Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Italia !
Go ahead England !
Vorwärts Deutschland !
sem azt hogy "GO ITALY"...
menne a satyihoz 😊))
thx😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ilyen dög melegben....
Zsír a satyi, nekem csak sima XL-es sötétkék natúr polómvan a "mosolygóVBpofikkal", amire vasalva van a logó, 15 mosás....
fönököm hozta.... kiment németbe, kérdezt ki milyet kér, van holland, brazil. angol...stb szépen kértük is, és vmi gagyi szar kínait hozott....

avanti, forza stb...
Mi lenne, ha én Brazil, Japán vagy Német szövegeket irogatnék be ide.
Sztem röhejes.
Azt nem tudod egyszerûen beírni DIVATOLÁS NÉLKÜL, hogy: Hajrá Olaszország?
Mindenki más le tudja ezt írni, csak az Olasz drukkerek nem.
Röhej.
holland - portugál meccs meg kit érdekel már?? de az olaszok...nah, azok tényleg **** **** ****** (mindenkiodaképzeli a számára legmegfelelõbb jelzõket...olaszország még benntvan...fel kell háborodni, lehet vergõdni de benntvan. ) szal amíg élek az olaszoknak fogok szurkolni...elsõ látásra beleszerettem az olasz futballba , persze mindenki mencseszter + b. münchen rajongó volt a suliban, énmeg acmilan😊
Másik hülyeség: rtl üzenõfalon: "fúj olaszok, hajrá spanyol, brazil, portugál, argentín" - hogy lehet egyszerre négy, különbözõ stílusú csapatnak szurkolni! Na, ez a divatdrukkerség! Meg csomóan használják azt h Forza, bárkinek szurkolnak, ez is divatolás, mert ez olasz.
Tele van ezekkel TV, rádió, txt-üzenõfal, meg az utcán is ez megy, nagyon unjuk!
FORZA ITALIA PER SEMPRE!
Hajrá Magyarország!
állítólag a második félidõben már Kovács Kálmán irányította a csapatot (Reuters)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Egyébként ki tudja mi történ a ghanaiak edzõjével?
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De amúgy köszi ;-)
Megvan az öt pont 😄 Neked is ;-)
😊😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ííííííí 😛
De különben nem igazán jó ha versenyzünk, fõleg nem egymás közt 😊