a válasz, hogy igen
Erre írta, hogy akkor drukkolok nekik, úgyis õk nyerték tavaly, nameg Ronaldibho, elég jól focizik!
Szerinted ez mi?

Rólad meg nem mondtam, hogy divatdrukker vagy, bár akár az is lehetsz😊

Ez ugyanaz, mint a divatrokkerség!
Olyat is ismerek

horpeti
én értem. De ez honnan derül ki? 😊 Leírják??? 😊) én ilyen emberkékrõl hál istennek nem hallottam.

😊)

De ha hallanék is max. nyomnék egy alt-f4et, kár a szóért 😊