36
PowerPC (Macintosh) emulator
-
#36 Akkor erről ennyit! -
#35 Tegnap jött ki egy új verzió, ami már elég gyors képet ad, de komoly felhasználásra még nem alkalmas. Csak ismerkedésre.
Talán 1év múlva. -
#34 Akkor ez reménytelen! El tudom képzelni, hogy egy videóvágó hogy futna:)! -
#33 Hát akkoriban végül is sikerült kipróbálnom, de szörnyen lassú volt: kb 3 órán át települt, aztán kattintás után 5-10 másodperccel nyilt meg egy ablak. Igaz akkor 1.7-es Celeronom volt 256 RAM mal. Lehet hogy most az új gépemmel megint ki kellene próbálnom ? -
#32 Na végülis hogy álltok? Érdekelne, mert Final Cut-ot szeretnék kipróbálni! -
#31 orkenyid!
#14-ben írtad hogy mack-et fel tudnád tölteni v.hova.
Nekem otthon beszart a net-em. Itt meg ( work-placc )a torrent nem müxik. Ftp-ről viszont 2-3 óra alatt le tudnám szedni. -
orkenyid #30 sikerult letolteni? -
orkenyid #29 Uj buildek: pearpcexe.sytes.net -
orkenyid #28 0.4: www.richardgoodwin.com/pearpc -
#27 még nincsen. pearpc-ből is csak .3at láttam.:/
-
orkenyid #26 Megoldhato, ugy hogy linuxot raksz fel beallitod automatikus inditaskent a pearpc-t. (eleg egy leegyszerusitett 1-2megas linux) Szvsz winbol a legegyszerubb, mert ott egyszerubb a configfilet allitgatni. De eloszor mindenkeppen winen probald felrakni. kell macos vagy mar van? -
#25 Üdv! Nekem is lenne egy kérdésem... Ha lassú is a rendszer (barton 3000+, 1.5giga ram), de megoldható, hogy pl bootmenüből kiválasszam, hogy ez az OS induljon el alapból, és win-t ne is lássak? Vagy win-ből kell mindenképp indítsam, az úgy egy kicsit hervasztja a feelinget. -
orkenyid #24 ok -
#23 Rendben, de csak éjszaka tudom szedni, így biztos lesz egypár nap. -
orkenyid #22 Szolj ha leszedted -
#21 OK. -
orkenyid #20 majd begyorsul nekem is 5-6k val kezdte aztan meg felment normalis sebessegre (85k) -
#19 Köszi!
Szedegetem lefele, de sajnos torrentel csak 2k-vak jön, ami azt jelenti hogy 40-50 óra mire lejön. ( Mondjuk a max. sebességem egyébként is csak 8k sajna. ) -
orkenyid #18 nekem ilyen van: "Mac OS X Panther Final Install Disc 1.dmg". Ha 491mb akkor az jo, en is azt szedtem le. de ehhez kell egy ilyen progi hogy bootolni tudjon rola a pearpc:dmg2iso. Ja ha xp alatt probalod akkor allitsd le a virusirtot mert nem fog menni hanem mindig kilep majd! -
#17 Te Orkenyid !
Van egy ilyen torrent fájl:
Mac0S X Panther Final Install Disc.dmg - 491 Megabájt Ez Mac -es telepítő ? -
orkenyid #16 nekem eleg rendesen hasznalhato foleg a legujabb 0.4-es pearpcvel. kb olyan sebessegu mint egy pentium 100mhz-n egy win98. ha leszedeted a macos-t es ha egy .dmg fileban lesz segitek majd isova csinalni. -
Zozo76 #15 Sajna modemes vagyok, de a baratomnak allando kapcsolata van ugyhogy o le tudja nekem hozni.
Amugy neked mennyire hasznalhato az emulalt OS?
Jakuza: itt nem az a lenyeg hogy kivaltsad a MAC-et hanem hogy kiprobald (akar eros kompromisszumok aran is) hogy milyen az elulalt gep OS-e. -
orkenyid #14 nekem 2400+-on megy 960mhz(!)-s G4 mackent. azert 0mhz a kepen mert az meg csak a 0.1 beta verzio volt. ha kell adok macos-t. (majd feltoltom valahova).
u.i:Jakuza, ha nem tetszik nem kell beleszolni. -
#13 Bittorent -en van fent MACOS X.
Csak ertelmetlen PCn emulalni. :P -
Zozo76 #12 Erdekes lehet, bar en elosszor a FIXTV iMac musoraban hallottam rola. Tegnap neztem meg a honlapot, nem durva a 0 MHz-es G3 emulacio. En is szivesen kiprobalnam, de mivel nincs MacOSX-em ezert a dolog kilove. Meg a gepem se egy eromu (Athlon XP 2500+, 512DDR). -
orkenyid #11 miert ne?
-
#10 Miert is ?
Miert kene PC-n, PPC-t futtatni ? -
orkenyid #9 pedig szerintem nagyon jo otlet ez a progi -
#8 Megnéztem a gujdeszt - Nem veszélyes. Ha lesz kedvem meg időm biztoss nekiállok és akkor majd beszámolok a történtekről. ( Mert amint a hozzászólások gyakoriságát látom lehet hogy csak te használod egyedül ebben a szép országban. ) -
orkenyid #7 jahh hat el kene esetleg olvasni a pearpc.net-en levo guides reszt. de ha nagyon kezdo vagy hozza se kezdjel :) -
#6 Nekem P4 esem van 1700-as celeronnal 512 RAM-mal.
Te orkenyid!
Letöltöttem egy "Windows CVS Builds" progit pps.exe-vel. Ez egy pillanatra bevillant egy DOS-os ablakot. kiirja hogy ppc configfile és kész. Ez indítana valamit? -
orkenyid #5 persze hogy erdemes!
attol fugg milyen gepen probalod. egy 2ghz+ on mar eleg rendesen elmegy -
#4 Nem ismerem, de kipróbálnám ha érdemes. Neked hogy megy? Nem lassú? -
orkenyid #3 senki? -
orkenyid #2 Ja ha kell hozza macos x szolj majd megoldjuk. -
orkenyid #1 Kinek hogy megy?
Linkek:
http://www.pearpc.net
http://pearpc.sf.net
http://www.richardgoodwin.com/pearpc