FIZ. MEM. LISTÁZÁSA VÉGET ÉRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha esetleg van más!
Megköszönöm!<#conf>#conf>
Nekem is megvan ez a problémám: Nekem elõször kezdte az ati2dvag.dll-el és most jött a DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL...alcwdm.sys van per pillanat. És kezd minden türelmem elfogyni...arra már rájöttetm, hogy nem függ windows verziótól, alaplap problémától, de akkor mitõl függ ez az egész!!!!!!!!!!!!??????????
Ha vkinek van egy jó procedúrája erre a problemre...legyen szíves segítsen!!!!
Kösz
megnéztem a BIOS frissitést is és semmi ilyenre utaló ujitás nem volt benne :(
Végülis most megy a rendszer, mert nincs benne a kártya de sajna egy kiesett 2 eszköz amit nem tudok használni :(
es a mobo biosanak is utananezni, hatha van ujabb es hatha eppen valami ide vago fix is van bennuk,(olvasd el a historyt)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Szóval mostmár 99,9%, hogy az volt a hibás. Akkor viszont k@pja be a gyártó. Pedig a hozzá adott CDrõl telepitettem fel a driverét mindig. Most azt terveztem veszek egy RAID-es alaplapot, mivel nem férek el a házban. :( (3 vincsi, 2 DVD iro, 2 mobil rack). Hátha azzal nem lesz ilyen gond.
Szerintetek?
Csak sajna amit nétem ASUS P4C800 40 guriga...az meg azért nem kevés

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az igazsag hogy ez sem egy egyszeru feladat, csinalj rola egy screenshotot es dobd be ide. Hatha latok vmi olyat ami gyanus. Mert az irq megszotas egy common dolog, csak eppen nem mindenki szereti a masikat.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Valakinek van külön RAID kártya a gépébe? (mert én erre tudok csak gondolni, hogy az miatt csinálja).
Vagy tud valaki valami korrekt, WIN számára is "ismerõs" RAID kártyát ajánlani? Mert ami nekem van, azt lehet nem teljesen komálja.
(Silicon Image Sil 0680 Ultra-133 Medley ATA RAID Controller)
Probald ki hagyd ott 1 orara vagy akarmi.
Ami meg lehet az irq kiosztas valamiert mindig balul sul el. Ezert erdemes ugy feltenni a windowzt hogy semmi sincsen bedugva, es minden egyes darab utan vizslatni hol vannak az irq-k. Pl videokartya es hangkartya altalaban nem komaljak egymast. stb, nezz ennek is utana hatha tul sok minden kerul egy irq-ra
az alaplap tegnap óta LOAD DEFAULT üzemben megy. ugyhogy azzal semmi hiba elvileg
gondoltam még a raid kártya vezérlõjére, mert általában akkor produkálja ezt ha azt a 2 vincsit b@sztatom, ami a RAIDre van kötve
Daemon tools tuti nem hibás, mert én már egy jó ideje már használom de a hiba csak nemrég jött elõ.
De lehet az is hogy a memória sz@r. Vagy nem tom.
Már olyannal is próbálkoztam, hogy minden lehuz, csak CPU, mem., ram, vga volt benn. Akkor elsõre nem csinálta, hanem amikor már majd minden progim fenn volt. Szóval lehet valami driver, vagy memóriahiba vagy mittomén.
De már nagyon idegesit.
Tettem már fel win2003 server-t, nem lett jó, mert a RAID-re kötött 120 és 160 GB-s vincsiket nem láttam. Vagyis láttam a Lemezkezelõben de a Commaderben nem. Tettem fel XP-t, ez már felismerte a vincsiket (azzal nem is volt gond soha) de a kék halál ugyenez volt. Kínomban már Win 2000-t tettem fel, de itt is elõjön a hiba

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha nem megy igy sem probald meg simaban hajtani a ramot.
ha ugy sem megy akkor valami gond lehet talan a biosban. Lehet ott sem artana egy load default, aztan ami fontos atallitani. (ha vannak ilyen olyan integralt akarmik a lapon azt is diseable-zhatod, kesobb visszakapcsolva a win ugyis felismeri)
Valaki találkozott már ezzel a kék halál által kiirt hibaüzenettel?
Ha esetleg igen, vagy netalán tudja a választ, megoldást a hibára segitsen valaki !!!
Pl: mi okozhatja?
Kipróbáltam, feltettem az XP-t, annál is elõfordult egy csomószor. Gondoltam elb@szódott a WIN, ezért feltettem a Win2000-t. De az is ugyanezt irja ki.
A rendszer:
Abit IS7-E motherboard
Intel P4 2,6 GHz / 800 FSB
Zalman CNPS7000-Cu procihûtõ + 2db Zalman házhûtõ
2x256 MB Samsung RAM DUAL-ban hajtva
X-Micro FX 5600 VGA
Philips Seismic Edge Sound Card
Genius 5.1 SW Home Theatre
Silicon Image Sil 0680 Ultra-133 Medley ATA RAID Controller
Samsung 80GB/7200rpm SATA
IBM 120GB/7200rpm ATA100
Maxtor 160GB/7200rpm ATA133
Maxtor 120GB/7200rpm ATA133
2 db Pioneer 107D DVD iró
LG Flatron 774FT
Azona RF-2300 Wireless Desktop Keyboard és Mouse
Minden a gyári paraméterekkel fut, nincs semmi sem huzva benne.
Köszönöm elõre is a segítségeteket!