Bûnösnek vallotta magát az MSBlast állítólagos készítõje

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
kocka-köcsög , mutálódik és hyper-buzernyákként jön ki az oviból 😄

de ezt nem is tartom vírusnak .. simán egy rosszindulatú kódrészlet ... mivel ez több mint messze van a késztõl , szerencsénkre 😄

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Frank99
Tipikus amerikai hájfej....

majd lesz nem

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Factor_007
Ennek olyan feje van mint a D3-ban a dagatt zombiknak 😄DDDD

cSuwwi
az a buzogány szõke nem?
egyébként így másodszorra van némi hasonlóság 😊

shit happens

HuAn82
Gratula!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

eh a képen látható vírust én is megkaptam 2X, de szerencsére át lehet "vágni"

War. War never changes.

Csak nekem tûnt fel, hogy ennek a srácnak az feje, kiköpött mása a FIX.tv "zseni" Kristófjának?

Talán még a testalkata is

HuAn82
Megkezdi új pályafutását a legfõbb köcsög státuszért valamelyik börtönben.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Visszavonom. Az utolsó bekezdést nem vettem észre :S
Egyszer hibázhat valaki, de ennyiszer...
Lehet, hogy a felvilágosítás fontosabb lenne, mint hogy elitéljék ezeket a srácokat.
A másik:
"A Microsoft ugyan már júliusban kijavította az operációs rendszer sebezhetõségét, de a felhasználók többsége nem telepítette a szükséges frissítést, így személyesen is megtapasztalhatta a gyorsan terjedõ vírus jelentette veszélyt."
Könyörgök, a frissítés kalóz verziókra is felment, a víruskeresõk is észlelték, a tûzfal is megfogja! Még itt, magyaroraszágon is leadták a híradóba, hogy vírus terjed, és mit kell tenni! Ennél többet nem lehet tenni! Aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon nem is lehet!
Egyébként én azért sajnálom ezt a srácot, mert egy 10 perces tettéért, ami lehet, hogy nem úgy sült el, mint ahhogy akarta, az egész élete tönkrement. Nem mehet egyetemre (mivel büntetett elõéletû), most bezárják egy pár évre, és még fizetnie is kell.
[HUN]PAStheLoD
huba .. szameg ! ilyen fejjel 8 év szigorított , ránézésre ! és akkor még nem is volt szó arról , hogy mit tett 😛

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Nethyrrea
viccesfiú

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

http://www.4law.co.il/Lea122.htm

Dynamic
Amit kap azt meg is érdemli(remélem éveket), mint az összes pattanásos, lelkisérült víruskészítõ kis mitugrász.
← ElőzőOldal 2 / 2