49
Def Jam - Fight For NY
-
Botond97 #49 Valaki tud nekem segíteni ? nem tudom ,hogy kell a harc stílus váltani ki tanultam a három stílust és nem tudom hogy kel mást stílusba váltani ?
előre is : THX -
matyikaaa #48 cs nem tudna valaki abban segiteni nekem hogy hogyan kell benne 3-man játszani?
elöre is thx -
#47 nem is tudtam hogy fejlesztőt váltottak, bár gondolhattam volna.. egyszerűen nem értem miért kell egy játék folytatásait lebutítani holott a jó már megvolt, csak finomítani kellet volna rajta.. -
#46 Az lenne a jo ha megint az AKI corp-al dobnák össze a def-et és olyan hangulata lenne mint a fight for ny-nek ,ja és a karakter felhozatal is.
de az icon2 fura lesz hisz az ea chigagót-bezárták.am látam a icon2 beta gameplayát hajaz sajna az icon-ra . -
#45 az icon önmagában is szar.. ráadásul folytatják icon 2-vel. hihetetlen hogy az EA elbasz egy ilyen jól megindult sorozatot.. -
knightbali #44 Köszi :D -
#43 jaa értem vegyél fighting styl-t ott ahol a képeségeidet növeled és azt egybekeveri a street fight-al max 3 style lehet benne és ezt egybevetiti
szóval lehet variálni .és nem mindegy milyen sorrendbe mert a sorend változásakor is máshogy mozog ezért nyomtam ki elég sokszor XD -
knightbali #42 Hát úgy, hogy már szinte mindjárt kiakasztom a gamet és elég frusztráló (street fighterben nyomom), hogy egy bonyolultabb mozdulatot sem tudok bevinni. Ezt nem a blazing move-okra - vagy mikre értem - amiket lehet venni, hanem a sima mozgásban. Csak ütni rúgni és megfogni tudok, de ilyen bonyolultabb kombinációkat bevinni nem, mint amilyeneket a gép csinál, hogy pl: megfog és elkezd vagy 4-et térdelni a hasamba, vagy mikor ütök és megfogja a kezem stb. -
#41 hogyértve ????
dejó neked hogy nyomhatod én má kb 2 éve nemnyomom a legcool-abb verekedös-game volt. Az icon hozzáképest x-ar . -
knightbali #40 Hali.
Összetettebb mozgásokat hogy lehet csinálni benne? -
#39 oké,tárgytalan... -
#38 pacsker
Én csak most hallotam a gémről meg a def jam vendettáról is.Na szal leszedtem a "Def Jam Fight for NY"-t,de jelszóval van védve a rar,amiben van az iso file.Van erre valakinek 5lete? -
#37 Én is ezt hallottam egy-két fórumon..:( -
jakuzatm #36 Icon szar lett a FFNY-hoz képest... sajna :( -
#35 Nem hiszem, a harmadiket már PS3-ra fejlesztik sajna...:( -
#34 +yo -
#33 nagyon játék?
-
#32 Ez egy nagyon játék, gyönyörű grafikával :P -
#31 mármint ps2-re? -
#30 Nem lesz harmadik rész? -
#29 én szokom tolni csak mostanában naon kevés időm van jáccani
-
#28 Ha ez így megy tönkre megyek,megen egy gém amit megkéne vennem
De a gépemet akkor se csippeltetem meg,mer' én oan rendes vok -
#27 Sztori módban tolom, ott szépen megy egy történet amelynek ofcoz te vagy a főszerepljője és fightolni kell a különböző arcokkal. A pénzből amit kapsz vehetsz ruhákat ékszereket tetkókat és egyén cscsebecséket, szal tuningolhatod az embered kinézetét. Azon kívül a tuljaidat is lehet fejleszteni + új move-okat, vagy akár küzdőstílust is vehetsz. Nagyjából ennyi, de szerintem inkább sasold meg magad is.. -
#26 Vegulis mirol szol? Mert nagyon dicserik... -
#25 Nahh vki tolja ezt a gamét? Én most szereztem meg és szerintem egész jó anyag. Tetszenek benne a mozgások, a különböző kombók és speciális move-ok. Szerintem a karrier mód is ütős, lehet saját embert kreálni, felöltöztetni mindeféle amcsi cuccokba, tetkót nyomatni rá stb. Még csak az elején tartok de nekem bejövős.. -
#24 Na majd kiderul! -
Kou #23 Neeem, köze nem lesz hozzá, ez 1 igen kellemes GGX style game lesz remélhetőleg! -
#22 A Bloody Roar -ra emlekztet amit en kifejezten utalok. (oszes reszt kirpobaltam mar es egyik sem fogott meg) -
Kou #21 Név alapján eldönteni, nem érdemes.
Imho ne keresd a neten ;) -
#20 Annak ma' a neve is gyanus kerem alasan. -
Kou #19 na majd a Bloody Cross lesz az alázás PC-re :)
-
#18 Aztat kerem alasan imserem :) -
Kou #17 Egyébként szedj le M.A.M.E vagy Neo Geo emukat
tömérdek verekedős game van rajta, mint pl a KoF (a kedvencem) sorozat illetve egyéb SNK, Capcom finomságok! -
Kou #16 asszem toshiden első 2 része is van PC-re, na meg rengeteg doujin verekedős game, köztük nekünk is készül egy, a GGX szint nem garantált de ütni fog! -
Zsolo #15 Ez ismereős! De azért a játék grafikája igencsak figyelemre méltó! -
#14 Remelem is! Eletemben nem jaccotam rendes bunyos gamat Pc-en.
A MK-at meg spontan turultem is mert a haverok ugy vertek a billentyuzetet mint a rabok a koveket :)) -
#13 En a MK-an kivul egyikel sem talakzotam!
Koszi meg is keresem oket neten! En aszitem hogy csak amulatoral lehet bunyos gemeket jaccani!
A Jani uzeni hogy ott most hagyad beken mert cseresznyet ment szedni! -
Zsolo #12 Köszönöm ...! Sephi ha jól megnézed akkor az EA Games fejleszti a játékot és azok általában PC-n is megjelennek amit az EA csinál! -
Kou #11 én tudok!!! :))
Virtua Fighter 1-2!!!
MORTAL KOMBAT 1-4!!!!!
GUILTY GEAR X - XX
Szal ne kötekedj!! Meg a Jánosnak sem ajánlom!!!!! :DDDDD -
#10 De 1000-szer tobb esej van arra hogy a San Andreas ki fog jonni Pc-re is mint ennek. sorold mar fel nekem azokat a bunyos jatekokat amik Pc-re is megjelentek konzolrol pliz.