2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
Remélem Szávay jó formában lesz=) -
tud valaki részletes programot?
olyan kéne amiben ki vannak emelve a magyar vonatkozású események -
az idióta undorító keret szerintem fasza
erre rakd rá -
és egy utolsó: kisebb logókkal (szerintem ez a legjobb)
-
:S
-
mahalo #141 fazék -
karajjj #140 harmadikra szavaznék :D
de ha a sportágakból csinálnál keretet, akkor legyen az -
hm, lehet a sportágakból kéne kirakni egy keretet? van belőlük elég, az biztos -
én összedobtam egy bannert. 4 verzió:
és ugyanezek, egy idióta és undorító kerettel :D
-
GVG #137 már nem azért, de sztetek mi a faxnak kapták meg pont ők az Olimpia megtartásának jogát?! Azért, mert ha egy teljesen békés országban tartanák nem lenne akkora nézettsége, mert nem lennének balhék/tüntetések stb.
Szóval itt lehet beszélni róla, ellenezni, de ez senkit sem fog meghatni amíg dől a pénz a nézettségből/látogatottságból. -
mahalo #136 KÖszi már letölöttem a video zenéjét! -
The Killers - All These Things That I've Done -
karajjj #134 csináljak bannert? :D -
zsivkov #133 kemoterápiától...bocsi -
zsivkov #132 szerintem az nagyon döbbenetes rész benne, mikor Armstrong a lemoterápiától kihullott hajjal fekszik..majd győztesként teker a Tour de France-on...nagyon emberi!!! -
vizilou #131 Én ezt már láttam a TV-ben, szerintem is nagyon jó reklám..de főleg a zenéje miatt -
mahalo #130 Váááá megőrülök.! Köszönöm szépen zinnat, nagyon hálás vagyok ezt a tuti videót kerestem ! köszi köszi ! -
zinnat #129 Na Meg találtam a videódat! Sok olimpikon, sztársportoló, Nikeban tolja az ipart! remélem erre gondoltál mert nem volt egyszerű ! Videó -
mahalo #128 Igen ez az a szám cíím köszi szépen már töltöm is lefele! :D -
A szám címe ez: The Killers - All These Things That I've Done -
Én ismerek egy ilyen videót! ebben a sportolók Nike ban feszítenek! :D ez mondjuk sztem egy reklám film, de a zenéje télleg nagyon joo! -
mahalo #125 Nagyon pörgős nagyon joo zenével!.. sok sztársportoló van benne!..
-
nem csak egy tv adó létezik! és mégis milyen videó? reklám, összeállítás valamelyik sportadón. vagy mégis mi?
gondoltam egy számra, találjátok ki... -
zinnat #123 Hát barátom! Elégéé nehéz neked igy segíteni valami konkrétabbat mondhatnál! :. -
mahalo #122 Láttam egy olimpiás videót a tv-be a minap, és nagyon jo zeéje volt nem tudja valaki a szerzőt és a címet leírni -
United States
Key Eligible Players: Jason Kidd, G, Dallas Mavericks; Kobe Bryant, G, LA Lakers; LeBron James, G/F, Cleveland Cavaliers; Carmelo Anthony, F, Denver Nuggets; Dwight Howard, C, Orlando Magic; Amare Stoudemire, C, Phoenix Suns; Chauncey Billips, G, Detroit Pistons; Tyson Chandler, C, New Orleans Hornets; Tayshaun Prince, F, Detroit Pistons; Mike Miller, G/F, Memphis Grizzlies; Michael Redd, G, Milwaukee Bucks; Dwyane Wade, G, Miami Heat; Chris Bosh, F, Toronto Raptors; Chris Paul, G, New Orleans Hornets; Deron Williams, G, Utah Jazz; Carlos Boozer, F, Utah Jazz, Shane Battier, F, Houston Rockets; Joe Johnson, G/F, Atlanta Hawks -
Hello! Nem tud valaki esetleg egy linket adni nekem az amerikai olimpiai kosárválogatott tagjairól! -
primavis #119 na ja, csakhogy pont ez nem bizonyitja, hogy doppingoltak volna, hanem azt, hogy vagy be lettek húzva csőbe valamilyen táplálék kiegészitővel, vagy máskép.
Szerintetek minden szer ami a doppinglistán rajta van ténylegesen előnyhöz segithet az ellenfelekkel szemben? A frászt! Benedek kenőcse anno vajon segitette abban, hogy jobban vizilabdázzon, vagy tényleg a bőrét ápolta vele?
Viszont nem veszik le ezeket a szereket a listáról, mivel mindig hozhatnak balekokat a hálóba, miközben a nagy halak olyan szereket szednek, amelyek nincsenek rajta azon a bizonyos listán! Ezt szégyenkezve a WADA el is ismeri, dehát nem tehetnek róla, szegények. -
én se árulom be de megérdemelné...ilyen postolni.. 
-
remélem
én nem árulom be
de ti megtehetitek -
omg akkora ban lesz ebből -
te normális vagy?????? -
Uj kinai sportag az olimpia szellemeben: http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1350794/posts
Vigyazat, eros kepek! -
Alakul ám ez az olimpia
Már most kb. a nevezettek negyede lebukott doppingon, és még mindig van pár nap.... -
bocs...tudom hogy inkább a sportról kéne hogy szóljon a topik, pontosabban az olimpiáról. de amit az IOC művel, az egyik legálszentebb dolog, amit elkövethettek. értem ezalatt azt, hogy szemet huny a fenti dolgok felett (beleértve Tibetet is), mondván nem akar politikai dolgokba beleavatkozni, bezzeg Irakot úgy kizárta, mint a sicc. tudom, hogy most mégis indulhatnak, de ez akkor is nevetséges... -
Grenzjager #111 nagyon gyanús hogy ez lesz minden idők legnagyobb doppingolimpiája -
nagyon helyes... -
szerintetek hány egyéni versenyző csal? szerintem a legtöbb érem kamu lesz.
"A B próba igazolta, hogy a teljes bolgár olimpiai súlyemelő csapat doppingolt - ismerte el a helyi szövetség. A súlyemelőket június 8-án, valamint 9-én ellenőrizték és a szervezetükben a tiltólistán szereplő metandienont mutatta ki a vizsgálat.
A lebukottak között van a pekingi olimpia egyik nagy esélyese, a 77 kg-ban tavaly világbajnokságot nyert Ivan Sztojcov is. A bolgár szövetség már a botrány kirobbanásakor közölte: nem küld egyetlen versenyzőt sem az augusztusi játékokra.
A vétkesek kettő vagy négyéves eltiltásra számíthatnak és a nemzetközi szövetség négy évre száműzheti tagjai közül bolgárokat." -
Grenzjager #108 Már kiengedték a kórházból. Remélem felépül. -
nah az első meccseken tuti nem fog játszani:S remélem továbbjutunk és számíthatunk rá a későbbiekben majd...