Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megdönthetetlen szabálytalansági rekord született a vébén
<#taps>#taps><#taps>#taps>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Poll
A nap érthetetlen döntése: FIFA
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az Ausztrália–Horvátország mérkõzés vezetésére az angol Graham Pollt jelölte ki, akinek ugyanaz a II. Erzsébet királynõ az államfõje, mint az ausztrál játékosoknak. Olyan ez, mintha a Kiegyezés után egy osztrákot jelöltek volna a magyar válogatott mérkõzésének vezetésére. Ebben az esetben nem is az lett volna a félõ, hogy nekünk fúj a labanc bíró, éppen ellenkezõleg. Valami ilyesmi történt ezen a meccsen is.
...
Ami viszont ezután történt, arra nincs mentség: Josip Simunicnak a 90. percben felmutatta második sárga lapját, de nem állította ki. Csak három perccel késõbb, a lefújáskor mutatta fel neki - a harmadik sárga lap után - a pirosat, reklamálásáért. (Nem hisszük, hogy Simunic a második sárga után elmaradt pirosat kérte számon.) Ez utóbbi mûhibáról egy olvasónk ezt írta: "Poll hibája kábé az a szint, mintha a tévé nyilvánossága elõtt a világ egyik vezetõ orvosa egy szívátültetésen egy tüdõt tenne az emberbe és nem venné észre." És ezt a fatális hibát nem a benini, a mali vagy a ruandai bíró, hanem a futball õshazájából érkezõ Graham Poll követte el.
Knézy felkészültségét egyébként nehezen lehetett és lehet felülmúlni. Nagy és komoly leckét adott fel a tanítványainak és a követõinek - õk most ezt úgy igyekszenek kompenzálni, hogy minden elképzelhetõen hasznos információt, amolyan "Knézy"-sen, bemondanak.
Az egyetlen kommentátor, aki erre valóban képes - nem tudom, hogy Faragó Richárd hogy veszi az akadályt - Hajdú B. István.
A két említett férfi amúgy is Knézy keze alól került ki, Vitray Tamás segítségével egyetemben, nem csoda, hogy tényleg jól, és értelmesen tudnak kommentelni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát szerintem Knézy Jenõ nem foglalkozott a Német gazdaság helyzetével, és nem értek egyet azzal hogy kritizálták volna.
nem kell lecserélni,dolgozott vele gondolom a srác,nem fogok kiugrani az ablakon mert ez marad bent
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Itt lesz egy hétig, aztán viszarakom a másikat:-)
Szerintem, nem lett rossz😊
Két egérkatt😊
Be is rakom, aztán meglátjuk mijen hatással van a közönségre:-)
legalább az M1 nemcsinált ekkora reklámot anno, tényleg a focival foglalkozott
Ausztrál-Horvát LOL volt.Kalac mit csinált.meg a bíró.három 2 sárgás kiállítás.Simunci-nak meg a 3.sárgája😄
Értsd: mondjuk 3:0 lenne Togo-nak...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
lol volt ez az Auszik-Horvát
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Vamos Argentina!
nah akkor tényleg nézem az összefoglalót 😊
Brazília meg... <#worship>#worship> ÉS RONALDO! <#mf2>#mf2>