55
avagy a XXI. század kalózai
-
#55 PIRATE HUNTER GERMAN-POSTMORTEM
-
#54 Na ez a 6-os pálya a végállomás elakadtam de fullra :(
Nem találom meg amit kéne és lejár az idő:( Már vagy 100 újrakezdtem de semmi nem találom a megoldást! -
#53 Na így 4 pálya után:
Hát ez a game-et nagyon Far Cry-nak akarták szerintem.
De hát ez lett belőle.
- Grafika 2004-es képekhez képest visszafejlődött.
- Hangok nagyon gyengék
- MI sincs a helyzet magaslatán
Jó lenne találni valami leírást a menühöz mert szerintem még véletlenül sincs maxon a grafika bár szerintem nem is dobna sokat rajta!
-
#52 Az orosz verzió már tölthető! -
#51 Ezt most találtam
Érdekes hogy külön van feltüntetve más megjelenési dátummal a Pirates of the XXI Century és a Pirate Hunter.Én azt hittem csak a neve változott.
Most akkor két game-et készítenek valóban vagy mi a fene van már nem tudom? -
lammaer #50 mint a cime is mutatja, a 21. szazad kalozai, tehat van meg idejuk befejezni :) -
#49 Na ez sem készült el ezek szerint nyárra!
Remélem idén már kiakarják adni végre! -
#48 Na végre érkeztek információk.
Igaz szerintem csunyult a game bár lehet az közrejátszik 2004-ben atomüber volt de azóta sok gamet láttunk már.
Infok + Képek -
#47 Hm nemtudom mi van ezzel a game-el!
Diosoft honlapján project-eknél egy Pirate Hunter nevű game szerepel.
Lehet névváltás volt vagy nemtudom.
Valami hivatalos fórum lehetne ahol irnak róla infokat hogy mi van a game-el! -
#46 Nem vetem meg a szép dolgokat ennyi :D -
lammaer #45 Öszintén, mitöl vagy igy felpörögve? A képek és az ismertető alapján számomra egy tucatFPS-nek tűnik. Igaz, ez nem jött még ki, de van helyette elég :) -
#44 hali megnéztem a képeket tényleg marha jó . -
#43 Nehogymár a süllyesztőbe kerüljön ez a jónak igérkező game :(
Valami infot elhinthetnének már igazán hogy delete lett vagy anyámtyúkja tökmindegy de valamit mondjanak már! -
#42 Újabb fél év telt el továbbra is infok nélkül :( -
#41 :( Semmi info ezt nem szeretem! -
#40 ez durva gém lesz a víz valami brutiszép... -
#39 21 új kép -
#38 Lassan fél éve semmi info erről a gameről pedig nagyon várom már csak jólenne tudni meddig kell várni :( -
#37 Hát éppen ez zavar engem is ami nagyon szépnek szokott tünni az a végén csalódás :(
Bár remélem csak tévedek és kézhez kapunk majd egy kira game-et. -
#36 ehh, ez már tul szép, hogy igaz legyen! -
#35 Képek 30.-ai dátmmal vannak fennt szerintem már volt mindegyik.
Van egy fasza víz alatti kép remélem lehet majd uszkálni ezerrel. -
#34 Én sem :( pedig gyurtam rá sokhelyen semmi sikerrel. -
#33 ja, csak azt a rohadt filmet nem tudtam még sehonnan beszerzni... :( -
#32 fincsi -
#31 4 új kép
Már valami ütős video is jöhetne. -
#30 Hát ezen gondolkodtam én is, hogy honnan lehetne...de sztem már sehonnan... -
#29 Akkor megprobáljuk beszerezni a filmet :) -
#28 Már írtam korábban, hogy a '80-as években volt egy ugyanilyen című szovjet film. Kicsit jobban visszaemlékezve, és a képeket elnézve hasonló volt a témája. Legalábbis a helyszín és a hatalmas hajó tekintetében mindenképp. Volt benne egy ilyen karatés vagy kung-fu-s orosz matróz, és ahhoz képest, hogy szovjet film volt, és a '80-as években készült, úgy emlékszem egész jó film volt, megütötte az akkori amcsi-nyugati filmek színvonalát. Moziban láttam annó. Elképzelhető, sőt elég valószínű, hogy a van kapcsolat a játék és a film között. -
#27 Az első tavaly októberi képek óta nem lehetett hallani a Far Cry hangulatát idéző ukrán fejlesztésű játékról, amely a Pirates of the XXI. Century munkacímet viseli. Most újabb képek érkeztek a dél-kínai tengeren játszodó FPS-ből. A készítők a GTA-hoz hasonló hatalmas bejárható terepet igérnek és biztosítanak arról, hogy nem lesznek benne gonosz mutánsok, föld alatti laboratóriumok és végtelen folyosók.
Három oldalon harcolhatunk: amerikai tengerészgyalogság, modern kalózok és hong-kongi triádok. Rajtaüthetünk hatalmas oceánjárókon vagy megvédhetjük ezeket. De a harcok nem csak a fedélzeten vagy a parton, hanem a víz alatt is zajlani fognak. A játékosok használhatnak kiképzett harci delfineket, felderíthetnek elsüllyedt roncsokat, amelyenél nemcsak az ellenséges tengeri lényekkel, hanem a kincsvadászokkal is meggyűlhet a bajuk. Rengeteg különféle közlekedési eszköz lesz: szárazföldi, felszíni és vízalatti egyaránt. A fegyverek mind valós fegyvereken alapulnak, de lesz néhány különleges víz alatti fegyver, amely egyelőre még csak prototípus szintjén létezik.
CSodálatos képek :)
1.2.3.4.5.6.
Még képek -
#26 Hát nagyon ugy néz ki ebben az évben nem jön ki. -
#25 jónak néz ki a gém, jöhetne már! -
#24 Semmi új sajna,pedig nagyon-nagyon várom már. -
cyrus #23 valami infó ? -
#22 Na itt vannak képek aki még nem látta volna őket.
Az eddigi linkek behaltak mert a gengamers oldal behalt. -
#21 Remény az mindig van mert ugyebár az hal meg utoljára ,utánna meg én.
Kiváncsi leszek mikorra készül el ez a várhatóan földbedöngölő game.2005 vége előtt nem nagyon látok rá esélyt. -
#20 Bár lehet nem orosz a Kreed, de nekem az nem tetszett annyira, ahogy a másik STALKER előd sem, a Codename: Outbreak is valahogy nem volt az igazi. :-(
De ezen az oldalon a képek alapján és a kevés infó után... reménykedni lehet!? ;-) -
#19 Ja és most villant be hogy OROSZ a game azért ők sem csinálnak gyenge gameket.
Egy valamiben nagyon reménykedem hogy nem baszák el valami okádék szarsággal. -
#18 El sem hiszem, hogy tudsz magyar híreket is bevágni... :-)
Csak így tovább! -
#17 Pirates of the XXI Century
Birdy, 01:29 - Játék: MOHA
(GenGamers) A Far Cry által kitaposott ösvényen halad a Pirates of the XXI Century című orosz játék is. A helyszín ezúttal a modern kalózok és triádok által uralt dél-kínai tenger. Itt is pálfamákat láthatunk részletesen kidolgozott levélerezettel és persze a tenger kivitelezése sem maradhat el a Far Cry vízmegjelenítésétől. Egyelőre még nagyon techdemós hatása van a dolognak, de hát a Far Cry is annak indult ugyebár... Néhány régi emlékeztető és pár új kép a Gengamers-től:
Képek
info:Hardwired -
#16 Sajna semmi új info ha lesz akkor itt ugyis megtalálod.
Megjelenési info érdekelne.