A UPC szerint nagymértékben nő az illegális adatforgalom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uhh, ez milyen baromság??? Szóval szerintük a SZÉLESSÁVÚ CHELLO csak weblap-nézegetésre való??? Ezek totál hülyék!!! Hihetetlen!
Hol élünk? Bocsánat, õk hol élnek?
15 GB korlát, nevetséges. Nem csodálkozok, hogy nálunk nem szolgáltatnak, még a szomszédos területeken sem. Ez még elvileg sem versenyképes hozzáállás. Csak azok választják, akinek nincs más lehetõsége.
Miközben az jön a reklámokból, hogy ott lehetsz mindehol, bámulhatod a szélessávú LEGÁLIS online tévé (rádió stb) adásokat. Ezek járnak a legnagyobb adatforgalommal !
Hát tehettek egy szívességet kedves UPC.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Ez maga a kapitalizmus te szerencsétlen.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Egyébként nekem van hogy a 15GB-os adatforgalom helyett 25GB-lesz.
Szerintetek ez nem probléma?

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Én nekem tökéletesen elég a 15 GB (pedig nem fogom vissza magam).
A másik, hogy ezért a pénzért sehol se kapsz 768/256-os netet.
A jovo heten ki is kottetem tole a chellot es behuzatok adsl-t. Nem azert mer nem lenne eleg neki , de azert a penzeert megse korlatozzak mar....
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Az meg, hogy a UPC képtelen a bevételeibõl fejlesztésre költeni, hogy ne kelljen korlátozni, saját szegénységi bizonyítvány. Nem beszélve arról, hogy körbe kellene nekik nézni a weben, és rájönnének mi az a 15Gb. Megsughatom, nem kell warez-olni hozzá. Fõleg nem ildomos olyan véleményt leszûrni és HANGOZTATNI, hogy aki sokat tölt le, azt biztosan illegális tartalmakkal teszi.
"Ha valaki saját, illetve családi célra másol zenét vagy filmet, az még nem büntetendõ," Ez pedig a lényeg, tisztelt UPC és Társaik!
vagy csak a " Szövetség a Szerzõi Jogokért Egyesület" szivatja õket ezzel a hírrel 😊)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha meg nem koltod el, hanem megtakaritod, annak az allam megjobban orul
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És aki pedig nemdohányzó és nem is alkoholista az még jobban megkárosítja az államot, az elmaradt jövedéki bevétel miatt. Ezek szerint ezeket a személyeket még súlyosabban meg kellene büntenti ???
Hihetelen , hogy ezzel a maszlaggal jönnek a kiadók. Ha egy személynek van 100000 ft-ja és azt bármi 25%-os áfás dologra elkölti, az állam így is, úgy is megkapja az áfáját, függetlenül attól hogy CD-t, vagy csokit vett a pénzen. Sõt ha elissza, elautózza akkor jár a legjobban az állam.
Felháborító hogy, hogy merik ekkora hazugságokkal bizonyítgatni az igazukat.
A matematika és az egyéb gazdságatanról szóló tantárgyakat is gyorsan be kellene tiltani, akkor talán valaki el is hinné, hogy több marad az államnak ha zenére , filmekre vagy szoftverre kõlti a pénzét az ember.
(üzletileg) egyértelmü és logikus a céljuk
ha ráveszik a többi szolgáltatót akiknél biztos szintén hasonló arányban vannak a warezosok, mint náluk, akkor egyértelmûen kiegyenlítik a versenyhátrányukat ami most a forgalmi korlát miatt megvan, sõt, a sáv miatt elõnyre is tesznek szert
ha ott lenne két forgalmi korlátos csomag, de az egyik 768 a másik 512 kbit, te melyiket választanád?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A saját elõfizetõi ellen fordult!!!
Az ADSL-nél pl. NINCS semmilyen letöltési korlátozás, aki teheti, annak érdemesebb ADSL-t használnia...
Bár én is kábelTV-s szolgáltatást használok, de
- CSAK A KÜLFÖLDI forgalmat mérik
- annak limitje 40 GB!
- 1-2 ezerrel OLCSÓBBAN
Amúgy mi meg megalakíthatnánk a Szövetség az EGyesület a Felhasználói Jogokért (EGYFEJ), mert nonszensz, hogy pl. a szoftverekért soha nem vállalnak felelõsséget, hogy egy családon (cégen) belül több gép esetén több példányban kell megvenni a szoftvereket, hogy nem tudok legális biztonsági másolatokat készíteni filmekrõl, programokról, audio anyagokról stb.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
(az enyim nem mûködik)
Most lehet letölteni ezerrel (ha valaki chellos, és akar).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Másrészrõl a 90%-os user hányad szvsz úgy is értendõ - saját, két évig náluk "megélt" tapasztalat -, hogy ennek jelentõs része figyeli a forgalmát és amikor megkapja a büntis levelet (vagy már közelít hozzá), cölibátusba vonul a hónap hátralévõ részére.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Kedves Rendõrség!
X.Y felhasználónk gyanúsan sokat download-ol, szíveskedjenek megnézni, hogy mi van a gépén.
Köszönjük
UPC
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a chello szélessávú, állandó szélessáv, ezt hírdetik, mindenhol ezt írják. Tudjuk ugye ez mit jelent, mindíg megvan a minimálisan megszabott keret, ami ha jól tudom 364/64. Ami böngészésre és email nézésére elegendõ, az szerintetek szélessáv? Fenét! És indult eljárás a UPC ellen e miatt, vagy hogy szüntessék meg a korlátot, mert annak elérése után már nem szélessávról beszélünk? NEM, mert pénz beszél!!!