Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olaszok elpics***k õket😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Pletikosa nagyon jó!!
"félek", hogy megint fognak alkotni valamit!!
"félek", hogy megint fognak alkotni valamit!!
ha a brazilok nyernek minimum 2-vel és nyernek a horvátok is akkor tippmixen kaszáltam 15-ezret😄
én 20 pontot 😄 a horvátokra 😄 és egy másik lapon 2-1 re tippeltem 😄
ezt a meccset már buktam (mármint gól tipp) mert 2-0 -át tippeltem a Braziloknak.de iwiwen 25 pontot raktam rájuk 😄 szal az jön 😄
ezt a meccset már buktam (mármint gól tipp) mert 2-0 -át tippeltem a Braziloknak.de iwiwen 25 pontot raktam rájuk 😄 szal az jön 😄
GGMU
Na Brazilok, horvátok, japánok, ausztrálok leállhatnak mert akkor 2 telitalálatom lex 😄DD az 10pont+2 Olasz meccsen nem lõttek Csehek+Amcsik meg kikaptak...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
MEKKORA GÓL!!!
azért hallani hogy petárdáznak a horvát drukkerek...
Ausztrália-Horvátország 1-2!!
CRO-AUS 2-1 !!!
Köszönöm mindenkinek!!! 😄DD
Nagyon örülök hogy tetszik. ;D
Nagyon örülök hogy tetszik. ;D
<#eljen>#eljen>
Nem tudom mi a faszért támadja mindenki Ronaldo-t. Sokkal jobban játszik, mint az elsõ 2 brazil meccsen. Ha a magyar válogatottba csak 1 ilyen ember lett volna akkor kijutottunk volna a vb-re, mert õ legalább belövi a helyzeteket vagy ha nem akkor is kapura megy. Szóval kár kritizálni, mert az már tényleg csak gonoszkodás. Múltkor írta valaki, hogy még nézni se szereti a brazilokat, annyira utálja õket. Hát én se azért szeretem õket mert milyen jó ország, meg milyen szimpatikus játékosok vannak benne, hanem azért mert szépen fociznak, és ha egy fociszeretõ ember azt mondja hogy nem szereti nézni a brazilok játékát az vagy hülye vagy csak dacból hazudik.
(továbbra is semleges vagyok a vb-t illentõen, de azt nem tagadom, hogy a dél-amerikai focival jobban szimpatizálok)
(továbbra is semleges vagyok a vb-t illentõen, de azt nem tagadom, hogy a dél-amerikai focival jobban szimpatizálok)
Mekkora GÓL!
Itt van 😄
nekem tetszik de nem veszem meg viszont egy árra kiváncsi vok
#9799: Itt Pécsen van joga bonitos labda 3ér a hervisben bár sztem pesten még olcsobb......vb-s meg drága
nekem brazilos votl nan fazssa nike de hülye haverom felrugta a suli tetõre és nemtuttuk leszedni
#9799: Itt Pécsen van joga bonitos labda 3ér a hervisben bár sztem pesten még olcsobb......vb-s meg drága
nekem brazilos votl nan fazssa nike de hülye haverom felrugta a suli tetõre és nemtuttuk leszedni
\"If in doubt, flat out!\"
Remélem nem bántok meg senkit, de a labda ebbõl a bannerból most kimaradt sajna, mert már nem találtam neki helyet... Végre kész van! 😄
azért elgondolkodtató, hogy mindenki Ronaldot támadja, az edzõ bízik benne és szemmel láthatóan egyre jobban játszik! Nem csak akkor kell valakit szeretni amikor 2 gólt lõ a döntõben...
ja 😊 de van Arsenal topic
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ezt most cisnáltad? vagy ez egy labda? most gondolokozom egy labdán mert a total 90 leeresztett, de inkább VB-set vennék. Hol al egolcsobb?
figyuzz már, ezt most minek ide?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez tetszik valakinek?
hajrá japok
iLove oHs.