49
Def Jam - Fight For NY
  • Botond97
    Valaki tud nekem segíteni ? nem tudom ,hogy kell a harc stílus váltani ki tanultam a három stílust és nem tudom hogy kel mást stílusba váltani ?

előre is : THX
  • matyikaaa
    cs nem tudna valaki abban segiteni nekem hogy hogyan kell benne 3-man játszani?

elöre is thx
  • Fido4life
    nem is tudtam hogy fejlesztőt váltottak, bár gondolhattam volna.. egyszerűen nem értem miért kell egy játék folytatásait lebutítani holott a jó már megvolt, csak finomítani kellet volna rajta..
  • trick daddy
    Az lenne a jo ha megint az AKI corp-al dobnák össze a def-et és olyan hangulata lenne mint a fight for ny-nek ,ja és a karakter felhozatal is.
    de az icon2 fura lesz hisz az ea chigagót-bezárták.am látam a icon2 beta gameplayát hajaz sajna az icon-ra .
  • Fido4life
    az icon önmagában is szar.. ráadásul folytatják icon 2-vel. hihetetlen hogy az EA elbasz egy ilyen jól megindult sorozatot..
  • knightbali
    Köszi :D
  • trick daddy
    jaa értem vegyél fighting styl-t ott ahol a képeségeidet növeled és azt egybekeveri a street fight-al max 3 style lehet benne és ezt egybevetiti
    szóval lehet variálni .és nem mindegy milyen sorrendbe mert a sorend változásakor is máshogy mozog ezért nyomtam ki elég sokszor XD
  • knightbali
    Hát úgy, hogy már szinte mindjárt kiakasztom a gamet és elég frusztráló (street fighterben nyomom), hogy egy bonyolultabb mozdulatot sem tudok bevinni. Ezt nem a blazing move-okra - vagy mikre értem - amiket lehet venni, hanem a sima mozgásban. Csak ütni rúgni és megfogni tudok, de ilyen bonyolultabb kombinációkat bevinni nem, mint amilyeneket a gép csinál, hogy pl: megfog és elkezd vagy 4-et térdelni a hasamba, vagy mikor ütök és megfogja a kezem stb.
  • trick daddy
    hogyértve ????
    dejó neked hogy nyomhatod én má kb 2 éve nemnyomom a legcool-abb verekedös-game volt. Az icon hozzáképest x-ar .
  • knightbali
    Hali.

Összetettebb mozgásokat hogy lehet csinálni benne?
  • svédcsepp
    oké,tárgytalan...
  • svédcsepp
    pacsker

Én csak most hallotam a gémről meg a def jam vendettáról is.Na szal leszedtem a "Def Jam Fight for NY"-t,de jelszóval van védve a rar,amiben van az iso file.Van erre valakinek 5lete?
  • Fido4life
    Én is ezt hallottam egy-két fórumon..:(
  • jakuzatm
    Icon szar lett a FFNY-hoz képest... sajna :(
  • Fido4life
    Nem hiszem, a harmadiket már PS3-ra fejlesztik sajna...:(
  • Fido4life
    +yo
  • jax
    nagyon játék?

• Fido4life
    Ez egy nagyon játék, gyönyörű grafikával :P
  • Ortopéter
    mármint ps2-re?
  • Ortopéter
    Nem lesz harmadik rész?
  • tyler82
    én szokom tolni csak mostanában naon kevés időm van jáccani
  • Vinz
    Ha ez így megy tönkre megyek,megen egy gém amit megkéne vennem
    De a gépemet akkor se csippeltetem meg,mer' én oan rendes vok
  • Tyler Durden
    Sztori módban tolom, ott szépen megy egy történet amelynek ofcoz te vagy a főszerepljője és fightolni kell a különböző arcokkal. A pénzből amit kapsz vehetsz ruhákat ékszereket tetkókat és egyén cscsebecséket, szal tuningolhatod az embered kinézetét. Azon kívül a tuljaidat is lehet fejleszteni + új move-okat, vagy akár küzdőstílust is vehetsz. Nagyjából ennyi, de szerintem inkább sasold meg magad is..
  • Sephi
    Vegulis mirol szol? Mert nagyon dicserik...
  • Tyler Durden
    Nahh vki tolja ezt a gamét? Én most szereztem meg és szerintem egész jó anyag. Tetszenek benne a mozgások, a különböző kombók és speciális move-ok. Szerintem a karrier mód is ütős, lehet saját embert kreálni, felöltöztetni mindeféle amcsi cuccokba, tetkót nyomatni rá stb. Még csak az elején tartok de nekem bejövős..
  • Sephi
    Na majd kiderul!
  • Kou
    Neeem, köze nem lesz hozzá, ez 1 igen kellemes GGX style game lesz remélhetőleg!
  • Sephi
    A Bloody Roar -ra emlekztet amit en kifejezten utalok. (oszes reszt kirpobaltam mar es egyik sem fogott meg)
  • Kou
    Név alapján eldönteni, nem érdemes.
    Imho ne keresd a neten ;)
  • Sephi
    Annak ma' a neve is gyanus kerem alasan.
  • Kou
    na majd a Bloody Cross lesz az alázás PC-re :)
  • Sephi
    Aztat kerem alasan imserem :)
  • Kou
    Egyébként szedj le M.A.M.E vagy Neo Geo emukat
    tömérdek verekedős game van rajta, mint pl a KoF (a kedvencem) sorozat illetve egyéb SNK, Capcom finomságok!
  • Kou
    asszem toshiden első 2 része is van PC-re, na meg rengeteg doujin verekedős game, köztük nekünk is készül egy, a GGX szint nem garantált de ütni fog!
  • Zsolo
    Ez ismereős! De azért a játék grafikája igencsak figyelemre méltó!
  • Sephi
    Remelem is! Eletemben nem jaccotam rendes bunyos gamat Pc-en.

A MK-at meg spontan turultem is mert a haverok ugy vertek a billentyuzetet mint a rabok a koveket :))
  • Sephi
    En a MK-an kivul egyikel sem talakzotam!

Koszi meg is keresem oket neten! En aszitem hogy csak amulatoral lehet bunyos gemeket jaccani!

A Jani uzeni hogy ott most hagyad beken mert cseresznyet ment szedni!
  • Zsolo
    Köszönöm ...! Sephi ha jól megnézed akkor az EA Games fejleszti a játékot és azok általában PC-n is megjelennek amit az EA csinál!
  • Kou
    én tudok!!! :))
    Virtua Fighter 1-2!!!
    MORTAL KOMBAT 1-4!!!!!
    GUILTY GEAR X - XX

Szal ne kötekedj!! Meg a Jánosnak sem ajánlom!!!!! :DDDDD
  • Sephi
    De 1000-szer tobb esej van arra hogy a San Andreas ki fog jonni Pc-re is mint ennek. sorold mar fel nekem azokat a bunyos jatekokat amik Pc-re is megjelentek konzolrol pliz.