Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://alfaromeo.oldal.biz
Fiat, Alfa, Lancia robbantott ábrás DVD-je, 2006-os évjáratig. Minden dizel, benzines motor, és minden karosszéria variációhoz. Az összes külsõ, utastér, motor stb. rajta van robbantott ábrával az utolsó csavarig. Szerelés elõtt hatalmas segítség. Utánvétellel egy DVD-n. Érdeklõdni:[email protected]
De még lehetsz😛
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Annyira nem. Autó mánia a címe.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nemrég egy Alfa Spider 3,2 V6 kipróbálására hívtak meg. Nagyon ment az autó, pedig nem vagyok márkarajongó, de tetszett. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként szép az Alfa Romeo, de a minõségérõl nem tudom milyen.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Merthogy? 😊
És milyen autó? Audi? 😄
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)