2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• matyi0323
    eurosporton meg lehet hallgatni..
  • Rockynhooo
    az egész olimpia ott lett elbaszva hogy ezt a félkopasz akárkit betették műsorvezetőnek.. beszélni nem tud.. nem is értem mit beszél.. :|
  • poppe
    ó most látom a cselgáncsozó csajszi 7. lett... pedig őt érem-esélyesnek tartottam...
  • Cat 02 #423
    Megint a pösze van ? Az rohadt vicces :D
  • Rockynhooo
    Máté Hunorral egy suliba jártam, úgyvolt hogy nem támogatta a magyar szövetség aztán kiment az USA-ba úszni , majd az osztrákok befogadták, (mert a magyarok ismét elutasították) és így sajnos osztrák szinekben indult, pedig mondta h magyarban szeretett vna.. de hát ilyen ez.. igaz nem jutott be a középdöntőbe de szép volt tőle ez az eredmény. furcsa vkit úgy olimpián látni hogy egy suliba jártatok és haveroddal együtt edzettek :D
  • matyi0323
    tudom.. de szerintem lennének rajta kívül mások is, na de nem akarom én bántani a magyarokat! hajrá magyarok!
  • poppe
    gyurta egyéni csúccsal esett ki...
  • Laceee
    szerintem világéletében nemsok köze volt a sporthoz, az a hibás aki odarakta
  • matyi0323
    szegény nem tehet róla, hogy szerencsétlen
  • Laceee
    szégyen ez a bemondó az m1-en...
  • gotchaaa
    Nem meglepő.
  • FZoleee
    Már a megnyitót cenzúrázták a kínaiak
  • trogerzsiger
    Hali lesz kilenc arany?:-)
  • matyi0323
    Akkor jó:D:D mert a gyurta a mesében sincs, az osztrák meg a szerb 1. illetve 3. lett
  • karajjj
    nem csak tetartod furcsának :D
  • matyi0323
    Sziasztok! Mi újság itt az olimpia körül?:D
    Azt én furcsának tartom, hogy miét kell egy jó úszó magyart kiengedni Ausztriába?? Mert ahogy néztem msot megvert mindekit!
  • Grenzjager
    Üdv,

szerintem is mehet
  • lippet
    Este nézem az összefoglalót, mert napkozben nem nagyon volt időm=)
  • ProGabe #408
    Megszületett az első bronzérmünk!
  • karajjj
    simán mehet :D
  • poppe
    meheeet!
  • FZoleee
    mehet
  • ProGabe #404
    különböző szolgáltatóknál (pl. UPC) előfizethetsz HD csomagra, ilyenkor kapsz HD-s set top boxot (ha a tv-nek van beépítettje akkor lehet nem kell, ezt nem tudom), és akkor nézheted az m1-t és m2-t HD-ban. Bp környékén (kb 60 km) nézheted egy különleges set top box-szal, aminek csak szobaantennái vannak, és azokkal fogja az adást. egy ilyen kb 50-60 ezer HUF

nagyjából ennyiről lenne szó. ha ezek nincsenek meg akkor lehet 2 és fél méteres tv-d is, nem kapsz HD-s adást, csak a jól megszokott analóg jelet az eddigi szolgáltatódtól

na még egyszer:

mehet ez bannernak? plusz egy-két link alá, már ha készséges lesz a modi és nem sajnál 2 percet az életéből hogy azokat is megcsinálja :)

• II Rocky II
    ja valóban :D nem figyeltem :Dd
  • Cat 02 #402
    off
  • Cat 02 #401
    Olyan adás kell.
  • Firerock
    hádé redi:Dírtam:D
  • II Rocky II
    hd tv-d van?anélkül nem megy :D
  • II Rocky II
    pontosan.és köszi szépen :D
    akkor 2004 ben és 2000ben is 8 - 6 - 3 lett :D
    szvsz most tuti vagy 9 arany vagy 7 lessz.olyan nincs h 3 egymást követő olimpián 8aranyat szerezzünk :D
  • Firerock
    valaki elmagyarázná ezt a hd dolgot?
    HD Ready Tv-m van
    akkor most hd-ben látom az m1et?vagy be kell állítani valamit?olyan szolgáltató kell?
  • poppe
    én aztat nem tudhassam, nem lopnék én táskát :D
  • Cat 02 #395
    Éremszámláló o.O
  • Cat 02 #394
    LoL, a htdv más :D
  • poppe
    a torrent nevében HDTV van írva, de tényleg nem az...
  • ProGabe #392
    gondolom codec gond

Dara Eszter, új magyar csúccsal továbbjutott!

akkor a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1093003832&no=370]#370[/URL] mehet bannernak?
  • Foky
    Merre van az a HD-nyitó?
  • Cat 02 #390
    HD nyitó 20 giga.
  • Pharaoh
    Abban tud valaki segíteni, hogy miért jön be lassított felvételként nekem? Először azt hittem szaggat, de mikor beszélnek már hallatszik hogy lassított. A másik gépen tökéletesen megy.
  • Pharaoh
    2GB nem hiszem hogy HD, max a forrás volt az
  • Legend Killer
    :DDDDDDDD.... faszom... legközelebbit ki nem hagyom....

:@