62
-
Laci #22 Csak az a bajom, hogy inkább én lehetnék mérges, hogy azzal hogy elterjesztették ezt a szart én is meg mások is szívnak jó sokat, erre még azok háborodnak fel akik nagyon jól tudják a képletet: windóz=lószar, de úgy tesznek mintha itt nem lenne semmi probléma, mert ez a munkafelületük. Rendben, de ez a legtöbbeknek nem jó ám. Nemcsak nekem. -
#21 OK, majd átadom a cégeknek, hogy írjanak programokat Linuxra is. :-D -
Laci #20 Na azért nem is olyan rohadtul kevés, ha már kötözködni akarsz. -
Laci #19 Ezért írtam valahol már, hogy több olyan cég kéne ami Linuxra ír át progikat. Csak egy javaslat. -
#18 Ha már abba nem sikerült belekötni, akkor keresel mást... -
Laci #17 "Jó része driver, illetve új az IE. Ha nem csinálsz restore pointot, akkor nem foglal többet telepítés után sem, csak max 10-20 megát." - Mondluk ahhoz képest amit eredetileg foglal ez má tényleg semmi... -
#16 Majd a cégek eldöntik, hogy mi kell nekik, bízd csak rájuk, ne aggódj helyettük! :-P -
#15 A cégek legtöbbjének nem igazi alternatíva a Linux. Legyen csak egy különleges, ritka alkalmazás, ami nem megy Linuxon (lesz mindenhol) és máris nincs miről beszélni. -
Laci #14 "Miért térsz már át? Mi tart itt? Úgyis csak szidod a Windowst. Menjél, szívjál mással! Legalább majd akkor azt hallgatjuk, hogy mégiscsak az Amiga..."
NEM ÉN! Hanem a cégekre értettem. Nem kell hallgatni semmit, az egész pécéről elmondtam a véleményem, épp ezért írtam, hogy a Linux se olyan jó és csak áthidaló megoldás.
Egyébként csak kérdeztem. -
#13 Pontosan ezért követ el mindent az MS, hogy a lehető legkevesebb problémával járjon a migráció. Ezért tart sokáig a tesztelési időszak. Tudod...
Egyébként előzetes infok alapján, aki nem üzemeltet szervert, annak sok baja nem lesz az SP2-vel. -
#12 Eppen ez a baj! Nekem nem egendte feltenni. Jo nekem valam ielfuseralt Winem van most. -
Luminas #11 Laci, ezek szerint te vagy a windows source!
-
#10 "Amúgy ez a 266mb-os javítócsomag mennyit ír felül a már fenn lévő windózban és mennyivel lesz több a hely amit telepítés után elfoglal?"
Jó része driver, illetve új az IE. Ha nem csinálsz restore pointot, akkor nem foglal többet telepítés után sem, csak max 10-20 megát. Ha csinálsz, akkor 300 mega körül is lehet.
"Biztos hogy ezek csak a tűzfalakra, meg a netes elérésekre vonatkozó programbeli problémák lehetnek?"
Nem. Rosszul tolerálják még azok a programok is, amik direkt felülírták a vermet vagy a kódszegmenst. De ilyen programot normális programozó nem ír.
"Najó csak tudod akkor má tényleg elgondolkodtató, hogy nem kéne e mégis azt a rohadt Linuxot használni inkább"
Miért térsz már át? Mi tart itt? Úgyis csak szidod a Windowst. Menjél, szívjál mással! Legalább majd akkor azt hallgatjuk, hogy mégiscsak az Amiga... -
Luminas #9 Azt nézve, hogy felmerült ennek a javítócsomagnak az igénye, azt jelenti, hogy meglehetősen sokan vannak, akik az automata frissítésre bízzák az egészet. Tehát eredménye lenne.
Egyébként, írták, hogy gondok lehetnek vele, előfordulhat, hogy pár program nem megy. Szerinted az egyszerű userek azzal fognak foglalkozni, hogy a windows tűzfalban engedélyezik a portokat? Ha felment a patch magától és minden ok, akkor hagyják. De ha nem, akkor törlik és kész. -
Laci #8 Nem kell azokat keresni... itt vannak. Épp ez a baj. Amúgy ez a 266mb-os javítócsomag mennyit ír felül a már fenn lévő windózban és mennyivel lesz több a hely amit telepítés után elfoglal?
"Na van olyan alkalmazás, aminek ez nem fog tetszeni és nem fog alapból működni, hanem valamit állítani kell hozzá. Péééldááául a tűzfalban kell engedélyezni."
Biztos hogy ezek csak a tűzfalakra, meg a netes elérésekre vonatkozó programbeli problémák lehetnek?
"Szerintem elég gáz, hogy mindenhol csak a hibákat keresed, még akkor is, ha csak te vagy tájékozatlan és ez az összes hiba forrása..."
Najó csak tudod akkor má tényleg elgondolkodtató, hogy nem kéne e mégis azt a rohadt Linuxot használni inkább, ami jóval olcsóbb is (persze azzal is vannak problémák, sztem az se legjobb megoldás, de áthidaló lehet. Pillanatnyilag ezeken kívül ui. itt nincs más).
Én az összes hiba forrása? Ez jó! -
#7 Tudod ez a csomag éppen a Trustworthy computing keretein belül próbálja biztonságosabbá tenni az oprendszert. Ez pedig megszorításokkal jár. Például durvább tűzfal stb. Na van olyan alkalmazás, aminek ez nem fog tetszeni és nem fog alapból működni, hanem valamit állítani kell hozzá. Péééldááául a tűzfalban kell engedélyezni.
Szerintem elég gáz, hogy mindenhol csak a hibákat keresed, még akkor is, ha csak te vagy tájékozatlan és ez az összes hiba forrása... -
#6 Ez nem megakadályozza a feltelepítést, hanem nem telepíti fel a windowsupdate automatikusan. Találj még ki hülyeségeket... :-P -
Laci #5 "Ráadásul a javítás azoknak a vállalatoknak is segíthet, akik egyelőre bizonytalanok abban, hogy a szervizcsomag felinstallálása után is fog-e működni mindegyik szoftver a számítógépeken. Ez a probléma viszont érzékenyen érintheti a cégek termelését, hiszen a frissítés után a használhatatlan programokkal nem lehet dolgozni."
Hát itt valami akkor itt még sincs rendben. Nem azért de szerintem ez má tényleg káosz. -
Luminas #4 Vajon nem jelenik meg a közeljövőben olyan vírus, ami megakadályozza az SP2 feltelepítését?.. Mindenesetre érdekes lenne... -
#3 Külön kérték a rendszergazdik, mert még telepítés előtt nem árt meggyőződni róla, hogy egyáltalán jó-e ez nekik... -
#2 Ja,ja :-), de az sem komplett rendszergizda aki úgy állítja be a hálózatát, hogy az összes gépe egyszerre frissíthessen, főleg előzetes tesztelés nélkül. -
rolika #1 heh, a ms a saját cuccaitól védi az ügyfeleit???