Mi volt az utolsó 5 zeneCD amit vettél?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Rachmaninov: Piano concerto
Saint-Saense: Carnival of the animals
Ravel: Bolero
Cascada - Everytime We Touch(2006)
Náksi vs Brunner feat Myrtill - Az Én Életem Maxi(2008)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenkinek ajánlom. <#kacsint>#kacsint>
Ginuwine - 100% Ginuwine
Ginuwine - The Life
Ginuwine - The Senior
Ginuwine - Back II Basics
Ginuwine - I Apologize
na, az utolsó 6 ez volt most.... ott is hagytam laza 34 rugót! de legalább nem egy TDK vagy egy SONY felirat vigyorog róluk vissza....
/kb 280-300 eredeti CD-m van.../
meg egy zsák mp3 :D
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
mindent letöltöttem:D
de amugymár soxor elterveztem hogy meg kéne venne az ujj albumokat, de aztán mégse, mer a neten is ottvanD:
hópihe
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ismered a rainbow elso 4 albumat. dio enekel rajta. es meg egy erdekesseg roger glover - butterfly ball lemeze, amin dio enekel 3 dalt. az egesz lemez fantasztikus.
Bikini - Aranyalbum
Jimi Hendrix - Purple haze & Uranus rock
Natural born killers filmzene
U2 - Achtung Baby (amit 1szerûen imááádok!! :)) )
U2 - WAR
U2 - Rattle & Hum
AC/DC - For Those About To Rock (We Salute You!)
Minden gomba ehetõ.... Legalábbis egyszer biztosan...
egri jános group
incognito
marcus miller-tales
count basic
illegálisan-az összes többit
Aaron Smith feat.Luvli - Dancin'(Maxi)
Supafly vs.Fishbowl - Let's Get Down(Maxi)(Na jó, ezt ajándékba kaptam, de eredeti!!) :D
Raven Maize - The Real Life(Maxi)
Jaydee - Plastic Dreams(Maxi)
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Mauro Picotto-The Others (2002)
Mario Piu-Vision (2002)
Blank&Jones-The Mix vol 3.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Nem lehúztam, nem másoltam, nem loptam :DDð bár az eladó lopott tõlem, mert 270 ft volt darabja (-_-)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Gregorian Chants - christmas edition
1 valami dupla karácsonyi válogatás 60as 70es évek zenéibõl a Zasszonynak :)
5dik nem volt... :)
Egyebkent Nevergreen - Õsnemzés; Echo of Dalriada - Fergeteg.
Többi DC-s :)
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
https://supermario4ever.wordpress.com