Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
csak az ínyével mosolyog
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ha nem is szép, de legalább Franicaországban született, és még a nemzetisége is francia, ez azért ritka a francia válogatottban, szal minden tiszteletem az övé, hogy ilyen rondán is jó játékos lett...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Léderer-töl!Cassilasnál volt labda és mondta hogy 24 esztendös 25 éves mult májusban!!LLLLOOOOLLL!Ez igy elég jol hangzik!!<#buck>#buck>
LOOOOLLLL
Forca Barca
BUDA > miskolc.
Gyerekek tudja valaki h ezzel a Ribéry gyerekkel mi történt? Autóbaleset oder ?..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak írtam, mert ezért kaphatsz komolyabb büntetést is.
én is nem is tudtam h miért, csak hogy elzavarták
"A ghánai edzõ beszólt, kiállították
2006. június 27. 21:48
MNO
Piros lapot kapott Ratomir Dujkovic, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a brazilok ellen végül 3-0-ra elveszített világbajnoki nyolcaddöntõ elsõ félidejének végén.
A szerb szakember – miután közvetlenül a szünet elõtt a címvédõ lesállást megelõzõ helyzetet követõen másodszor is betalált – az öltözõfolyóson odament Lubos Michel szlovák játékvezetõhöz, és azt mondta neki: „jobb lenne nekünk is, ha felvenné a brazilok sárga mezét!"
A megjegyzés kiállítást ért, s Dujkovic a második játékrészt a lelátóról nézte végig.
(Híradó)"
Kerstem beírta-e valaki, de nem találtam ...
A medve nem játék.