Boulder Dash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem még mindig a ROX a legjobb változat ilyesmiket várnék még.

régen sokat
még régebben nagyon sokat, de akkor még porbafingó voltam :))
[/spam]™
akkor nem fagyott ki, csak állíts be a dzsojsztikkot .)
F9 és ott valami controls vagy ilyesmi
[/spam]™
egyébként aszt nagyon mekköszönném!!!
[/spam]™
Pl CCS64,Vice,Frodo stb
Itt is talalsz.
http://www.commodore64.hu/letoltes.htm
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Itten meg aszt írja:
"Én ajánlom mindenkinek, hogy ragadjon 12000 forintot és vegye meg.."
Én innyé szeretném. És olyan nem 30 naposat. Hacsak nem lehet aszt utána újabb 30 napossá csinálni ingyé, és így tovább.
[/spam]™
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Cikk

Boulder Dasht nem én kerestem, Since volt az!
Ha meg a Rockfordra gondolsz, arról nem tehetek, hogy PC-re is kijött! :-P
Mellékesen Since: Ha ott nem lenne, tuti fenn van dosgames.hq.hu -n.
itt van egy par Boulder Dash remake. : WWW.REMAKES.ORG
Több vírus van a letoltes.com cuccaiban, mint ezekben... :-D Én legalábbis ezt vettem észre. De azért biztos igazad van. ;-)))