Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk egyszerre a 2 soha nem volt a kezemben
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ja amúgy mai nap megfingott a 6230 nem akar bekapcsolni. valami ötlet?

:3
viszont megkapom tesómtól a 6230i-t.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
volt mind2-m, szal tapasztalatból tudom h nem nagyobb a kijelzõje...
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Lenne egy nagy kérdésem. Van egy Nokia 6230-am és van benne egy 512 Mb-os MMC memóriakártya. Bluetooth-on teszek rá zenét de csak max 160-180 Mb között engedi. Utána nem tudok felrakni rá több zenét. Tudjátok ez miért van? Ha valaki tud segíteni kérem írjon, mert már nagyon tanácstalan vagyok. Úgy tudom elvileg 512 Mb-os kártya még kompatibilis vele. A kártyát is megformáztam már.
[email protected]
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
6230i: 208 x 208 képpont, 27 x 27 mm
6230 : 128 x 128 képpont, 27 x 27 mm
Szóval mind a kettõ 27 x 27 mm, szóval fizikai mérete ugyan az. 😊
Na mindegy megválaszoltam magamnak azt amire kíváncsi voltam 😊
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
a megjelenítendõ szinekben nagyobb, de ez méretben nem nagyobb. 128*128 mindkettõ asszem.
(ezüst színû) elõ/hátlapot? Ugye azért sima 6230ashoz való érdekel mert az i-snek nagyobb a kijelzõje. Vagy esetleg aki próbálta már a simára rátenni az i-s elõlapját, a kijelzõnél körbe átlátszik a telefon ? ugye a nagyobb elõlap kijelzõ miatt?
ha nincs kábeled hozzá, akkor meg wap elõfizetés, feltöltöd egy tárhelyre a játékodat, és letöltöd a mobilról, elvileg telepti és a játékok közt lezs, de lehet ez igy nem pontos leírás vagy nem is mûködik.
de szerintem lentebb már leírtam, hogyan lehet mobilról telepíteni, letölteni j átékot.
van egy NOKIA 6230 telefonom (ilyen
Letöltöttem hozzá (kifejezetten Nokia 6230 games) van benne vagy 40 játék (jar fájl ba)
nah éshogy Hogytom rátenni hogy Menjen??
<#nemtudom>#nemtudom>
mert Átküldöm Bluetooth on de akkor a Memória kártyára rakja és ott megnyitom azt irja ki Ezt a fájl tipust nem támogatja
De az ALkalmazások Játék Játék lista menübe meg van 3 gyári játék az meg megy.
nagy bilegge
asszem adatkapcsolatimódba kell hogy legyen.
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
de 6230i,hez nem is kell semmi, bedugod, és a win felismeri usb-n keresztül.
Egy olyan kérdésem lenne, h 6230i-re hogyan tudom visszarakni az original software-t, h ne a T-Mobile-os legyen rajta? Ha vki tud segítse plz.
Valaki meg tudná mondani pontosan, hogy melyik MMC típusok kompatibilisek a Nokia 6230i-vel és mekkora kapacitásig? Nekem most egy 512 MB-os MMC-mobile típusú memóriakártya van a telefonomban, tehát az biztosan mûködik. A Nokia oldalán egyszerûen csak annyit írnak, hogy MMC. De vajon mindegyik típus?
Elõre is kösz.
tudtuk ajánlani valamilyen oldalt ahonnan témákat tölthetek le?
most vettem egy 6230 telot,sima, nem 'i".. és oat csinál h feltöltöm,jól müködik, aztán 1 kis idõ mulva amikor hivni akarok valakit, vagy ha valaki hív, akkor kijön h empty battery és kikapcsol:/ de emigy ha zenét nyomatom vele akkor nem kapcsol ki, mi a baj?
ja és a másik dolog, a telefon memóriája 3mb, de 6230.. pedig ennek a telónak a memoriája 6mb kéne legyen v nemtom mennyi de biztosnem 3.. mivan akkor?
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-