10
  • Super Mario
    #10
    Ez van, ezt kell szeretni
  • Rusid
    #9
    Engem meg pont az zavart hogy kevés igénytelen embert láttam a szigeten.:))
  • Bocee
    #8
    Én kint dolgoztam a Szigeten egész héten,kint aludtam,kint ettem,kint fürödtem stb.
    Ami számomra hihetetlen volt hogy én speciel alig láttam zuhanyzót asszem tán 1-et!Ami a közönség méretére nézve elgondolkodtató!A kajával sztem semmi gond nem volt, az árakkal még inkább!A társaság viszont kritikán aluli!Az egyetlen hely ahol igényesen kinéző embereket találtam az a Globe sátor ahol az elektronikus zene ment egész héten!Napközben láttam az embereket,valaki egy szál faszba rohangált,valaki mezitláb már fekete lábakkal!A wc-k gusztustalanok voltak eccerüen,kiájultam a szagtol,még szerencse hogy nekünk volt személyzeti wc!A rendezés, a helyzinek viszont nagyon teccettek!Egy igényes közönséggel még akár azt is mondanám hogy jó a Sziget!DE számomra ilyen körülmények között szörnyű volt!
  • dikki*yysw
    #7
    A Faithless hatalmas volt, azért megérte kimenni.
  • Rusid
    #6
    Én csak az egészben azt nem értem hogyha ez egy fesztivál akkor miért nem olyan zenekarokat hívnak meg akik egy fesztiválra valók. Szerintem az idei zenekínálat enyhén szólva is szánalmas volt (kevés kivételtől eltekintve).
  • Benoke
    #5
    Ma a sziget igénytelenül van kialakitva. Mármint a civilizált világhoz mérten. És itt nem a szinpadokról, meg az evési lehetőségekről beszélek.
    Hát nem laknék ott egy hétig, még ha fizetnének sem. Meg valahogy nem élvezem ha bokáig szemétben járok. Ugye magyar mentalitás.
  • Dinosaur
    #4
    Én nekem nem jön be a Sziget mert sztem kurva sok az igénytelen és űrhajós kajákon élő ember. Másrészt meg amikor egy nő nyomja magát attól fordul fel a gyomrom. Ez az Én véleményem.
  • HNR
    #3
    Lassan érdemes lenne elgondolkodni rajta, h. a város közepe nem alkalmas egy ilyen méretű fesztivál megrendezésére. A vendégek is nyomorognak, a környéken lakók (és arra közlekedők) - különösen az általam egyetlen értelmes program (Faithless koncert) ideje alatt - hatalmasat szívnak.

    Uez vonatkozik a szégyenletes plázs ötletekre is, valamint a dunaparti futó- és bringás versenyekre. Sosem értettem hogy miért fun a betonon a koszban futni/bringázni uígy az egyébként eléggé kicsi Óbudai Szigeten nyomorogni.

    A Sziget nagyon jó volt ... 95-ben és 96-ban is :) Azóta "kissé" anarchia a közlekedés és a feeling sem a régi. Persze, ha egy ötletből áru lesz és fizetőképes keresletet kell odavonzani, akkor bizony sokminden megváltozik. A hangulatnak meg annyi. Mégis úgy látszik, hogy a fennmaradáshoz ez az egyetlen járható út.
    Hát legyen, csak ne itt, hanem tlleg a városon kívül...
  • Mészy
    #2
    Hatalmas buli volt!!!
    Ez volt a 6. Szigetem és tuti, hogy jövőre is ott leszek, csak szerintem nem a lejmolókat kellene kiszorítani, hanem a szétkoxolt nagy állatokat, akik szétütik azt aki véletlenül nekik megy a hatalmas tömegben!!!
  • Ninju
    #1
    Nah igen. Ez már nem az a sziget. Sajnos már ez is csak a pénzről szól.