Beatallica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nagyon bejön . bulikon kötelezõ. rulla
DarkJedi
Nagyon király a Beatallica, megvan mindkét anyaguk 😊
Egyszer megkérdezték a Metallicát, hogy mi a véleményük errõl az egészrõl, és hogy nem véletlenül õk maguk-e az elõadók 😄
Az énekes hangja pl. kiköpött Hetfield..
Annyit válaszoltak, hogy ha feltesznek valamelyik kislemezükre egy Beatallica nótát, akkor õk azok..
Hát kíváncsi vagyok.. 😄

Bandew
Elõször azt gondoltam Beatrice+Metallica. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ricsi1
inkább úgy fogalmaznék,h beatles dalok metallica stílusban;P

én is. de ha metallica-t is picit, vagy csak ismered egy hallgatást megér, abszolút poén szintü.
Taranov
Sajnálom
Pedig a Beatles-t szeretem, de az eredetiben jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem egészen. Beatles feldolgozások megmetálosítva(Metallica szerü de nagyon), átírva metálos szövegekre mindez angolul
Taranov
Ez vmi country banda?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

akkor töltsd le mert az jobb 😄 Sokkal vastagabb a hangzás, az énekes hangja is jobb, és persze új track-ek
ricsi1
nem <|:o)

én ma találtam rá nagyon pöpec 😄 egyébként van egy 2004-es album is. azt is ismered ? mert a régebbi ami 2001-es. Van új is
ricsi1
nekem már megvolt vcagy 1 éve ,fasza.

Ezt hallgassátok meg 😄 Megéri, a neve sokat sejtetõ..😛

Beatallica