Képfejtés!

← ElőzőOldal 21 / 21

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
épp mondani akartam, hogy említetted a megoldást 😊 na 11...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
mégsem kell, rájöttem 😊

shit happens

cSuwwi
és mi az? a 60Hz-es 14coloson kifolyik a szemem, lementeni meg nem tudom 😞

shit happens

Pyx
htx!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

VinylToy
így már a 4-es is megvan 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
bocsi...karma

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
9 megvan

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
sense?

Pyx
3?

Galy
9ok
Dzsini
4 izétõl jobbra lefele vannak a karikákban a betûk.. csak nagyon összefolyik a háttérrel

VinylToy
majd ha eljutok odáig 😊

Galy
9?
VinylToy
igen meg van..
hatos nagyon király volt 😄

cSuwwi
az ötösbõl láttam az elsõ 2 és az utolsó 2 betût. aztán barkóbáztam 😊

shit happens

cSuwwi
van valami szöveg a 9-esen? én nem látok semmit 😞

shit happens

VinylToy
5-össel szarakodok...rohatt pánkok 😄DD

Galy
utóbbi
Pyx

cSuwwi
a 9es mozog. vagy csak a szemet csapja be? 😊

shit happens

Galy
viszont a 9 folyik összevissza 😄
Galy
tudtommal nem vagyok az pedig 😊
Dzsini
9esnél el is akadnak a színtévesztõk 😞

Mi ez?

Galy
ja, hogy nem kell minden krikszkrakszot kiolvasni 😄DDD
Aquir
Összesen 50 kép van.
Én a 49.-kel bajlódok...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

😊 hasonló a problémám
Galy
ö..ööö. mi a harmadik?
cSuwwi
elsõ nekifutásra az 5.ikig bírtam elvinni.

shit happens

Aquir
Fejtsd meg a Képeket!
Innen lehet elindulni.
Nagyon érdekes, 50 képbõl álló rejtvénysor.
Oldd meg MINDET!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

← ElőzőOldal 21 / 21