Pirates Of The XXI Century
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem találom meg amit kéne és lejár az idõ:( Már vagy 100 újrakezdtem de semmi nem találom a megoldást!
Next PC upgrade: 2022
Hát ez a game-et nagyon Far Cry-nak akarták szerintem.
De hát ez lett belõle.
- Grafika 2004-es képekhez képest visszafejlõdött.
- Hangok nagyon gyengék
- MI sincs a helyzet magaslatán
Jó lenne találni valami leírást a menühöz mert szerintem még véletlenül sincs maxon a grafika bár szerintem nem is dobna sokat rajta!

Érdekes hogy külön van feltüntetve más megjelenési dátummal a Pirates of the XXI Century és a Pirate Hunter.Én azt hittem csak a neve változott.
Most akkor két game-et készítenek valóban vagy mi a fene van már nem tudom?
Remélem idén már kiakarják adni végre!
Igaz szerintem csunyult a game bár lehet az közrejátszik 2004-ben atomüber volt de azóta sok gamet láttunk már.
Infok + Képek
Diosoft honlapján project-eknél egy Pirate Hunter nevû game szerepel.
Lehet névváltás volt vagy nemtudom.
Valami hivatalos fórum lehetne ahol irnak róla infokat hogy mi van a game-el!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Valami infot elhinthetnének már igazán hogy delete lett vagy anyámtyúkja tökmindegy de valamit mondjanak már!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Bár remélem csak tévedek és kézhez kapunk majd egy kira game-et.
Van egy fasza víz alatti kép remélem lehet majd uszkálni ezerrel.
Három oldalon harcolhatunk: amerikai tengerészgyalogság, modern kalózok és hong-kongi triádok. Rajtaüthetünk hatalmas oceánjárókon vagy megvédhetjük ezeket. De a harcok nem csak a fedélzeten vagy a parton, hanem a víz alatt is zajlani fognak. A játékosok használhatnak kiképzett harci delfineket, felderíthetnek elsüllyedt roncsokat, amelyenél nemcsak az ellenséges tengeri lényekkel, hanem a kincsvadászokkal is meggyûlhet a bajuk. Rengeteg különféle közlekedési eszköz lesz: szárazföldi, felszíni és vízalatti egyaránt. A fegyverek mind valós fegyvereken alapulnak, de lesz néhány különleges víz alatti fegyver, amely egyelõre még csak prototípus szintjén létezik.
CSodálatos képek :)
1.2.3.4.5.6.
Még képek
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az eddigi linkek behaltak mert a gengamers oldal behalt.
Kiváncsi leszek mikorra készül el ez a várhatóan földbedöngölõ game.2005 vége elõtt nem nagyon látok rá esélyt.
De ezen az oldalon a képek alapján és a kevés infó után... reménykedni lehet!? ;-)
Egy valamiben nagyon reménykedem hogy nem baszák el valami okádék szarsággal.
Birdy, 01:29 - Játék: MOHA
(GenGamers) A Far Cry által kitaposott ösvényen halad a Pirates of the XXI Century címû orosz játék is. A helyszín ezúttal a modern kalózok és triádok által uralt dél-kínai tenger. Itt is pálfamákat láthatunk részletesen kidolgozott levélerezettel és persze a tenger kivitelezése sem maradhat el a Far Cry vízmegjelenítésétõl. Egyelõre még nagyon techdemós hatása van a dolognak, de hát a Far Cry is annak indult ugyebár... Néhány régi emlékeztetõ és pár új kép a Gengamers-tõl:
Képek
info:Hardwired
Megjelenési info érdekelne.
GREEBBBBBBEEER !!!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mirõ szó ??
http://thenamelessphoto.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De az jó viszont hogy mire kiadják már szerintem ezek lesznek az alap VGA-k mert ez nem 1 év múlva fog jönni de ki tudja mikor adják ki.