2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• lippet
    Remélem Szávay jó formában lesz=)
  • bowden
    tud valaki részletes programot?
    olyan kéne amiben ki vannak emelve a magyar vonatkozású események
  • Firerock
    az idióta undorító keret szerintem fasza
    erre rakd rá
  • ProGabe #143
    és egy utolsó: kisebb logókkal (szerintem ez a legjobb)

• ProGabe #142
    :S

• mahalo
    fazék
  • karajjj
    harmadikra szavaznék :D
    de ha a sportágakból csinálnál keretet, akkor legyen az
  • ProGabe #139
    hm, lehet a sportágakból kéne kirakni egy keretet? van belőlük elég, az biztos
  • ProGabe #138
    én összedobtam egy bannert. 4 verzió:

és ugyanezek, egy idióta és undorító kerettel :D

• GVG
    már nem azért, de sztetek mi a faxnak kapták meg pont ők az Olimpia megtartásának jogát?! Azért, mert ha egy teljesen békés országban tartanák nem lenne akkora nézettsége, mert nem lennének balhék/tüntetések stb.
    Szóval itt lehet beszélni róla, ellenezni, de ez senkit sem fog meghatni amíg dől a pénz a nézettségből/látogatottságból.
  • mahalo
    KÖszi már letölöttem a video zenéjét!
  • ProGabe #135
    The Killers - All These Things That I've Done
  • karajjj
    csináljak bannert? :D
  • zsivkov
    kemoterápiától...bocsi
  • zsivkov
    szerintem az nagyon döbbenetes rész benne, mikor Armstrong a lemoterápiától kihullott hajjal fekszik..majd győztesként teker a Tour de France-on...nagyon emberi!!!
  • vizilou
    Én ezt már láttam a TV-ben, szerintem is nagyon jó reklám..de főleg a zenéje miatt
  • mahalo
    Váááá megőrülök.! Köszönöm szépen zinnat, nagyon hálás vagyok ezt a tuti videót kerestem ! köszi köszi !
  • zinnat
    Na Meg találtam a videódat! Sok olimpikon, sztársportoló, Nikeban tolja az ipart! remélem erre gondoltál mert nem volt egyszerű ! Videó
  • mahalo
    Igen ez az a szám cíím köszi szépen már töltöm is lefele! :D
  • katakpult
    A szám címe ez: The Killers - All These Things That I've Done
  • katakpult
    Én ismerek egy ilyen videót! ebben a sportolók Nike ban feszítenek! :D ez mondjuk sztem egy reklám film, de a zenéje télleg nagyon joo!
  • mahalo
    Nagyon pörgős nagyon joo zenével!.. sok sztársportoló van benne!..
  • ProGabe #124
    nem csak egy tv adó létezik! és mégis milyen videó? reklám, összeállítás valamelyik sportadón. vagy mégis mi?

gondoltam egy számra, találjátok ki...
  • zinnat
    Hát barátom! Elégéé nehéz neked igy segíteni valami konkrétabbat mondhatnál! :.
  • mahalo
    Láttam egy olimpiás videót a tv-be a minap, és nagyon jo zeéje volt nem tudja valaki a szerzőt és a címet leírni
  • ProGabe #121
    United States

Key Eligible Players: Jason Kidd, G, Dallas Mavericks; Kobe Bryant, G, LA Lakers; LeBron James, G/F, Cleveland Cavaliers; Carmelo Anthony, F, Denver Nuggets; Dwight Howard, C, Orlando Magic; Amare Stoudemire, C, Phoenix Suns; Chauncey Billips, G, Detroit Pistons; Tyson Chandler, C, New Orleans Hornets; Tayshaun Prince, F, Detroit Pistons; Mike Miller, G/F, Memphis Grizzlies; Michael Redd, G, Milwaukee Bucks; Dwyane Wade, G, Miami Heat; Chris Bosh, F, Toronto Raptors; Chris Paul, G, New Orleans Hornets; Deron Williams, G, Utah Jazz; Carlos Boozer, F, Utah Jazz, Shane Battier, F, Houston Rockets; Joe Johnson, G/F, Atlanta Hawks
  • oO VinyuS Oo
    Hello! Nem tud valaki esetleg egy linket adni nekem az amerikai olimpiai kosárválogatott tagjairól!
  • primavis
    na ja, csakhogy pont ez nem bizonyitja, hogy doppingoltak volna, hanem azt, hogy vagy be lettek húzva csőbe valamilyen táplálék kiegészitővel, vagy máskép.
    Szerintetek minden szer ami a doppinglistán rajta van ténylegesen előnyhöz segithet az ellenfelekkel szemben? A frászt! Benedek kenőcse anno vajon segitette abban, hogy jobban vizilabdázzon, vagy tényleg a bőrét ápolta vele?
    Viszont nem veszik le ezeket a szereket a listáról, mivel mindig hozhatnak balekokat a hálóba, miközben a nagy halak olyan szereket szednek, amelyek nincsenek rajta azon a bizonyos listán! Ezt szégyenkezve a WADA el is ismeri, dehát nem tehetnek róla, szegények.
  • szucsy89
    én se árulom be de megérdemelné...ilyen postolni..
  • Firerock
    remélem
    én nem árulom be
    de ti megtehetitek
  • szucsy89
    omg akkora ban lesz ebből
  • Firerock
    te normális vagy??????
  • Tetsuo
    Uj kinai sportag az olimpia szellemeben: http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1350794/posts
    Vigyazat, eros kepek!
  • Fabio Capello
    Alakul ám ez az olimpia

Már most kb. a nevezettek negyede lebukott doppingon, és még mindig van pár nap....
  • ProGabe #112

bocs...tudom hogy inkább a sportról kéne hogy szóljon a topik, pontosabban az olimpiáról. de amit az IOC művel, az egyik legálszentebb dolog, amit elkövethettek. értem ezalatt azt, hogy szemet huny a fenti dolgok felett (beleértve Tibetet is), mondván nem akar politikai dolgokba beleavatkozni, bezzeg Irakot úgy kizárta, mint a sicc. tudom, hogy most mégis indulhatnak, de ez akkor is nevetséges...
  • Grenzjager
    nagyon gyanús hogy ez lesz minden idők legnagyobb doppingolimpiája
  • Firerock
    nagyon helyes...
  • Punker
    szerintetek hány egyéni versenyző csal? szerintem a legtöbb érem kamu lesz.

"A B próba igazolta, hogy a teljes bolgár olimpiai súlyemelő csapat doppingolt - ismerte el a helyi szövetség. A súlyemelőket június 8-án, valamint 9-én ellenőrizték és a szervezetükben a tiltólistán szereplő metandienont mutatta ki a vizsgálat.

A lebukottak között van a pekingi olimpia egyik nagy esélyese, a 77 kg-ban tavaly világbajnokságot nyert Ivan Sztojcov is. A bolgár szövetség már a botrány kirobbanásakor közölte: nem küld egyetlen versenyzőt sem az augusztusi játékokra.

A vétkesek kettő vagy négyéves eltiltásra számíthatnak és a nemzetközi szövetség négy évre száműzheti tagjai közül bolgárokat."
  • Grenzjager
    Már kiengedték a kórházból. Remélem felépül.
  • szucsy89
    nah az első meccseken tuti nem fog játszani:S remélem továbbjutunk és számíthatunk rá a későbbiekben majd...