24
4v több játékos játékok PS2-n
  • WooDooDave
    A PES 2009-et lehet 4-en nyomni v a 2008-at,mert úgy tudtam,h lehet és mégsem használ semmit.Lehet,hogy az a baj,h nem slim ps2-öm van?:S
  • John Cena
    Van itt valaki?:)
  • dinomano
    nah, izé még ajanlom PS2.IGN.CoM-ot is, értékelés terén erre a 2 oldalra adok; bevaltottak a hozzajuk füzött remenyeket(PS1-értékeléseknél korrektnek éreztem öket..), legalabbis objektiven értékelnek+profin...
  • sp00n
    Kossz. Meglesem. :)
  • dinomano
    Hmmm...vmelyik James Bond co-op-ps TPS lövöldözös volt, azt tudom ajanlani... Pontos cimet nem tudok, nem a legujabb J.Bond(A "From Russia with love"), hanem azelötti, nemtom cimét..
    Sztem TEKKEN TAG, TEKKEN 4, TEKKEN 5, bár ezek egymaselleni verekedösök...
    Meg ajanlanam a lövöldözös autosok közül az uj Rachet Deadlocked-ot; Crash Tag T. Racing stb... Sztem mindenkepp nezz körül az PS2.IGN.COM-on v. a gamespot.com ps2-oldalan; csemegezz+nézz screenshotokat; midnen gémnél van multiértékelés is; felteve ha vágod vmennyire angolt...
    D.
  • sp00n
    Aha :) engem olyanok erdekelnek amiket co-opban lehet nyomni es ilyen maszkalos verekedos lovoldozos (nem FPS), mert az asszony miatt van PS2-, hogy ne csak massal jatszak NETen, hanem vele is valamit, ilyen gamekban tud valaki segiteni? :)
  • dinomano
    igen, lehet...de értelemszerüen; ha autos gém, az osztottképernyös lesz(altalaban horizontalis osztás...); ha vmi verekedöset küldesz; akkor 1 képernyön elférnek karakterek... még lövöldözösnél is osztottképernyö van; vagy egymas ellen, vagy co-op... meg vannak a csak multigémek ps2-re is, a régiek közül az Unreal T.+Quake 3pl.; de egy rakat multi-s gém van a 2-esre(alapban egy playeresek, amiket lehet tolni2-en is-altalaban ha megcsin. a single - player részt, akkor kikodol multirészeket/palyakat vagy karaktereket a gém); a James Bondok+Medalok+egy rakat gém nyomhato osztottképernyön...
    D.
  • sp00n
    Thx. :)
    azok a game-k amire az van irva hogy 1 v. 2 player azokat lehet ketten jatszani minden esetben? Tehat osztot kepernyovel vagy egy kepernyon?
  • dinomano
    Egy kontroller eloszto, amivel 4-en is nyomhatjatok; a PS2 kontrollerszlotjaba kell dugni..vegulis oylan mint az arameloszto!
  • sp00n
    csak azert kerdem mert ma vettem PS2ot es erdekelne. :)
  • sp00n
    mi az a multitap? :))
  • dinomano
    izé..még vmi; allitolag a WRC-evolved(legujabb) multitapot tamogat...
  • dinomano
    Hmmm...PS2-es partygééém? Egyaltalan nem bizti; de Rachet and Clank Deadlocked; Crash Tag team Racing + A Jak and Daxter-es autos(nem tudom cimet-sztem már kijött) lehet h. jatszhato 4kepernyös osztott modon; ezek már halozati opciot is tamogatnak; ugyhogy nem tudom megy-e osztotton...most nezem gémeket; neha irni szoktak IGN-en, h. mi 4player; nezd meg... ..Rachet lehet h. csak 2player offline..nahmind1, valoszinü(most neztem)egyik gém sem gametap...ennyire kezd kimenni a divatbol; a LAN kabelek+net miatt?...
    Talan a MASHED-et lehet 4playerben+TonyHAwkokat is(igaz, h. nem autos, de facca ügyessegi gééém...) sztem mindenkepp régi PS2gémeket nézz meg, az a bizti..
  • John Cena
    NFS MOST WANTED UNDERGROUND 2 tuti lehet!!
  • BigLuke
    5000.- Ftért már lehet kapni, persze nem SONY-t:D

Vmi jó kis autóversenyt, party játékot nem tudtok PS2-re, amit lehet nyomni multitappal 4-en?
  • dinomano
    PS1-re(gondolom ps2re folytatasoknal is)a Tony Hawk sorozatot lehetett 4-en tolni (gondolom ps1-en mind a 4résznél...)... :-D A NFS-Porshe Unleashed-et lehetett Ugyancsak 4-en nyomni, igaz nem probaltam, de ha jol emlekszem; akkor IGN-en a Porsche screenshot-gyüjtemenyeben lattam 4fele osztott kepet... Sajna nincs multitap-em; apropo...milyen arban van? ...Amugy sztem sok gémre van; talan még Crash Team racingnel+alapban partyjatekoknal lehet hasznalni; ill. van pár oylan jatek, ami single(2playerben) nem is jo, csak multitap-el...Pl. a Crash Bash... :-D
  • BigLuke
    Hirtelen ezek jutnak eszembe:
    Timesplitters ( Future Perfectről tudom biztosra)
    Medal of Honour: Rising Sun
    Ratchet & Clank (Gladiator tuti támogatja)
    Gauntlet: Seven Sorrows
    Champions of Norrath
    Nba Street (2, V3 tuti)
    Nba Live-ok
    Urban Reign
    Smackdown Vs Raw
    James Bond 007: Nightfire
    Delta Force: Black Hawk Down
    és általában a sportjátékok:D

• John Cena
    én sok játékot tóók multitap ra! amit sokan lehet!! smack down! vs. raw,smack down! vs. raw 2006,Medal of honor European assault!
  • Coooper
    Van valakinek eladó multitapja slim PS2-höz?
  • Jokka TR
    És olyan lövöldözös játékok vannak mint anno PS1-re volt a Quake 2?
    4 képernyöre osztott lövöldözés...
    Amit most ismerek a Red Dead az jó jó de vmi II vh. jobb lenne...
  • Sephi
    OFF

Nekem van egy ismerosom akit Horvath-nak hivnak. Aszite rola neveztek el a gamat :)))

ON
  • Neme.
    Engem olyanok érdekelnének, amik nem osztott képernyősek.
    Egyébként: Champions of Norrath, Champions: Return to Arms.
  • Sephi
    Mi Winning Eleven 7 -et jaccotuk ha jol emlekszem.
  • Jokka TR
    Hello!

Ha tudtok olyan játékokat amit lehet egyszerre 4-en vagy többen játszani multitappal akkor irjátok már meg.
    Köszi
    Én ezeket isemerem:
    FIFA
    NBA
    NHL
    Micro Machines
    Red Dead Revolver
    Crash Nitro Cart
    Dead or Alive 2 Hardcore
    Galactic wrestling

Köszi