Terrorist Takedown

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nem biztos, hogy a méret a lényeg... 😊
Glpetyus
????MENNYI????
LOL....biztos király :C

grebber
KIJÖTTTTT!!!!!!! De csupán 361.97MB 😞 Nem utal sok jóra.

Terrorist Takedown-ELEGANCE

Torrenten már fenntvannak.

Next PC upgrade: 2022

grebber

és milyen igazadvan! le az sgvel...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Na jó, azért ez túlzás! Ennyi erõvel akkor mi értelme a topikoknak, ha úgyis utána lehet nézni mindennek! 😊
éjjen éjjen..., amugy szeritned akit érdekel nem tud róla képet találni meg cikket ovlasni magától is? 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Persze,mert ami info van annak itt a helye.Más is betehette volna.

Hát remélem azért lesz benne valami mászkálás,de az sg-s cikk leirásában sem nagyon szerepelt 😞

jééé egy iylen gamenak nem is grebber nyitotta a topicját? grabber csalódtam benned... 😛
de látom azért szorgalmasan potolod a hiányoságot a hireiddel 😛

Hát igen,ebben annyi lesz hogy forgaunk valami gépágyút,aztán darálunk vele?
Mert akkor már el is felejtettem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Az nem igazán lenne jó.Kell a földi harc gyalogszerrel abban van a vitamin 😊

hykao
Hát ahogy néztem a képeket, meg a videót, olyannyira arra kiélezettnek tûnik, hogy lehet nem is lesz benne a szokásos kézifegyveres FPS nézet, meg gyalogszer... 😞
grebber
A Terrorist Takedown-ról szóló információk nagyon ígéretes alkotást sejtetnek. A játék egy taktikai FPS, amely ki lesz élezve a jármûvek használatra. Hummerek, páncélozott terepjárók és helikopterek segítségével vehetjük fel a harcot a drogbárók, fanatikus vezetõk és a katonáik ellen. 16 egyedi misszió várja, hogy pontot tegyünk a végükre. Elhagyatott városokban és homok dûnék árnyékában lesznek az összecsapások.

NOVEMBER 2-án már a boltokban lesz a játék.

Akkor már nem kellsokat várni és a "netes áruházakban" is lehet majd kapni.

hykao
Akkor a nagy ünneplésre egy banner:
Lacc
Ünnepeljük 😛
hykao
Aranyra került.
Tom3
A 3.képen nekem az a kocsi kicsit fura olyan mintha valóságos is lenne meg nem is.
Glpetyus

grebber
most októberben

Glpetyus
Mikor is?

Glpetyus

grebber
Képek:1.2.3.

Hamarosan itt lesz ez is 😊

grebber

grebber
Elvileg nemsokára jönnie kéne.

Hentes Bill
hmmm

Boldog Karácsonyt!

grebber
Te miket kombinálsz!!

Olyan nehéz elhinni hogy nem én nyitottam.
Inkább örüljünk hogy van ilyen téma is.
Nekem teszik.

ricsi1
neeeeeeem tom3 grebber csak más néven 😄

grebber
Nem tünik rossznak a képek alapján.

edios
ez lesz a kedvenc játékom! 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mész és lõsz.... játéktermi feeeeling....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

HuAn82
Dzzzssááá....újabb akciójáték?! Ez kell(?) a népnek...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

traXion
fuck, azt hittem grebber...

Tom3
Tom3
Képek:

Tom3
Majd' két hétbe telt négy képséget szülni. Ugyanis ötödikén jelentették be a Terrorist Takedown címû akciójátékot, amirõl alig voltak hajlandók valami infót kinyögni. Eddig kérleltem õket, hogy küldjenek pár képet, de nem nagyon foglalkoztak a témával 😊 Na jó, ez nem igaz, senkivel nem foglalkoztak, biztos mert nagyon benne vannak a fejlesztésben. Megérkeztek hát az elsõ képek, amik alapján nem is tûnik olyan rossznak a cucc. Bár engem emlékeztet is valamire...

Info: Gamestar
Tom3
Bejelentettek egy alsó kategóriás akciójátékot Terrorist Takedown címmel. Valóban nem nagy durranás. A fõbb jellemzõi közé sorolhatnánk a közép-keleti helyszíneket, a 16 "lélegzetelállító" küldetést, meg a valóságos hanghatásokat... 😊 Még egy nyamvadt kép se elérhetõ, de legalább azt tudjuk, hogy október környékén számítsunk rá.

Info: Gamestar

Azóta már van kép!
← ElőzőOldal 2 / 2