284
nehogy már mi lemaradjunk! :)
-
#43 Talált.... Csak az az egy gimi van :) -
#42 Had tippeljek! :) Jurisichba? -
#41 Én Kőszegre jártam gimibe -
#40 kinek a pap, kinek a....de az tényleg kiborító, hogy kiket be engednek ilyen helyekre....sztem is alsó szint rullzik, de felül is éreztem már k*rva jól magam és több a nő is... :) -
Pontius #39 alsó szint méég elmegy de felső szint... ovibuli... -
#38 Mer?? Jólvan, soxor pang, de ettől még sztem ott van a hely nagyon. -
Braveheart #37 KDG 12. évfolyam -
Pontius #36 "papszi a zisten"
Azé eszt nem mondtam volna -
#35 hi, hajrá Csepreg, szépek a szhelyi csajok, de a barátnőm a legszebb, aki kőszegi, de volt már szhelyi csajom egypár, éljen a Puskás, müm 4ever, papszi a zisten, szal "Mindenki Szombathelyi!!" :) -
#34 GDF-es van. -
zero_cool51 #33 valaki közületek BDF-es?
-
Pontius #32 Suliba jársz még? Meikbe? -
Pontius #31 nem is lax messze, gyalog 5 perc :P -
Pontius #30 -
Pontius #29 Majd nyomatok fényképet -
Pontius #28 Én is szombathelyi vagyok!!! -
zero_cool51 #27 na szóval vannak más szombathelyiek is rajtam kivül itt. jó látni. -
Braveheart #26 Bocs a nagy képért...
nemrég nagy vihar volt, ez a kép előtte készült 1-2 órával :D
-
Braveheart #25 Miért, akkor ennyi erővel az összes fps a wolfeinsteint utánozza és még sorolhatnám...
nem védetted le, en mmondta senki hogy nem lehet ilyet csinálni, én meg most néztem meg jobban ezt a fiúk/lányok.... topicot és megtetszett az 5let, amúgy nem tudtam hoyg a Tied. Attól még adhattam volna más címet is, de inek ha sok ilyen van már... -
#24 ja csak addig icq-n dumáltunk :) -
#23 feltételezem akkoris is volt szombathely/egri fórumozó :) -
#22 ha eddig nem tünt volna fel, sokkal kevesebb Szombathelyi/Egri fórumozó van..... -
#21 persze örülök meg minden... de miért több hónap után kezdenek utánozni ? ezt nemértem... -
#20 inkább örülnél hogy a többiek is jónak tartják az ötleted..... -
#19 jó... látom értelmetlen... -
#18 és fog is... téged ez ne zavarjon... -
#17 Én csak azt tudom, hogy hol van a vasútállomás, mert onnan mentem Kőszegre. De voltam benn szombathelyen, szép, szóval tetszik nekem. -
Braveheart #16 Ja ma délelőtt csináltam az ablakból. 2:Igen, miért kérded? -
#15 Ez a kép nálatok készült ?
hmmm..
Hunyadi úthoz közel laksz ugye ? -
#14 Huááááááááá,
mondjuk én nem Szombathelyi vagyok, de közel lakom... -
Braveheart #13 a premier jó hely oda járunk mindig billiárdozni. De legjobb szvsz (törzshelyünk) a Május 1. Miket szoktunk ott csocsózni meg piálni :D -
Braveheart #12 ÉS? Levédettet vmivel? Már van vagy 5-6 ilyen xp connection, ott is így szoktál sírni? Baz akkor nevezze át egy t. moderátor a topicot szombathelyiek topicjára! -
#11 vagy csak lázadnak :) -
#10 A szombathelyiek ilyen kizs puták ezekszerint :D -
#9 Combathelyen voltam katona.
Arra emléxem csak, hogy marha messze volt a laktanya.
Ill. hogy a Premier? -ben billiárdoztunk és piáltunk állandóan. Jó drága hely volt. -
#8 A Kecskemétiek is csak azért nevezték át szvsz, mert panaszkodtál mindenkinek, ők meg megunták. -
#7 miért sír még mindig a szád emiatt? -
#6 azért mert a SG:Connection az én szellemi termékem, igaz jogilag nincs levédve, de ezt megtartanám magamnak... érdekes a kecskemétiek megértették és átnevezték a topicjuakt... -
#5 ok -
Braveheart #4 miért, baj? alig va n5-6 ilyenfajta topic
Punkerwork: az ott jobbra a zsinagóga és a Székesegyház, balra a halipálya háttérben a Kőszegi hegy