Olcsó számítógép az elmaradott országoknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Hát hatvanból télleg megvan egy kafa kis gép, monnyuk monitor nélkül, de újjonnan, és még az áfa is rajta van!
De gondolom azé PCtv, mert a szegény maszály harcos a szélesképernyõs Sanyi tvjén tud vele szélesszáju netezni!

Szal, net. Az addig renbe, hogy adnak az éhezõknek a nemlétezõ tvjük mellé egy szg-t, de a netet azt, hogy oldják meg? A helyi pásztorfiú fog másodállásban az adatcsomagokkal futkosni?

Szerintem ezeknél a fejlõdõknél, meg ráadásul meg még egyenlõtlenebbül oszlanak meg a jövedelmek, mint nálunk. Az nem úgy van, hogy az ország teljes nettó jövedelmét leosztjuk és akkor nahát az jön ki, hogy fejenként az 2000 dollár, és örülünk, mert a birkapásztor is megveszi a gépet.

Azokban az országokban, a bányaigazgató az bizony keres évi 2000 000$-t, a bányászok is monnyuk évi 500$-t. A lakosság nagyobbik része meg szépen cserekereskedelmet folytat!

Hát ebbõl bizony nem gazdagszik tovább a mikrofos!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

3P
Természetesen használt cuccokra épitve írtam az elõzõ árakat....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Hát egy távírányítóval irányítható "set top box" helyett 50-60e Ft-ért már jobb gépet is kapni.
Ennyi pénzért türhetõen jó rendes PC-t kapni, sõt tovább megyek akár ennek felébõl 25-30e Ft-ból össze lehet rakni olyan PC-t, amivel simán lehet netezni, sõt irodai munkára is elmegy még Win95-tel, s egy 97-es Office-val, vagy ezek alternativájával. Szóval ez a 50-60 rugó nekem nem tünik olyan hû, de tuti árnak egy ilyen erõsen korlátolt tudású ketyeréért...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

én meg vegyem a gépem teljes áron...

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

[HUN]PAStheLoD
na , talán mi is kapunk :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]