1546
-
#63 én csak ezt szoktam figyelni, tegnap hirtelen nem is tudtam hogy te te vagy :) -
#62 ooo folyamatosan cserélgetem, mindennap :) van amikor ezt használom, van amikor a másikat :) -
#61 visszaraktad a régi logo-d?:) -
#60 ok :) -
#59 Hát, ja ... -
#58 Carlos marad! -
#57 Fú jó rész volt a tegnapi! A Davisnek szerencsére nem lett baja :) A Carlost pedig nagyon sajnálom, kiváncsi vagyok mi lesz, hogy tényleg kell-e mennie. -
#56 Én is szeretem ezt a sorozatot. Nem a aszereplők miatt, hanem a három szolgálat munkájának bemutatása tetszik. Azt nem tudom, hogy az életben is ilyen összehangolt munkát végeznek az USA-ban, de példaértékű lenne a magyar szolgálatoknak is (persze nem tudom, hogy itthon milyen munkavégzési kapcsolat van).
Példa erre a tegnapi rész, mikor a skizofrén nő ajtajánál értesítették a központot, hogy kihívják a külenleges egységet. Egy elejtett mondatból nekik természetes volt egyből hívni a tűzoltókat is (a lakás felgyújtásával fenyegtőzött az asszony). A mentők meg már eleve a rendőrökkel érkeztek a helyszínre.
Minden tiszteletem a tűzoltóké (bármely nemzet emberei). Nem értem miért nem adnak nekik több pénzt... -
#55 most nézem a tegnapi részt, durva -
#54 Meghal? -
#53 jaja :) És köszi szépen, hogy beraktad a bannert :) -
#52 király a banner és a mai rész is jó lesz a bemutató alapján :) -
#51 Oh szupi :) Szólok az itteni moderátornak, azt hiszem Punkernek :) -
#50 Uhhh na ez is jó rész lesz! -
#49 Alien:
Szereztem 1 bannert, ha tetszik rakasd be!
-
#48 Mai rész tartalma:
Doki a felettesei előtt kiáll Nieto mellett, de Carlosnak végül mégis mennie kell a mentőszolgálattól. Yokas drogtanácsadásra viszi Emilyt, és legnagyobb meglepetésére a gyerek nem zárkózik el a folytatástól. Davis és Sully egy 18 hónapos kislány életét próbálja megmenteni. Davis megakadályozza, hogy a gyerek anyja levesse magát a 4. emeletről, de közben ő zuhan ki a korláton. Sully hiába igyekszik, nem tudja megtartani...
-
R9 #47 na tegnap néztem meg videórol a részt mert focimeccs ment,jó kis rész volt.remélem bosko összejön rendesen a hadnaggyal! -
#46 Ja, de az nem tetszett.De az ilyan betétek 1rva jók szoktak lenni. -
#45 Jaja egy csomó jó zene van benne, és mostanában a végén is adnak ilyen zenés betéteket, a mai végén is volt -
#44 Thx.De szokkott benne menni 1 csomó jó lassú szám.Csak nem tom mik :( -
#43 A főcímzenéje pl: The Crystal Method - Keep Hope Alive
Egyik örök kedvenc :) -
#42 Annyira birom ezt a sorozatot, annyira jók a szereplők és olyan jól kijönnek benne az emberi kapcsolatok. -
#41 Jah. -
#40 Jó rész volt ez a mai is :) -
#39 :D -
#38 Hát nem :DFőleg hogy minden 4diket a csapos fizette :D -
#37 300 $-árt elinni 5 nap alatt nem is rossz :) -
#36 jaja -
#35 Mindjárt kezdődik -
#34 jujj :) -
#33 egy részt láttam eddig, azt, amelyiknek az elején összedől az állvány, és közben leszakítotja a srác lábát...közben meg pont ilyen állványozáson dolgoztam, hát következő nap már kicsit remegett a lábam 9 emelet magasan :) -
#32 Hát igen -
#31 Megértem a Sully-t, de azért ideje lenne továbblépni és másra gondolni. -
#30 Szegény Sully ezekszerint nem tud egyenlőre túllépni a dolgokon -
#29 Hmmm , kiváncsian várom! :) -
#28 Ja ez a mai. -
#27 Az epizód ismertetése: Több rendőrtámadást is jelentenek a 9-11-en. Szinte minden járőr a bajba került kolléga segítségére siet, de a kelyszínen nincs áldozat. A riasztások alatt azonban mindig kirabolnak egy szőrmeüzletet. Cruz a saját módszereivel vadászik a tettesre, és ez kis híján az életébe kerül. Yokas egyre kevésbé szimpatizál a hadnagynővel, emiatt Boscó-val is nézeteltérései támadnak. Sully egyre többet iszik és mindinkább képtelen irányítani saját életét. Davis úgy dönt, nem asszisztál tovább barátja önpusztító életmódjához.
Info:www.port.hu -
#26 thx:) -
R9 #25 amse,király a logód! -
#24 jaja, már várom :)