5
  • NEXUS6
    #5
    Hát hatvanból télleg megvan egy kafa kis gép, monnyuk monitor nélkül, de újjonnan, és még az áfa is rajta van!
    De gondolom azé PCtv, mert a szegény maszály harcos a szélesképernyős Sanyi tvjén tud vele szélesszáju netezni!

    Szal, net. Az addig renbe, hogy adnak az éhezőknek a nemlétező tvjük mellé egy szg-t, de a netet azt, hogy oldják meg? A helyi pásztorfiú fog másodállásban az adatcsomagokkal futkosni?

    Szerintem ezeknél a fejlődőknél, meg ráadásul meg még egyenlőtlenebbül oszlanak meg a jövedelmek, mint nálunk. Az nem úgy van, hogy az ország teljes nettó jövedelmét leosztjuk és akkor nahát az jön ki, hogy fejenként az 2000 dollár, és örülünk, mert a birkapásztor is megveszi a gépet.

    Azokban az országokban, a bányaigazgató az bizony keres évi 2000 000$-t, a bányászok is monnyuk évi 500$-t. A lakosság nagyobbik része meg szépen cserekereskedelmet folytat!

    Hát ebből bizony nem gazdagszik tovább a mikrofos!
  • 3P
    #4
    Természetesen használt cuccokra épitve írtam az előző árakat....
  • 3P
    #3
    Hát egy távírányítóval irányítható "set top box" helyett 50-60e Ft-ért már jobb gépet is kapni.
    Ennyi pénzért türhetően jó rendes PC-t kapni, sőt tovább megyek akár ennek feléből 25-30e Ft-ból össze lehet rakni olyan PC-t, amivel simán lehet netezni, sőt irodai munkára is elmegy még Win95-tel, s egy 97-es Office-val, vagy ezek alternativájával. Szóval ez a 50-60 rugó nekem nem tünik olyan hű, de tuti árnak egy ilyen erősen korlátolt tudású ketyeréért...
  • dduma
    #2
    én meg vegyem a gépem teljes áron...
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    na , talán mi is kapunk :D