1546
  • Punkerwork
    én csak ezt szoktam figyelni, tegnap hirtelen nem is tudtam hogy te te vagy :)
  • Alien
    ooo folyamatosan cserélgetem, mindennap :) van amikor ezt használom, van amikor a másikat :)
  • Punkerwork
    visszaraktad a régi logo-d?:)
  • Alien
    ok :)
  • PREMIERE1
    Hát, ja ...
  • PREMIERE1
    Carlos marad!
  • Alien
    Fú jó rész volt a tegnapi! A Davisnek szerencsére nem lett baja :) A Carlost pedig nagyon sajnálom, kiváncsi vagyok mi lesz, hogy tényleg kell-e mennie.
  • Mighty
    Én is szeretem ezt a sorozatot. Nem a aszereplők miatt, hanem a három szolgálat munkájának bemutatása tetszik. Azt nem tudom, hogy az életben is ilyen összehangolt munkát végeznek az USA-ban, de példaértékű lenne a magyar szolgálatoknak is (persze nem tudom, hogy itthon milyen munkavégzési kapcsolat van).
    Példa erre a tegnapi rész, mikor a skizofrén nő ajtajánál értesítették a központot, hogy kihívják a külenleges egységet. Egy elejtett mondatból nekik természetes volt egyből hívni a tűzoltókat is (a lakás felgyújtásával fenyegtőzött az asszony). A mentők meg már eleve a rendőrökkel érkeztek a helyszínre.

Minden tiszteletem a tűzoltóké (bármely nemzet emberei). Nem értem miért nem adnak nekik több pénzt...
  • Punker
    most nézem a tegnapi részt, durva
  • a.carkey
    Meghal?
  • Alien
    jaja :) És köszi szépen, hogy beraktad a bannert :)
  • Punker
    király a banner és a mai rész is jó lesz a bemutató alapján :)
  • Alien
    Oh szupi :) Szólok az itteni moderátornak, azt hiszem Punkernek :)
  • Alien
    Uhhh na ez is jó rész lesz!
  • Amse
    Alien:
    Szereztem 1 bannert, ha tetszik rakasd be!
  • Amse
    Mai rész tartalma:
    Doki a felettesei előtt kiáll Nieto mellett, de Carlosnak végül mégis mennie kell a mentőszolgálattól. Yokas drogtanácsadásra viszi Emilyt, és legnagyobb meglepetésére a gyerek nem zárkózik el a folytatástól. Davis és Sully egy 18 hónapos kislány életét próbálja megmenteni. Davis megakadályozza, hogy a gyerek anyja levesse magát a 4. emeletről, de közben ő zuhan ki a korláton. Sully hiába igyekszik, nem tudja megtartani...
  • R9
    na tegnap néztem meg videórol a részt mert focimeccs ment,jó kis rész volt.remélem bosko összejön rendesen a hadnaggyal!
  • Amse
    Ja, de az nem tetszett.De az ilyan betétek 1rva jók szoktak lenni.
  • Alien
    Jaja egy csomó jó zene van benne, és mostanában a végén is adnak ilyen zenés betéteket, a mai végén is volt
  • Amse
    Thx.De szokkott benne menni 1 csomó jó lassú szám.Csak nem tom mik :(
  • Sadist
    A főcímzenéje pl: The Crystal Method - Keep Hope Alive
    Egyik örök kedvenc :)
  • Alien
    Annyira birom ezt a sorozatot, annyira jók a szereplők és olyan jól kijönnek benne az emberi kapcsolatok.
  • Amse
    Jah.
  • Alien
    Jó rész volt ez a mai is :)
  • Alien
    :D
  • Amse
    Hát nem :DFőleg hogy minden 4diket a csapos fizette :D
  • Punker
    300 $-árt elinni 5 nap alatt nem is rossz :)
  • Alien
    jaja
  • Amse
    Mindjárt kezdődik
  • Alien
    jujj :)
  • joebacsi
    egy részt láttam eddig, azt, amelyiknek az elején összedől az állvány, és közben leszakítotja a srác lábát...közben meg pont ilyen állványozáson dolgoztam, hát következő nap már kicsit remegett a lábam 9 emelet magasan :)
  • Alien
    Hát igen
  • Amse
    Megértem a Sully-t, de azért ideje lenne továbblépni és másra gondolni.
  • Alien
    Szegény Sully ezekszerint nem tud egyenlőre túllépni a dolgokon
  • Alien
    Hmmm , kiváncsian várom! :)
  • Amse
    Ja ez a mai.
  • Amse
    Az epizód ismertetése: Több rendőrtámadást is jelentenek a 9-11-en. Szinte minden járőr a bajba került kolléga segítségére siet, de a kelyszínen nincs áldozat. A riasztások alatt azonban mindig kirabolnak egy szőrmeüzletet. Cruz a saját módszereivel vadászik a tettesre, és ez kis híján az életébe kerül. Yokas egyre kevésbé szimpatizál a hadnagynővel, emiatt Boscó-val is nézeteltérései támadnak. Sully egyre többet iszik és mindinkább képtelen irányítani saját életét. Davis úgy dönt, nem asszisztál tovább barátja önpusztító életmódjához.

Info:www.port.hu
  • Amse
    thx:)
  • R9
    amse,király a logód!
  • Alien
    jaja, már várom :)