Memória gond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8. Ahogy a topic nyitás amúgy is figyelmeztet, tessék használni a keresõt. Ha van már a témához topic, felesleges újat nyitni, mert abba beirva úgyis felülre kerül, és mindenki ugyanúgy látja majd.
6. Nem nyitunk topicot semmitmondó címmel! Egy általános segítségkérõ topic már van, ha máshova konkrétan nem fér be, vagy nem akarsz újat nyitni neki, oda be lehet irni a nyûgöket (de akkor csak oda!).
17 üzi, 4 uj topik... grat 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MSI 875P Neo-Fisr alaplapot egy 3GHz-es procival és két 512-es Corsair XMS 3200C2-es memóriával.
A problémám az, hogy sehogy sem tudom a ramra erõltetni a CL2-t (a ramok adatai: 2-3-3-6), a BIOS-ban CL2-t ír, de minden tesztprogi CL3-t ír ki (a ramok most 3-3-3-6 értéken mennek).
Megpróbáltam BIOS-t frissíteni, de még mindíg nem veszi a CL2-t (másnál simán megy 2-3-3-6-on ASUS alaplapon). Most az MSI alaplap lenne ilyen szar?
Most van 2 kurva drága ramom, amit nem tudok kihasználni. Ha tudtok segítsetek!
Nemrég vettem egy MSI 875P Neo-Fisr alaplapot egy 3GHz-es procival és két 512-es Corsair XMS 3200C2-es memóriával.
A problémám az, hogy sehogy sem tudom a ramra erõltetni a CL2-t (a ramok adatai: 2-3-3-6), a BIOS-ban CL2-t ír, de minden tesztprogi CL3-t ír ki (a ramok most 3-3-3-6 értéken mennek).
Megpróbáltam BIOS-t frissíteni, de még mindíg nem veszi a CL2-t (másnál simán megy 2-3-3-6-on ASUS alaplapon). Most az MSI alaplap lenne ilyen szar?
Most van 2 kurva drága ramom, amit nem tudok kihasználni. Ha tudtok segítsetek!