2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• primavis
    ezen az alapon nem szabad a vendéglőben sem megkritizálni a kaját, mert miért nem én főzök a szakács helyett, vagy nem? nem fikázás volt, nagokos, a vélemyénem irtam le a vivásáról! Mit kellett volna dicsérjek rajta?????
  • Monoton
    OFF
  • Grove4
    Itt minden fikázós ember Kvára profi mindenben,csak azt nem értem miért kell fikázni (öcsi),ha annyira tudsz vivni és a szád is megvan hozzá,akkor miért nem te vagy kint helyette?
  • primavis
    ez vivás, öcsi. Szerinted mi a fene lennék, ha itt irok? Csak éppen értek valamennyit (!) a viváshoz!
  • primavis
    ezt tudja legjobban : egyenes támadásokat, de igen gyorsan, jó tempóban. Persze, ha ellenfél le is cövekel előtte s nem hátrál, sem nem lép ki, sem nem védi ki! A spanyol kevésbé mozgékonynak tünik...
  • Grove4
    Te magyar vagy? Ne fikázdd már, a saját nemzetedből való,amúgy meg igen is szép dolgot vitt véghez,remélem meglesz a bronz.A franciáknál amúgy is jobb/több lehetőség van edzeni!
  • primavis
    na el is ment, ennyire gyáván, koncepció nélkül, nem szabad olimpiai elődöntőben vivni!-:PPP
  • Cat 02 #512
    Így kívülről eléggé vicces volt, francia végig hátrált majd odacsapott...
  • Grove4
    Nem baj, szép volt Gabi!
  • primavis
    ez a Boczkó nem éppp...megérteném, ha ő lenne leszoritva és nem hátrálhatna tovább. erre fel a leszoritott francia szúrja meg őt 4x!!!!
    Érthetetlen!
  • Grove4
    Gyerünk Gabi!!!!Hajrá!!!
  • Cat 02 #507
    Ez ilyen csapat vívás ?
  • primavis
    a Boczkóé meg egy másiké: chileié! -:)))
  • Cat 02 #505
    Megvan, telesport.hu
  • Cat 02 #504
    E közvetítésen melyik adó ? xp
  • Grove4
    Kovács Norbi 3. lett 400 gyorson grat neki!
  • primavis
    amit az elébb irtam, megint beigazolódott! A az első párbajtőr elődöntő döntnöke ki más lehetett volna, mint egy nagy vivónemzet képviselője! -Az iránié! -:)))) még jó, hogy nem volt problémája....
  • Legend Killer
    grat :). én meg elaludtam :D, nem keltem fel, csak most :DD.
  • Grove4
    az m1-en mingyá lesz, fél óra,vagy kevesebb!
  • Cat 02 #499
    Füvön hoki, son of a :D
  • Cat 02 #498
    Hol ?
  • Grove4
    Boczkónak szorítsunk mint állat,nekem nagyon szimpi a hozzáállása!Hajrá Boczkó!Mindjárt jön, egy fél óra múlva!
  • primavis
    közben kiderült, hogy a tunéziai gazember francibarátságát bizonyitotta! Hiszen az oroszt feltálalta a franciának, aki már be is került ezzel az elődöntőbe! Ha U megy tovább ez korántsem lett volna ilyen biztos! No ez a sportdiplomácia! Más kezével kikaparni a gesztenyét...
  • primavis
    no igen, ugyebár Tunézia egy sport s főleg cselgáncs nagyhatalom? Pont ezért kellett végignézni pár ezer lakossal rendelkező szigetecskék/miniállamok felvonulását, hogy a piszkos feladatokra legyenek emberkék (NOB bizottságok, birók, ellenőrök, stb). A sportágban vezető álamok képviselői szégyelnének ilyen feladatokat ellátni! Ld. a magyar-svéd női kézilabda meccset! A nemzetközi szövetség amerikai (??) delgátussa/meccs ellenőre, mit adj isten svéd származású! S a lett birók mindent meg is tettek , hogy nehogy rossz véleménnyel legyen róluk!
  • matyi0323
    " noname országból " XXXDD
  • primavis
    na kiderült, hogy Ungvári főbirója egy tunéziai pofa volt! Ez a NOB sara! Minden noname országból, ahol az illető sportág alig létezik szerephez juttatnak manipulálható emberkéket! Szégyen. A magyar sportdiplomáciáé, hogy nem csap óriási botrányt emiatt!
  • barmi

• barmi

• primavis
    bocs, azt hiszem tévedtem, a mi 2-kunk ha nyer az olaszok ellen az a másik csoport i helyzetettével vív a döntőéert. Akkor mindent vissza! ---DDDD
  • primavis
    sőt, ahogy látom semmit sem kockáztatunk egy esetleges második hellyel. Akkor a másik csoport 3.-jával (kb. olaszok) visszakpnánk a montenegróiakat (detto, ha ők a másodikok, akkor meg ők kapnának vissza minket!). Ezt Keményék is szerintem kisakkozták (látható volt a meccs végén a két kapitány jóviszonya!). Így akármyelik csapat (amelyik győz az ujabb párharcban, ami szerintem nekünk áll!). csak a döntőben találkozhatna a szerbekkel/horvátokkal!
  • primavis
    ahogy nézem a programot, montenegróiak kedden játszasnak a kanadaiakkal, mig mi az utolsó meccsen! S ebben a csoporban ők lehetnek a pofozógépek.
  • primavis
    már miért lenne az? a java még ezután jön! Több góllal kell verni a többieket és ugyanott vagyunk, mintha megvertük volna a montenegróiakat. S erre nekünk van nagyobb esélyünk.
    mellesleg pontozásdos sportágakat ezen az olimpián nem szabad nézni csak abaszolut semleges nézőknek! ma két ilyen pofon is kaptunk: cselgáncsban egy rendkivül furcsa itélettel hozták ki győztesnek az oroszt, mig boxban a birók 2 menet alatt egyetlen érvényes ütést láttak Kété részéről! S mig az ir bármilyen kezdeményezését rögtön pontozták. Arról már nem is szólva, hogy az utolsó perben mutatott sportszerütlenségért le kelltt volna léptetni! Ez ökölvivás s nem bujócska-bajnokság! DEhát az ázsiai boxolók az alacsony kategóriákban lévén favoritok, nyilván a gyengébb ellenfeleket preferálják maguk részére! S ki is hozzák őket győztesnek, hogy majd ők győzzék le őket később!
  • poppe
    sztem jobbak voltunk
  • Firerock
    ez a vizilabdacsapat katasztrófa....
    ha kiválik szerbiából egy kurva falu azok is megvernek minket
    katasztrófa,vezetünk 3al aztán meg ők vezetnek 1el
    borzalom...
  • poppe
    Boczkó Gábor viszont elődöntős! :)
  • Firerock
    sajnos valószínűleg nem fog bekerülni:(
    de legalább ottvolt
  • Bandee1987
    Én is felkeltem reggel, hogy megnézzem Cseh Laci futamát, és hát élete legjobbját alkotta, hatalmas gratula neki!!!
    Phelps meg nem ember, hanem gép...
  • Firerock
    Dorina túlvan rajta
    az ugrást elbaszta az elsőt de így is jelenleg a 4.helyen van
    neki a nagy célja a döntőbe jutás
    remélem meglessz neki
    összetettbe meg 10-en valahanyadik
    lehet nézni az Eurosporton:D
  • poppe
    ja, vótmá, csak nekem nem írta h lenne új üzenet, meg félig vissza is aludtam úgy látszik :)
  • poppe
    közben lett egy érmünk, miközben ti a nyálatokat folyattátok a kispárnára :D