Pirates Of The XXI Century

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
PIRATE HUNTER GERMAN-POSTMORTEM

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na ez a 6-os pálya a végállomás elakadtam de fullra :(
Nem találom meg amit kéne és lejár az idõ:( Már vagy 100 újrakezdtem de semmi nem találom a megoldást!

grebber
Na így 4 pálya után:

Hát ez a game-et nagyon Far Cry-nak akarták szerintem.
De hát ez lett belõle.

- Grafika 2004-es képekhez képest visszafejlõdött.
- Hangok nagyon gyengék
- MI sincs a helyzet magaslatán

Jó lenne találni valami leírást a menühöz mert szerintem még véletlenül sincs maxon a grafika bár szerintem nem is dobna sokat rajta!

grebber
Az orosz verzió már tölthetõ!

grebber
Ezt most találtam

Érdekes hogy külön van feltüntetve más megjelenési dátummal a Pirates of the XXI Century és a Pirate Hunter.Én azt hittem csak a neve változott.

Most akkor két game-et készítenek valóban vagy mi a fene van már nem tudom?

mint a cime is mutatja, a 21. szazad kalozai, tehat van meg idejuk befejezni :)

grebber
Na ez sem készült el ezek szerint nyárra!<#eplus2>
Remélem idén már kiakarják adni végre!

grebber
Na végre érkeztek információk.
Igaz szerintem csunyult a game bár lehet az közrejátszik 2004-ben atomüber volt de azóta sok gamet láttunk már.

Infok + Képek

grebber
Hm nemtudom mi van ezzel a game-el!
Diosoft honlapján project-eknél egy Pirate Hunter nevû game szerepel.
Lehet névváltás volt vagy nemtudom.
Valami hivatalos fórum lehetne ahol irnak róla infokat hogy mi van a game-el!

grebber
Nem vetem meg a szép dolgokat ennyi :D

Öszintén, mitöl vagy igy felpörögve? A képek és az ismertetõ alapján számomra egy tucatFPS-nek tûnik. Igaz, ez nem jött még ki, de van helyette elég :)

Bence94
hali megnéztem a képeket tényleg marha jó .<#eljen><#eljen><#wow1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Nehogymár a süllyesztõbe kerüljön ez a jónak igérkezõ game :(
Valami infot elhinthetnének már igazán hogy delete lett vagy anyámtyúkja tökmindegy de valamit mondjanak már!

grebber
Újabb fél év telt el továbbra is infok nélkül :(

grebber
:( Semmi info ezt nem szeretem!

M@TriX
ez durva gém lesz a víz valami brutiszép...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber

grebber
Lassan fél éve semmi info errõl a gamerõl pedig nagyon várom már csak jólenne tudni meddig kell várni :(

grebber
Hát éppen ez zavar engem is ami nagyon szépnek szokott tünni az a végén csalódás :(
Bár remélem csak tévedek és kézhez kapunk majd egy kira game-et.

ChevyG
ehh, ez már tul szép, hogy igaz legyen!
grebber
Képek 30.-ai dátmmal vannak fennt szerintem már volt mindegyik.

Van egy fasza víz alatti kép remélem lehet majd uszkálni ezerrel.

grebber
Én sem :( pedig gyurtam rá sokhelyen semmi sikerrel.

hykao
ja, csak azt a rohadt filmet nem tudtam még sehonnan beszerzni... :(
ChevyG
fincsi
grebber
4 új kép
Már valami ütõs video is jöhetne.

hykao
Hát ezen gondolkodtam én is, hogy honnan lehetne...de sztem már sehonnan...
grebber
Akkor megprobáljuk beszerezni a filmet :)

hykao
Már írtam korábban, hogy a '80-as években volt egy ugyanilyen címû szovjet film. Kicsit jobban visszaemlékezve, és a képeket elnézve hasonló volt a témája. Legalábbis a helyszín és a hatalmas hajó tekintetében mindenképp. Volt benne egy ilyen karatés vagy kung-fu-s orosz matróz, és ahhoz képest, hogy szovjet film volt, és a '80-as években készült, úgy emlékszem egész jó film volt, megütötte az akkori amcsi-nyugati filmek színvonalát. Moziban láttam annó. Elképzelhetõ, sõt elég valószínû, hogy a van kapcsolat a játék és a film között.
grebber
Az elsõ tavaly októberi képek óta nem lehetett hallani a Far Cry hangulatát idézõ ukrán fejlesztésû játékról, amely a Pirates of the XXI. Century munkacímet viseli. Most újabb képek érkeztek a dél-kínai tengeren játszodó FPS-bõl. A készítõk a GTA-hoz hasonló hatalmas bejárható terepet igérnek és biztosítanak arról, hogy nem lesznek benne gonosz mutánsok, föld alatti laboratóriumok és végtelen folyosók.

Három oldalon harcolhatunk: amerikai tengerészgyalogság, modern kalózok és hong-kongi triádok. Rajtaüthetünk hatalmas oceánjárókon vagy megvédhetjük ezeket. De a harcok nem csak a fedélzeten vagy a parton, hanem a víz alatt is zajlani fognak. A játékosok használhatnak kiképzett harci delfineket, felderíthetnek elsüllyedt roncsokat, amelyenél nemcsak az ellenséges tengeri lényekkel, hanem a kincsvadászokkal is meggyûlhet a bajuk. Rengeteg különféle közlekedési eszköz lesz: szárazföldi, felszíni és vízalatti egyaránt. A fegyverek mind valós fegyvereken alapulnak, de lesz néhány különleges víz alatti fegyver, amely egyelõre még csak prototípus szintjén létezik.

CSodálatos képek :)
1.2.3.4.5.6.

Még képek

grebber
Hát nagyon ugy néz ki ebben az évben nem jön ki.

ChevyG
jónak néz ki a gém, jöhetne már!
grebber
Semmi új sajna,pedig nagyon-nagyon várom már.

valami infó ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

grebber
Na itt vannak képek aki még nem látta volna õket.
Az eddigi linkek behaltak mert a gengamers oldal behalt.

grebber
Remény az mindig van mert ugyebár az hal meg utoljára ,utánna meg én.

Kiváncsi leszek mikorra készül el ez a várhatóan földbedöngölõ game.2005 vége elõtt nem nagyon látok rá esélyt.

BBird
Bár lehet nem orosz a Kreed, de nekem az nem tetszett annyira, ahogy a másik STALKER elõd sem, a Codename: Outbreak is valahogy nem volt az igazi. :-(
De ezen az oldalon a képek alapján és a kevés infó után... reménykedni lehet!? ;-)
grebber
Ja és most villant be hogy OROSZ a game azért õk sem csinálnak gyenge gameket.

Egy valamiben nagyon reménykedem hogy nem baszák el valami okádék szarsággal.

BBird
El sem hiszem, hogy tudsz magyar híreket is bevágni... :-)
Csak így tovább!
grebber
Pirates of the XXI Century

Birdy, 01:29 - Játék: MOHA

(GenGamers) A Far Cry által kitaposott ösvényen halad a Pirates of the XXI Century címû orosz játék is. A helyszín ezúttal a modern kalózok és triádok által uralt dél-kínai tenger. Itt is pálfamákat láthatunk részletesen kidolgozott levélerezettel és persze a tenger kivitelezése sem maradhat el a Far Cry vízmegjelenítésétõl. Egyelõre még nagyon techdemós hatása van a dolognak, de hát a Far Cry is annak indult ugyebár... Néhány régi emlékeztetõ és pár új kép a Gengamers-tõl:

Képek

info:Hardwired

grebber
Sajna semmi új info ha lesz akkor itt ugyis megtalálod.
Megjelenési info érdekelne.

VALAMI HÍR ????

GREEBBBBBBEEER !!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

naggyon nagy game !!!

mirõ szó ??

Voltan
LOL :DDDDDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

traXion
Nem, valahova azt, hogy azt hittem, hogy grebber. :D

hát a viz az valami eszement. kis sunyik mióta csinálják a gamet? mert idáig nem láttam semmit

http://thenamelessphoto.com/

hykao
LOL!!! A 80-as években volt egy ilyen orosz film, hogy: A XXI. század kalózai!!! ...és nem is volt olyan rossz, ahhoz képest, hogy ruszki film volt!
Bandew
Ezt most minden grebber által nyitott topikba benyomod?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grebber
A full grafika melleti játékhoz 6800 vagy X800 kell.
De az jó viszont hogy mire kiadják már szerintem ezek lesznek az alap VGA-k mert ez nem 1 év múlva fog jönni de ki tudja mikor adják ki.

traXion
ÁHÁHÁHÁ!!!! TUTTAM HOGY GREBBER!!!!!!!!!!!! :D

Tom3
szépek!
Oldal 1 / 2Következő →