Multitap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Sztem TEKKEN TAG, TEKKEN 4, TEKKEN 5, bár ezek egymaselleni verekedösök...
Meg ajanlanam a lövöldözös autosok közül az uj Rachet Deadlocked-ot; Crash Tag T. Racing stb... Sztem mindenkepp nezz körül az PS2.IGN.COM-on v. a gamespot.com ps2-oldalan; csemegezz+nézz screenshotokat; midnen gémnél van multiértékelés is; felteve ha vágod vmennyire angolt...
D.
x360 gamertag: v1ctor777hun
D.
azok a game-k amire az van irva hogy 1 v. 2 player azokat lehet ketten jatszani minden esetben? Tehat osztot kepernyovel vagy egy kepernyon?
x360 gamertag: v1ctor777hun
Talan a MASHED-et lehet 4playerben+TonyHAwkokat is(igaz, h. nem autos, de facca ügyessegi gééém...) sztem mindenkepp régi PS2gémeket nézz meg, az a bizti..
Vmi jó kis autóversenyt, party játékot nem tudtok PS2-re, amit lehet nyomni multitappal 4-en?
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Timesplitters ( Future Perfectrõl tudom biztosra)
Medal of Honour: Rising Sun
Ratchet & Clank (Gladiator tuti támogatja)
Gauntlet: Seven Sorrows
Champions of Norrath
Nba Street (2, V3 tuti)
Nba Live-ok
Urban Reign
Smackdown Vs Raw
James Bond 007: Nightfire
Delta Force: Black Hawk Down
és általában a sportjátékok:D
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
4 képernyöre osztott lövöldözés...
Amit most ismerek a Red Dead az jó jó de vmi II vh. jobb lenne...
Nekem van egy ismerosom akit Horvath-nak hivnak. Aszite rola neveztek el a gamat :)))
ON
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként: Champions of Norrath, Champions: Return to Arms.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha tudtok olyan játékokat amit lehet egyszerre 4-en vagy többen játszani multitappal akkor irjátok már meg.
Köszi
Én ezeket isemerem:
FIFA
NBA
NHL
Micro Machines
Red Dead Revolver
Crash Nitro Cart
Dead or Alive 2 Hardcore
Galactic wrestling
Köszi