Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ha így marad akkor a görögök agyon lesznek alázva xD
a.carkey
Én hármat. Le is hurrogtak. 😄

A medve nem játék.

mama2
Most melyik az élõ? Ami az euro sporton megy(uszás), vagy ami az m1-en(gyûrû)?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

te/ti minden szar szereplésre tudtok magyarázatot? A többi teniszezõ tájékán feloszlik a szmog? ezt az elfogultságot....Melyik tornán mutatott elfogadhatót az idén kedvencetek? Nem azt kellene megkérdezni tõle, hogy mit is akar az idén elérni? nagy a gyanum, hogy eltünik õ is mint a többi nagy igéret mifelénk....
no, hol is van az az okos, aki itt mentegette tegnap a magyar vivókat? láttad mit müveltek ma reggel a kardvivóinK? Mi nem igaz abból, hogy ninvcsenek felkészülve/ve erre az olimpiára? mert hogy egy-kettõ rosszul vív, az elfogadható, de ha mind tompán, elképzelés nélkül, az is véletlen? senki sem mondja - én sem - hogy nem tudnak, hanem azt, hogy nem képesek azt adni amit tudnának! s ez lelki és felkészitési probléma! De persze lehet dicsérni is õket, hiszen benne vannak a 32-be, vagy 16-ban! -😛PPP
zaki
Én ötöt tippeltem az Olimpia elõtt, hát... :o

ebbõl se lesz már 8 arany...
de ha így meg tovább, még egy sem :S
zaki
Nemcsik kiesett az elsõ körben... Fasza... Hát eddig ez nagyon nem a mi olimpiánk... 😞

hát igazából én is azt írtam, hogy ahhoz képest, hogy egyszer simán kikapott tõle, most eléggé megszorongatta. a szmog szerintem meg már minden nagyvárosban jelentõsen ott van, csak most pekingben van az olimpia és ezért most egy kis túlzással szerintem beállítják, hogy ott rettentõen nagy.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Ha nézted a mecset nem kapott ki simán Szávay 4:6, 6:3, 7:5 szerintem ez nem sima vereség! Csak amíg a rizs szemû hozzá van szokva szmoghoz addig szávai már a bégére teljesen elfáradt Sok sportoló panaszkodik a levegõre.

Itt hatalmas pénzek vannak pl: fejvédõ Hatalmas reklám és ezért nem veszik le és nem is fogják. Csak az a baj hogy ma már teljesen elfajultak a csalások az amatõr/profi boxban. ÉLVEZHETETLENEK!!!
Holnap:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá Kemény fiuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viszont úgy hallottam a közvetítés után, hogy azt mondták, hogy még vegyesben is indult úgyhogy még nem ért véget Szávaynak sem az olimpia. meg ahhoz képest, hogy tényleg simán kikapott egyszer ettõl a kínai csajtól, jól játszott. és akkor reméljük még tud bizonyítani nekünk 😄.

matyi0323
Végülis igen! Én mg bízom a vizilabdásokban, még mindig a kézisekben, az úszókról és Szávayról inkább nem szólok..!😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ProGabe
upsz, akarom írni: Szávay

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
"Szavay,Gyurta ? Hol vannak ? Sehol csak a szaj volt."

azért Szávainak csoda kellett volna. pár hónapja igen simán kapott ki ettõl a lánytól, most még hazai pálya is, küzdött, nem volt elég 😞

Gyurtát nem is értem miért írtad! holnap lesz a fõ száma:

12:30 200 méter mell (Férfi selejtezõ)
Gyurta Dániel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát igen egyénibõl sokan kiestek, de még bizonyíthatnak csapatban.

amúgy lehet, hogy mindenki magyarázkodik, de például a nõi kézilabdásoknál azért tényleg mentettek egy pontot, igaz hogy 5 pontos vezetésrõl de még mindig jobb mintha kikapnak. de amúgy valahol minden ország kikiáltja a saját sportolóját esélyesnek, mert milyen is lenne az, hogy azt hallod a tv-ben, hogy mikor a cselgáncsozó felmegy a pályára, akkor a kommentátor azzal kezdi, hogy nincs esélye nyerni. egyenlõre meg örüljünk annak, hogy legalább Cseh Laci mutat valamit, talán ez adhat lendületet a többieknek, hogy õk is jól teljesítsenek.

scs17
Értem én mire gondolsz, csak arra célzok h várjuk meg a legvégét és akkor vonjunk le következtetéseket.

[Jakuza]
Csak hogy ez mar nem Helsinki.
Csak az volt Szovjetuniobol volt tagallamaibol van 10+, vagy a volt Jugoszlaviabol vagy 5 uj orszag amikkel kokemenyen meg kell kuzdeni.
Raadasul nem beszelve arrol, hogy a magyar sport nivoja mar evek ota sulyed lefele, mint ahogy az orszage is.
Meghallgattam ma peldaul a noi kezilabda valogatott jatekosainak a velemenyet a dontetlenrol es hanyinger kerulgetett.
Mint a politikusaink akik megakarjak magyarazni, hogy a szar miert is jo es sorolhatnam.
A nagy tehetsegeinkbol eddig mindossze Cseh aki ugy szerepl ahogy kell.
Na de az edeskeves.
Nezzuk az eselyesnek kikialtott cselgancsozokat,okovivokat,vivokat,evezosoket. Sehol nincsenek.
Szavay,Gyurta ? Hol vannak ? Sehol csak a szaj volt.
Es ismet halhatjuk a magyarazkodast, pl Szavaynal.
Nagy volt a zaj mondja es arra fogja a vereseget. LOL
Szoval most varhatjak, hogy a Kajak-Kenusok hozzanak par aranyat aztan lehet rohogni azon, hogy a dragalatos sporthoz erto vezetok, miert tamogatjak annyival a labdarugasunkat es nem az olimpiai sikersportagainkban szereplo sportoloinkat penzelik.
Tehat ne csodalkozzunk, ha az orszag ugy teljesit ahogy, a helyzete visszafog tukrozodni a sportteljesitmenyeken is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

matyi0323
Ezaz, hogy 16ból 3 telt még csak el, s már is mennyien kiestek...:S!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

scs17
16 napból még csak 3 telt el, ráadásul azok akiktõl legfõképp várjuk az aranyérmeket, nem is szerepeltek.
Egyébként meg érdekességként '52-ben Helsinkiben 5 napot kellett várni az elsõ magyar aranyra és végül 16 lett...

a.carkey
Az bizti, elég gáz három nap után, hogy egy ezüstünk van. Hol lesz ebbõl 6/6/6. Örüljünk a 3/3/3-nak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Megnyitó. Elég nagy esemény volt. 😄

A medve nem játék.

nézd, amikor a mai amatõr boxban, többet fognak mint a profiban, amikor a fejvédõjük mögé nem csak a fejüket dugják el sziknte, amikor a fejvédõre mért ütéseket kényük-kedvük szerint birálják/pontozzák a birók, amikor kiütni már alig lehet (csak nagyon gyenge, vayg nagyot hibázó ellenfelet, mert a 2 perces menetek alat nem tudja felõrölni, olyan helyzetbe hozni, hogy ne tudjon menekülni. Érdekes, az olimpia utánra beigérték mind a fejvédõ viselet, mind a 2 perc eltörlését s viszatérnek a régi 3 perces, fejvédõ nélküli amatõr boxhoz! ha rájöttek, hogy hülyeség volt, akkor minek hagyják meg az olimpiára, ami a legnagyobb verseny? hogy még egy jót lehssen csalni?
ProGabe
már írtam: az msn-ben a képek négyzetek. ez meg téglalap! ocsmányul néz ki ha ezt egyenlõ oldalúra nyomorítom. válassz ki egy figurát, vagy a logot és tedd be azt. "kicsit" egyszerûbb és jóval esztétikusabb megoldás

#692: én ilyeneket már nem is nézek! már lassan ott tartunk hogy nyíltan bevallják: a kínaiaknak kedvez minden bíró :|

banok
Csötöyi is fel van háborodva.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mai box mecssek megint NAGYON érdekesek voltak, a pontozok nem igazán akartak pontot adni(Pl hat tiszta ütés 0 az az 0 pont)Így nehéz Olimpiát nyerni!

matyi0323
nem vagyok lámika!!! meg tudnám csinálni!! csak ha avgytok olyan kedvesek, akkor nem fáradozok! ennyi😄 am meg igen megjelenitõképnek gondoltam

ChuckyHUN
gondolom itt akarja avatarnak és nagyion lámika szegény még ennyit sem tusd megcsinálnhi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ProGabe
mit értesz msn méret alatt? :S mert személyes képnek (vagy hogy hívják) négyzetnek kell lennie, smiley-nak meg értelemszerûen hatalmas. vagy én vagyok lemaradva msn ügyben?

matyi0323
Õ???? Most gondolj bele, ha ráadásul hajnalban lenne...:S😄 XD

matyi0323
Tudom nem ide tartozik, de meg tudnád csinálni ezt a képet nekem msn méretüre??<#help><#wave><#wink><#circling> elõre is köszi..

Shep
Hát ha a mieink nyerik akkor egye fene 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rockynhooo
remélem kézilabda , vizilabda döntõt majd õ nyomja xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

matyi0323
Az az ember valami áááá... nincsenek rá földi szavak😄😄XD

Shep
Még szerencse, hogy eseményt nem közvetít (legalábbis én még nem hallottam)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Baló viszont azt hiszi ez választási közvetítés.
"Tessék!" (MDF székház!)
.)

A medve nem játék.

Shep
Van még magyar most nézem, na majd azokat is jól lepontozzák, kell nekem ilyet nézni csak idegeskedek rajta :S

matyi0323
Azt hittem, legalább verekedni tudnak magyaraok ( boxra gondolok ), de úgy látom még azt sem rendesen:S😄 Mert a vívás az egy dolog.. dehát ez...:S:S😄

Shep
Nem következik de nagy az esélye 😊

Shep
Van még boxolónk kint? Remélem ennyi volt, mert ezt még nézni is rossz, betalál és nem kap pontot, az ellen legyintget és pont, tiszta vicc ez a pontozás, a kínai orosz meccs is mekkora kamu volt.

Tigristank
Ebbõl még nem az következik, hogy Phelps is doppingol...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Szemétség nem szemétség ez van.

Tigristank
Elképzelhetõ, de régebben nem is volt olyan nagy jelentõsége a sportnak.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Grove4
de megdöntötték,de biztos hogy nem félévente,évente 4 évente...Sztem!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tigristank
Igen, az benne van, hogy nem tudja, de az meg elég nagy szemétség, ha azt mondják neki, hogy ezt vegye be, mert ez engedélyezett, holott mégsem az.

Tigristank
Na és régebben szerinted nem fejlõdtek, hanem rögtön a legjobb eredményt érték el és azt nem döntötték meg 30-40 évig? 😊
Meg a mai sportolók legtöbbjének a sportáguk a fõállásuk, régen ez nem így volt.

Shep
Használják is, azért úsznak, futnak olyan jól, persze lehet õk nem tudják, hogy szednek valamit. Az amcsi futónõ sem tudta, hogy doppingosan nyerte pár éve az olimpiát, szóval...

holnapi menü:

úszás

04:00 100 méter mell (Nõi döntõ)
Pecz Réka

04:00 100 méter hát (Nõi döntõ)
Szepesi Nikolett

04:00 100 méter hát (Férfi döntõ)
Rudolf Roland
04:00 200 méter gyors (Nõi elõdöntõ)
Mutina Ágnes

04:00 200 méter gyors (Férfi döntõ)
Kovács Norbert

04:00 200 méter pillangó (Férfi elõdöntõ)
Cseh László,
Kerékjártó Tamás

04:00 200 méter vegyes (Nõi elõdöntõ)
Hosszú Katinka,
Verrasztó Evelyn

12:30 200 méter pillangó (Nõi selejtezõ)
Boulsevicz Beatrix,
Kovács Emese

12:30 100 méter gyors (Férfi selejtezõ)
Makány Balázs

12:30 200 méter mell (Férfi selejtezõ)
Gyurta Dániel

12:30 4x200 méter gyorsváltó (Férfi selejtezõ)
Bernek Péter, Nagy Péter, Povázsay Zoltán, Kis Gergõ, Kozma Domini

Lesz még nõi tenisz - páros verseny;
ökölvívás 51kg Kalucza Norbert;
Férfi vizilabda mérkõzés Görögország ellen 8:00-tól;
szörf;sportlövészet Gerebics Roland;valmint megkezdõdik a férfi kard egyéni verseny ,ahol Decsi Tamás,Szilágyi Áron és Nemcsik Zsolt lép pástra.

Grove4
Igen,de az 100 évvel ezelõtt volt,annyi idõ alatt a technika rohamos ütemben fejlõdött,itt meg minden évente,félévente(túloz) úsznak világcsúcsokat!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tigristank
Nem feltétlenül. Dopping alatt a tiltott szereket értettem. Mellesleg ha olyan szert használ, amit nem lehet kimutatni (na persze), akkor azt más amerikai sportoló is használná, nem gondolod?
Teljesítõképességrõl meg annyit, hogy nézd meg, hogy 100 évvel ezelõtt mit értek el, és hogy most mit érnek el. (Mint ahogy valószínûleg 1000 éve sem gondolták, hogy lehet akár 90-100 évig is élni.)

sztem érmesélyes a kínai, meglátjuk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack