16
Belkin problémék, megoldások
  • nesto
    heló. belkin wireless g routerem van, és az internetet szeretném rajta megosztani. meg van az ip címe a routernek, amin keresztül a böngészőben tudom állítgatni a dolgait, de a megosztást nemigazán sikerült mér megcsinálni. szóval 1 gépen megy a net, a többivel pedig feltudok lépni a hálózatra, de azokon nincs internet.
    a segítségeteket előre is köszönöm
  • i robot
    Hali

hogyan tudtál belépni?
    mert nekem is ez a problémám :(
  • zyppy
    megoldva
  • zyppy
    belkinf5d7230 routeren kikapcsoltam a nat-ot és most nem jön be a beállítások a 192.168.2.1 címre
  • Grimbusz
    Közben a probléma megoldódott most úgy néz ki, nahhh mivel sokan nem jelentkezdtek segíteni, ha van valakinek ezügyben problémája szóljon ha tudok segítek, mert már töviről hegyire bejártam a témát még csak éppen hogy szét nem szedtem darabokra a belkint.
  • Grimbusz
    szívesen, :) ja
  • Gábor
    Köszi, csak az a baj, h pw védi az árlistát :/
  • Grimbusz
    bocsi de nem, de van honlapjuk www.rce.hu
  • Gábor
    Nem tudod véletlenül, h nostromo n52es gamepadjuk van-e?
  • Grimbusz

Elérhetőség:

Nevünk: Rack Computer Elektronika Kft.
    Címünk: 1118 Budapest, Szurdok u. 1.
    Központi telefon: (+36-1) 309-4700
    Szerviz telefon: (+36-1) 309-4740
    Központi fax: (+36-1) 309-4701
    Szerviz fax: (+36-1) 309-4741

• Grimbusz
    RCE
  • Gábor
    Van itthon belkin forgalmazó? Hol?
  • Grimbusz
    Na jó aki észrevenné a kérdést és tudja a választ kérem priviben is üziszhet ha van ismerős akihez tud irányítani az is érdekel, vagy is minden infó
    thx
  • Grimbusz
    A másik probléma:

Egy laptop is csatizik a netre amit rendszeresen kidob a net míg én közvetlen vezetéken csatizok a belkinre engem bennt hagy a neten, lehet hogy a laptom a bibi? az érzékelője gyenge? ha újraindítom megtalizza a belkint és van net...

Aki talizott hasonló problémávak kérem segítsen tanáccsal.
  • Grimbusz
    A probléma a következő:

50-60m belűl van háló és ha éppen nincs gáz vele tök mükszik a net. De egy idő után egyszerűen elveti a Belkin a net elérhetőségét. Mint jó gyerek elkezdi az ember megnézni mi lehet a baj. Pingelés hegyek és kiderűl hogy nincs alapértelmezett átjáró. Se javítás se tiltás és engedélyezés nem segített, én naív ezzel keztem a probléma megoldását. Majd jött az újra konfig. Ami hatása igen pozitív volt megtalálták egymást a roouter stb és minden működött majd hirtelen egyik nap és másik eltünt a net ismét. Azóta volt Belkin reset és csere is, mint kiderűlt nem ez a baj és a régi belkin is faxán mükxik.
    Gyanakodtunk arra is hogy valaki szórakozik és aállítgatja az SSID-nket vagy is belelép és zavarja a csatornánkat mire meg is változtattuk a csatit és ennek is volt rövid távon pozitív hatása, ez eddig a legjobb megoldás amit találtunk.
  • Grimbusz
    Informálódni szeretnék ki találkozott, kinek van tapasztalata Blekin vez. nélküli hálóval kapcs.