winlogon.exe az mi?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ha van még valakinek hasonló gondja akkor:

Start menü/Futtatás

Ezt kell beírni a szövegboxba: sfc /scannow

A halál csupán a kezdet...

Tárgytalan, sikerült megoldani.
Sima rendszervisszaállítás elég volt.

\"We must respect the customs of our host planet.\" - Red Alert, Cybertron

Leszedtem a #6-ban linkelt progit, leöltem vele a winlogon.exe-t (a Windows/system32-ben van, lecsekkoltam a gépet vírusra, spyware-re, mindenre, semmi), de az eredmény csak annyi volt, h újraindult a gép, de még mindig ott van és eszi a procit.
Remélem nem túl régi topikba teszem fel a kérdést 😊

\"We must respect the customs of our host planet.\" - Red Alert, Cybertron

Fenrir
kösz, nagyon szeretném megúszni reinstall nélkül

Dichter
privi ment

Fenrir
nekem az a gondom hogy csak 1 winlogon van de az egyfolytában 50%-os processzor terheltséget produkál

a progi felimserte hogy az de hogyan javítsam ezt?

Dichter
Ez volt a problémám, hogy ezt a system használta, és sima task managerrel nem lehetett lelõni. Csak ezzel, amit belinkeltem ide

Pheel
Anno volt egy saját user nevében futó winlogon.exe-m a system-es mellett. Szerintem vírus volt, de sosem tudtam meg, mert azonnal és kézzel elimináltam.
nincsmit 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dichter
Téma lezárható. Cyrus, egyébként köszi.

Dichter
Nah, megoldottam. ez kell hozzá, ha valakinek hasonló problémája lenne.

Dichter
Ha mûködne rendesen az Internetem, akkor használtam volna BIIICCS!!

De most komolyan. Ennek most segítenie kéne nekem??

winlogon - winlogon.exe - Process Information
Process File: winlogon or winlogon.exe
Process Name: Windows Logon Process
Description: Windows NT logon utility that manages user logons and logoffs. The utility prompts you for the password when you log on and allows you to log off or shut down.
Company: Microsoft Corp.
System Process: Yes
Security Risk ( Virus/Trojan/Worm/Adware/Spyware ): No
Common Errors: N/A

GÚGÖL MÁDÁFÁKÁ !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dichter
Na igen, én is arra gondoltam, de hova jelentkezik be? És minek? És legfõképpen miért nem tud????

winlogon.exe a win bejelentkezõ progija nem ?

Dichter
Szóval. A problémám a következõ. Pár napja, észrevettem, hogy szaggat a gép, minden közben. És az Internet is belassult. Megnéztem a task managert, és a cpu kihasználtságot 2-3 mp-enként 30%-ra feltolja. Újrahúztam a windózt, tegnap, de ma ugyanúgy itt úa probléma. Valaki esetleg találkozott már ezzel??