Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki ellenfélnek drukkol ilyenkor, az nem magyar a szememben - végérvényesen.
//Természetesen, nem a Te személyednek szólt az írásom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak végre játszanak már valami szép focit!
Szerintem, jó mûsorvezetõ lett. Már nem mond baromságokat.
Kíváncsi lennék, milyen lenne kommentátorként Kokó 😊
jók voltak a németek a nyolcaddöntõben ha a svédeket kapják
Lengyel meccsben csak annyi a jó h telibe találtam
- igazi csapatjátékot
- nem unalmas hegemóniát
- izgalmas és látványos küzdelmet
- labdajátékok esetében pedig számos gólt.
A "védjük a kapunkat és az eredményt ezerrel" hozzáállás már 1986 óta idegesít.
Inkább mondd, hogy mit vársz a mai meccstõl?😄
Németország - Ecuador
Elvileg ez akár két nyugodt csapat összecsapása is lehetett volna, hiszen Ecuador és Németország is már két kör után biztosította helyét a legjobb tizenhat között. A csoportelsõség azonban ezúttal nem csak presztízskérdés, hiszen B-csoportban Anglia a legesélyesebb az elsõ helyre (kivéve persze egy váratlan svéd feltámadás esetét), Beckhaméket pedig azért jobb elkerülni.
A németek ráadásul mégiscsak hazai pályán futballoznak, ami eddig – legalábbis küzdõszellem tekintetében mindenképpen - jó hatással volt a Nationalelfre. Az már kevésbé, hogy a kisebb sérülést összeszedett Christoph Metzelder helyett Robert Huthot kellett beállítania Jürgen Klinsmannak, aki ezt leszámítva a már jól bevált csapatot küldte a pályára.
A másik oldalon Luis Suárez kapitány már megkavarta kicsit a dolgokat: leültette többek közt a sárga lapos középhátvédet, Ivan Hurtadót, valamint pihentette két kétgólos csatárát, Carlos Tenoriót és Agustin Delgadót is, úgyhogy túlzás lett volna azt állítani, hogy Ecuador a legerõsebb tizenegyével lépett volna pályára.
Viszont nem szeretem az Argentínokat Franciákat meg a Brazilokat. Ez kábé a 4. VB amit nézek,s mindig ezeknek a csapatoknak szorítottam.
Én szeretem ha európai csapat nyer.
Divatdrukker-e vagyok?
Tudom, hogy nem az számít, de legalább megmutatták, hogy ilyet is tudnak, nem:?😛
Hamár felkészülési meccs: nem volt valami Magyarország-Németország 2-2 még 1-2 éve?😛😊
(jó mondjuk nem volt nehéz)
!!!Hajrá Brazília!!!
Félreértelmezitek a dolgot😊
Nem vagy divatdrukker, de ezt már lezártam😊
Most divatdrukker vagyok?!
Nem hinném, ugyanis 1978-ban amikor !! 3 !! éves voltam, õk lettek a kedvenceim!
Mario Kempes (El Matador) a nagy hajával, Isten volt számomra akkor...
Õ miatta lettem - és vagyok - Argentin drukker... és asszem maradok, bármi is történt azóta és még fog történni ezután...Velük!!
Vamos Argentina!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szerinted 200-ben eszébe jutott egy akkori 12-14 éves srácnak, hogy a Braziloknak drukkoljon, az elejétõl a végéig?
A Döntõ, az már más, de mind1, lezártuk ezt a témát😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Mert mesélték😊
csáó!
de ez a divatdrukkerség ennél sokkal jobban kinõtte magát, hogy ekkora téma lett 😊)))))))))
Én nem vok divatdrukker, mert nem váltottam át hirtelen Németországra, amiért ilyen jól tolják, hanem bízom hogy beindul a gépezet... Aztán max. csalódom. 98ban úgyis azt tettem, de még mindig itt vok. 😊)
na hali! 😊
Mondta itt valaki azt is, amit én írtam, valahogy így:
Ronaldinho a Brazil válogatottban játszik?
Jött rá a válasz, hogy igen
Erre írta, hogy akkor drukkolok nekik, úgyis õk nyerték tavaly, nameg Ronaldibho, elég jól focizik!
Szerinted ez mi?
Rólad meg nem mondtam, hogy divatdrukker vagy, bár akár az is lehetsz😊
Ez ugyanaz, mint a divatrokkerség!
Olyat is ismerek