A D-Day sikeresen debütált a magyar piacon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
ezért a kedvencem az invictus😊
Y
Ha már magyar fejlesztõkrõl van szó, akkor Invictus és az 1nsane is nagyon jó példa arra, hogy bizony vannak jó szoftverfejlesztõk hazánkban is. Az 1nsane pl. igencsak fogyott külföldön is.
Gyenge játékra pedig ugyanúgy van tengernyi példa külföldön is, mint itthon.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Na jó, egyedül a S.W.I.N.E még elment egy gyenge középkategóriásnak. Ébresztõ magyar fejlesztõk, nem ez kell külföldnek!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
persze gyanitom az is benne van a jó indulásban, hogy magyar csapat munkájáról van szó
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Szerintem ez a csapat nagyon jó játékokat csinál. Nekem anno az Imperium sorozat volt a csúcs, rengeteget játszottam velük.
Az 1. hozzászólónak pedig:

Tényleg le lehet már tölteni valahonnan a gamet??
Next PC upgrade: 2022

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

ez szép volt