A BitTorrent letaszítja a KazaA-t a fájlcserélők trónjáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.hacktivity.hu/view.php?oldal=hack2005
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
3-4 K-val jön a cucc (1.5 megabites netem van) már ha hajlandó egyátálán elkezdeni a letöltést,
a BitTorrent valamivel jobb de az se az igazi. Akkor már inkább DC++
ahonnan legalább felhasználótól fügõen 40-120 Kb/sec-el tudok tölteni,
zeneletöltésre a DC-t hasznnálom, a többire meg ott az SMS WEB 1-2 száz
forint, de stabilan jön a cucc 180K-val!!! (700 mega alig több mint egy óra alatt lejön!)... <#eplus2>#eplus2>
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
valaki megmondaná, hogy tulajdonképpen mi is megy fel a gépemrõl az upload alatt?
mert hogy én tudom hogy mit keresek, mit töltök az oké. De azt hogy tudom megnézni hogy mi megy felfele ??
eiõre is kösz
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
http://suprnova.org
http://G3torrent.sourceforge.net
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A gyorsabb netkapcsolattal rendelkezõ user? Vagy valahogy máshogy lesz?
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A Neurálsi Gráf egy összekapcsolódást és elérhetõséget biztosító hálózati modell. Segítségével olyan számítógépeket és elérhetsz, amivel egyábként közvetlenkapcsolatban nem is vagy. Számos szolgáltatást lehet ráépíteni egy ilyen kialakított struktúrára, bármi ami csak adatok célbajuttatását igényli. Pl. egy Chat vagy egy Filecserélõs szolgálatás. De egyéb példa is van, itt egy konkrét:
2 ház, mindegyikben több gép, te géped és öcsédé. Másik házban hasonló felállás. Mindkét házban van Internet. Az egyikõtök rácsatlakozik a másikra IP cím alapján így a 4 gép egy hálózatba olvad össze. Bárki bármit elérhet, afféle tunneling módszer Interneten át. További hálózatokat is be lehet kapcsolni így egy hálózatba. A fõ gépek, amik a kapcsolatokat kialakították a hálózatok között, átjárást biztosíthatnak minden irányban. Így akár elméletben akárhány gép is össze tud állni és kommunikálni egymással.
GL ... és jó az a BitTorrent , csak használni is tudni kell
Az MS emoticonok miatt nem teljesen vagyok nyugott én sem, de a nagy többségét átrajzoltam, azonkívül nem animálnak, így tulajdonképpen csak hasonlítanak. Így aligha minõsülnek Copyrightosnak.
#19: A TerraChat rendszernek hírbõl sincs köze a BitTorenthez, nem tudom honnan veszed ezt. Max annyi, hoyg van file cserélõs része is. Itt meg is állt a közös pont.
#21: nos igen, én fejlesztem a rendszer, már 1 éve dolgozom rajta napi 8 órát. Diplomamunka, de többet szeretnék belõle kihozni, ráadásul minden precízen és maximálisan kihozok belõle.
Sorry, hogy az oldal még nem nyújt elég tartalmat, de nem gyõzöm a munkát. Dolgozok rajta ahogy tudok.
Köszönöm az érdeklõdést és a jelentkezéseket a Beta Teszt csapatba, értesítek mindenkit aki jelentkezett, amikor a rendszer élesítésre kerül.
az "FTP még mindig jobb" felhasználoknak meg jo SMSes fake letöltéseket kivánok, hiányos/jelszavazott rarokkal, (ld TOCA2 topik...)... támogassátok csak a kis warezpöcsöket :)
Forza.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Aze van a torrentek mellett az a sok szam h elolvassuk megeri e belekezdeni ;)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nálam mondjuk általánosabb, a 1/2 - 3/4ed megás letöltés, és az 1-2 mega körüli upload :)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egyébként jónak tûnik a dolog, de az oldal nagyon kevés infó található :(
A hash többekközött erre is jó. Ha egy hashadat több embernél is egyezik, akkor az jó fájl. Csak nem osztanak már 10-15en vissza hibás fájlokat.
Nemnagyon szoktam töltögetni olyanoktól, akiknek egyedi hash számuk van. Ha lelép, várhatok rá, ha egyáltalán visszajön még.
Zenéknél ráadásul bele lehet hallgatni bármikor, filmeknél szintén. :)
shit happens
Nagyon szupi program lesz és magyarok fejlesztik!
www.terrachat.hu
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Szívembõl szóltál!
alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!