Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
nem is annyira drága 1 klíma😊....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

b4rc4
óóóó klíma.... fagyikeverõgép nincs?😄

jbal
klíma?😄de gazdag vki😊

Força Portugal !
Forza Italia !
Go ahead England !
Vorwärts Deutschland !

tigeroo
az olasz meccseken nem fogod bazinagy lepedõre ráfesteni hogy "Hajrá Olaszország"
sem azt hogy "GO ITALY"...
fsgh
télleg😊😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

menne a satyihoz 😊))

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fsgh
KLIMA VAN A SZOBÁBAN😄DDD(ja sé nem hosszú hanem 3/4-es😛)

thx😊

HOSSZÚ FARMERBEN ÜLSZ OTTHON ????? 😊
ilyen dög melegben....

Zsír a satyi, nekem csak sima XL-es sötétkék natúr polómvan a "mosolygóVBpofikkal", amire vasalva van a logó, 15 mosás....

fönököm hozta.... kiment németbe, kérdezt ki milyet kér, van holland, brazil. angol...stb szépen kértük is, és vmi gagyi szar kínait hozott....

Rage47
woow<#wow1>
fsgh
Most hozta apám😊<#vigyor3>

NeoMaN
Szerintem meg az a divatolás, amikor egy magyar fórumban nagybetûs olasz szövegeket kiáltozol be...
avanti, forza stb...
Mi lenne, ha én Brazil, Japán vagy Német szövegeket irogatnék be ide.
Sztem röhejes.

Azt nem tudod egyszerûen beírni DIVATOLÁS NÉLKÜL, hogy: Hajrá Olaszország?
Mindenki más le tudja ezt írni, csak az Olasz drukkerek nem.
Röhej.

Zsolti9014
ezt mondom én is.

Hajrá Magyarország!

tigeroo
azis érdekes, hogy szerintem még senkisem hozta fel hogy világbajnokok (akarunk lenni v.) leszünk, mégis mindenki gépiesen azt szajkózza hogy a bírók döntõbe juttatják az olaszokat..olasz - ghána meccsen két ghánai a szögletzászlóra lökdöste pirlót, tottit szabályosan ki akarták nyírni, vergõdtek ha lefújták õket, bíróra üvöltöztek...:l olasz - usa meccsen vezettünk, véletlenül bekaptunk egy öngólt, és de rossi bevadult...persze amikor az amcsikat álították ki már mindenki sajnálta õket, fel voltak háborodva, mûesés, színpad,meghogy nem vertek meg minket az amcsik..

holland - portugál meccs meg kit érdekel már?? de az olaszok...nah, azok tényleg **** **** ****** (mindenkiodaképzeli a számára legmegfelelõbb jelzõket...olaszország még benntvan...fel kell háborodni, lehet vergõdni de benntvan. ) szal amíg élek az olaszoknak fogok szurkolni...elsõ látásra beleszerettem az olasz futballba , persze mindenki mencseszter + b. münchen rajongó volt a suliban, énmeg acmilan😊
tigeroo
kelett a kengurunak becsúszni a 16-oson belül...
de ha az emberhátrány neked segítség...😊
Zsolti9014
Elegem van az olaszgyûlöletbõl. Úton útfélen azt hallani, hogy szar meg unalmas. Mégsem aludtam még el olasz meccsen, brazilon meg többször is, ahhoz képest h most ez pl. 5-tõl volt. Nem minden a gól. em tudom megérteni, miért mondják h a bírók az olaszokat segítik. Ghána sokkal durvábban játszott Itália ellen, mégis 1 sárgát kaptak, itt meg piros meg minden. Mindenki a brazilok seggét nyalja. Meg a lesgól is ott van! Brazilt érdekes módon nem állítottak még ki ezen a vb-n. olaszt jogtalanul is. pedig a brazilok sem tiszták. sárgát kaptak már egyáltalán?

Másik hülyeség: rtl üzenõfalon: "fúj olaszok, hajrá spanyol, brazil, portugál, argentín" - hogy lehet egyszerre négy, különbözõ stílusú csapatnak szurkolni! Na, ez a divatdrukkerség! Meg csomóan használják azt h Forza, bárkinek szurkolnak, ez is divatolás, mert ez olasz.
Tele van ezekkel TV, rádió, txt-üzenõfal, meg az utcán is ez megy, nagyon unjuk!

FORZA ITALIA PER SEMPRE!

Hajrá Magyarország!

tigeroo
ha állandóan az orra elé dörgölik a labdát a nagy világsztárok (cafú, kaká, ronaldinho stb.) csak annyi dolga van hogy kocogjon kicsit , biciklizzen és lõjön

The FlashBack
nem találtam el a tippelést
remélem este bejön

hazament, mert érezte a vesztét...

állítólag a második félidõben már Kovács Kálmán irányította a csapatot (Reuters)

reaper4
azt csak õk tudják....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grizzly21
Nem értem most miért önzõztek ennyire a brazilok, remélem a kövi meccsekre már ez nem lesz jellemzõ.
Egyébként ki tudja mi történ a ghanaiak edzõjével?

Kellett neked nem rám hallgatnod 3-0 😊))

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Miért?

Kandurex
Te láttál valami erõlödést a részekrül az ügy kivitelezésében, vagy csak a pótyaszerencsésre támaszkodva lõdözgettek?

The FlashBack
francba:|

reaper4
nem tudott...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kandurex
Na jó, már a végén nem akart már a Brazíl válogatott gólt lõni. <#dumcsi>

zaki
Szép volt Brazília, szép volt Ghána! <#taps><#worship><#vigyor2><#smile><#wink>

Nem azért mondtam 😄
De amúgy köszi ;-)

Fel is jegyzem 😄DDD

majd kiszámolom ,de most még meleg van 😊

😄DDD jóvanna 😄 de akkor is copjanak le... 😄DDD csak 1 gól kelett volna és én gyõztem volna!

fsgh
nékem is😛

fernando torres
szegény Ghána....nagyon sajnálom õket

Remélem 😄 <#eljen>
Megvan az öt pont 😄 Neked is ;-)

fsgh
3-0....vége

EMLÉKEZZETEK a #13068-os hozzászóláshoz!!! Ez lesz az, majd amit úgy fogtok emlegetni "A HOZZÁSZÓLÁS"

😊😊

ProGabe
Inkább a spanyolok a negyeddöntõben 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"kurvakecik" sry de kicsit higgadtabban, ha kérhetném 😊

meg is verik õket a németek a döntõben

ííííííí 😛

baxek, kurvakecik... 4-0-t tippeltem ezek a barmok meg nemképesek belõni egy helyezetet se abból a húszból ami itt a végén van!

Tudod azt úgy kell érteni hogy Spanyolulsz***ág 😄DDD

Nincs most valami nagy csapatszellem a Brazilok közt...

Serpa
bannerban hiba
Spanyolorsazág

<#eljen> Ugye milyen szép ez az eredmény 😄DDDD

a Fradis szó nem csak engem takar 😊
De különben nem igazán jó ha versenyzünk, fõleg nem egymás közt 😊

Remélem ennyi marad. Ennyit tippeltem😊

nekem bejön a 3-0 😊

NeoMaN