Hatalmas illegális CD és DVD bezúzási akciót szerveznek Németországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy gondolom a fenti kép üzletszerûen másoló és terjesztõ/hamisító kalózbandáktól begyûjtött anyagot ábrázol.
Jo, akkor akadalyozzak meg azt a buncselekmenyt, hogy a kiadok nem vallalnak garanciat a szoftvereikre. Lehet kezdeni, mongyuk most!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Magyarul ennyivel loptak volna meg a szegeny felhasznalokat a kocsog kiadok. Szerencsere nem sikerult a lopasi kiserletuk.
1. A CDR lemezeken is ott a bólogató zsiráf, ergó kiadóknak a kalózmásolatból is van hasznuk.
Adják a CDR/RW/DVDr/RW lemezeket 1-2 száz forinttal drágábban és fogják be a szájukat!
2. Az állam tudtommal az állampolgárok/adófizetõk összessége, egy fajta szervezete. Javítsatok ki, ha tévedek.
Ha az állampolgárok jelentõs része sajátpénzén másolgat, akkor most milyen kár is érte az államot magát, pl engem?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgymeg tényleg nem tudom mire fel jár a pofájuk. Elõbb vegyék le az írható/újraírható cd-rõl/dvd-rõl a jogdíjat, aztán ugassanak. Amikor a nyers adathordozókra rárakták a jogdíjat, aláírták, hogy én arra AKÁRMIT írhatok.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sõt a bosszantó az hogy, ezeket az adókat akkor is megfizeted, ha legális másolatokat, saját dokumentumokat, stb archiválsz. Magyarul elõször bûnözõnek minõsítenek, megadóztatnak érte, majd kiabálnak mindenfele, hogy másolsz.
Nieleen
Elõbb realizálják az átlagkeresethez az árakat, aztán lesz joguk pofázni. Nem tudom, hogy nem fogják fel, hogy ha nem tudnám letölteni xy programot, akkor sem venném meg a boltban, mert nincs rá 10000 Ft-om.
Az államot sajnálni pedig hülyeség(csak marketingduma), mert ha egy doboz fogpiszkáklót veszek, állam bácsi már akkor is jól jár. Szóval azt a pénzt elõbb utóbb úgyis elköltöm valamire. És mindenen van áfa....
Idegesítõ, sõt felháborító hogy ilyen véleményeknek hír értéke van...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Húúúúúúúúúúú ha ilyet nyomnának magyarországon!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kornyezetszennyezok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]