Megkezdõdött a Google részvényeinek árusítása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mo.Organ
2006-ot írunk és a Google dollárd milliárdokat ér. A faszért nem vettem részvényt<#falbav><#nezze>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
2006-ot írunk és a Google dollárd milliárdokat ér. A faszért nem vettem részvényt<#falbav><#nezze>

Mo.Organ

Es mekkorat fog bukni aki $135-t kolt reszvenyenkent... szerintem a Google reszvenyarfolyama az elso ket hetben le fog esni a normalis 20-25$ koruli ertekre.

Y
Bucser
Mivel 3,3 milliárdnyi részvényt dobnak piacra valószínûleg kisbefektetõkkel nem foglalkoznak.. Szerintem a vásárlás minimum határa 1 milla körül van... Vagy pedig csak bejegyzett befektetési cégek regelhettek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
milyen reg-kell? pár részvényt lehet még én is vennék.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"