Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoppácska! 😊 Rasszizmus fejlõdik itt ki! 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

fistin
de kötsögök vagytok 😄DDDD

SLICK
az élet azzal kárpótólja h nagyon tehetségessé tette 😉

õ nem ronda....
csak az ínyével mosolyog

reaper4
torres a szinészmester 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gyorsított eljárással a jövõ Németh Szilárdjainak és Selymes Tiborjainak mi is adhatnánk magyar mezt.... pl Sepsinek (Rennes)

Matthew Prosac
még enni is akarok ma, plz...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lásd Ronaldinho 😊

ha nem is szép, de legalább Franicaországban született, és még a nemzetisége is francia, ez azért ritka a francia válogatottban, szal minden tiszteletem az övé, hogy ilyen rondán is jó játékos lett...

fsgh
asszem nem jön be az hogy a Spanyolok nyrnek😞((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fernando torres
zsóaqin pffuu ez most betett nagyon

fernando torres
notredami toronyõr

fsgh
Gyerünk már Spanyolok!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

buldozer99
Kajálttam és azért most irom le mert ezt megjegyeztem!!
Léderer-töl!Cassilasnál volt labda és mondta hogy 24 esztendös 25 éves mult májusban!!LLLLOOOOLLL!Ez igy elég jol hangzik!!<#buck>
LOOOOLLLL

Forca Barca

ajajajjaj

BUDA > miskolc.

I.C.ram
Jaja! gyerekkorában autóbelesetet szenvedett.
ha jól tudom autóbaleset

I3andy
Nem tudja véletlenül valaki h a portugálok közül kikett tiltottak el az angolok ellnei meccsre Deco és Costinha kivételével?

Verebes Mágus is ezt mondta az elõzõ Francia meccsen 😄

még mindig jobb mint ha egyszerûen csak "letottizta" volna....

Matthew Prosac

Gyerekek tudja valaki h ezzel a Ribéry gyerekkel mi történt? Autóbaleset oder ?..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
nagyon ott van ez a Léderer 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

reaper4
össze vissza beszél ez a pali 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a.carkey
Ez volt a nap beszólása!

A medve nem játék.

a.carkey
Hehe ...

A medve nem játék.

a.carkey
Vieri LOOOOOL!

A medve nem játék.

gabber_saviola
azt mondja Viérára, hogy Viéri :ASDasdasdasasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
akkor készítheted az ezresedet😄

Nem követtem figyelemmel mirõl veszekedtek 😊
Csak írtam, mert ezért kaphatsz komolyabb büntetést is.

fsgh
ha kikapnak a Spanyolok akkor apámnak jövök 1 ezressel és összes pontom elveszik az Endlesen:CCCc

Mi van ezekkel a pályákkal? Állandóan szinte minden meccsen csúszkálnak a játékosok.

tigeroo
jah, igan...de miért próbál oltogatni...grrr
mindegy...ott a válaszom kicsivel lentebb
Matthew Prosac
Léderer megint benyögte hogy JOAQUÍN a Sevilla játékosa. Nem a Betisé? <#wow2>

SLICK
érdekes taktika :o

fsgh
<#eljen><#eljen>

Na <#ejnye1> Sry de A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban!

I.C.ram
Szerb....
tigeroo
igaza van..a 2. gólt csak kisírták a partjelzõnél😊
gabber_saviola
jaj, lõjjenek már egy gólt a Spanyolok 😛

a.carkey
Mondjuk az ürge nem szerb, hanem horvát (tudtommal).

A medve nem játék.

tigeroo
ha ez a szokás bázg
Ez sem volt semmi!

köcce,
én is nem is tudtam h miért, csak hogy elzavarták

Na az sem rossz.

a.carkey
A mai naphoz kapcsolódó hír (megerõsítés):

"A ghánai edzõ beszólt, kiállították
2006. június 27. 21:48

MNO
Piros lapot kapott Ratomir Dujkovic, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a brazilok ellen végül 3-0-ra elveszített világbajnoki nyolcaddöntõ elsõ félidejének végén.

A szerb szakember – miután közvetlenül a szünet elõtt a címvédõ lesállást megelõzõ helyzetet követõen másodszor is betalált – az öltözõfolyóson odament Lubos Michel szlovák játékvezetõhöz, és azt mondta neki: „jobb lenne nekünk is, ha felvenné a brazilok sárga mezét!"

A megjegyzés kiállítást ért, s Dujkovic a második játékrészt a lelátóról nézte végig.
(Híradó)"

Kerstem beírta-e valaki, de nem találtam ...

A medve nem játék.

gabber_saviola
😄DDDDddddddddd

SLICK
az biztos nekem még a bíró is szimpatikus 😊

I.C.ram
mármitn a trónon.
I.C.ram
A francia származású Bourbon család szine, jelenleg is ez a család van hatalmon.
NeoMaN

:FFF