Képfejtés!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
A 11-es tök könnyû szerintem :D

shit happens

Dichter
Szerintem a photoshop, de csak azért, mert én azt használom. Másnak, biztos más jön be. Ráadásul attól is függ, mire akarod használni.

Megvan a 11!!! Ennek örömére elmegyek enni. :)

Ugye, én is szívtam vele egy sort :) A következõk viszont elég könnyûek.

cSuwwi
Bazzzzzeeee :)))

Rájöttem, ötletes :)

shit happens

cSuwwi
remélem nem az, hogy valahol el van dugva képen az igazi megfejtés.

Fordítva kell olvasni, vagy invertálni, vagy ilyesmi?

shit happens

igen, 5 betûs csak van benne némi átverés

cSuwwi
tudsz valamit mondani az elsõre? 5 betûs?

shit happens

Én meg a 11-nél :(

cSuwwi
Remek. A másodiknál sorozat elsõ darabjánál már leragadtam :(

shit happens

Hu, már a 11-nél tartok! :)

Dzsini
amelyikre pénzed van... nekem az itteni képek nyúzásához az ingyenes Irfanview képességei is megfeleltek, pedig az egy képnézegetõ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Al Age
egy picit, off, de azért mégis a témába vág: szerintetek melyik a legjobb képszerkesztõ progi: photoshop, ms photo editor, paint shop pro, esetleg vmi más?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Dzsini
most nincs hozzá erõm :) majd valamikor nekiállok...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Round 2 has started! :))))

ja értem:)

Dzsini
akkor bepötyögöd megint a megoldásokat, mint eddig - az csak 1 segítség a lustáknak :)

és ha 1 napon belül nem csinálom meg, akkor mi van?

Dzsini
most már ott van a "savegame" lehetõség :) 1 napon belül lehet folytatgatni (meg érdemes 1 fileba kiírni a megoldásokat)

oké, de elõbb megint az eljérõl kell majd kezdenem, mert a család "segített":D

Dzsini
ott is van egy angol szó elrejtve :) tessék odafigyelve megnézni a betûket.

a 36-os kép(magyar szöveg)ott mi a manót kell látni, beírni?! :))

Dzsini
ja :) arra már lent volt tipp - egy kis kontrasztnövelés + #610

kék alapon kék betûk, 28-as kép.

Dzsini
és azt ugye tudod, hogy mindig azt a képet látod belinkelve, amelyiknél tartasz? :)))

úgyhogy vagy sorszámot mondj, vagy leírást hogy melyik kép az...

nem jó. welcome az 1-es kép volt.

Serpa
szerintem:

"Welcome"
Isten Hozott

segítség!

ezt a képet 1 napja nézem és nem tudom kiolvasni.
invertáltam, elforgattam és még mindig semmi.
azt sem tudom hány betûbõl állhat.

Dzsini

round 2 coming up :)
plusz savegame lehetõség meg egyebek :) felfutott a dolog :)

Szépjóreggelt!:)
Most fogok nekifutni 4.-re. Remélem a család ma engedi, hogy végig tudjak érni, de gondolom ma is el kell majd 1 kis segítség:)

Aquir
grat neked is :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

50

Aquir
...szegény

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cSuwwi
Csocsonak mondtam ez elõbb, hogy mégsem tud neki senki sem segíteni...

shit happens

Aquir
melyik

lehet, hogy mégsem... :)

Aquir
más gond?

Aquir
igen. az nagyon szemét :)

Al Age
háháá köszi mendenkinek megvan a 49.
de vért izzadtam érte még így segítségekkel is...

CSOCSO
nagyon OFF es bocsi.. de tuti elobb kapok valastz mint vmelyik eldugott felnaponta latogatott vcd topikba..szal svcd nel melyik mappaba kell tenni a feliratot??
Bandew
Végigtoltam!
Lehet, hogy írok egy végigjátszást. :-DDD
Amúgy nem vágom, hogy miért 2x nyomta be a kommentemet. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ja jó... MEgvan! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ööööö....
Ez a 36-os pontosan micsoda? :-D

azaz, az egy H betû

Al Age
akkor az a lehet, hogy H?

cSuwwi
na ugye

shit happens

gazgoblin
íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

köszi

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

cSuwwi
milyen neted van? :)

shit happens

gazgoblin
hát lehet hogy õrültgyenge vagyok de hiába olvastam vissza én nem tudok értelmes szót kirakni (pedig jó az angolom)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

cSuwwi
amúgy 'P' az nincs benne :P

shit happens