10
Nyx
  • Adam5
    #10
    Még szerencse hogy Vitali barátunknak van némi tapasztalata a box terén
  • Hentes Bill #9
    pffff
  • Pyx #8
    Nyx? vigyázzá!
  • Mészy
    #7
    Előre remeg a kéééz
  • Mészy
    #6
    Széép. Kár, hogy nincs pár zombi-kéép is.
    2005-ig mondjuk biztos lesz néhány...
  • CUCLI
    #5
    kis stalker filing :D
  • grebber
    #4
    Hát ebből még akár jó FPS is lehet majd ha jönnek ingame moviek akkor okosabbak leszünk.
  • grebber
    #3




  • grebber
    #2
    Nyx: Stalker nyomdokain

    Sogun, 09:38 - Játék: Akció

    (Worthplaying) Küldetésed, hogy elérd azt a kutatóbázist, ahol a mutánsok meggyógyítására felhasználható antivírust őrzik. Az átalakult lakosság elől menekülve Vitali megpróbálja kideríteni, mi történhetett. Közben szembekerül a hadsereg által kitenyésztett rémekkel.





    info: Hardwired
  • grebber
    #1
    NYX: világuralom minden FPS felett (ERŐS TÚLZÁS)
    Sogun, 12:43 - Játék: Akció

    (GenGamers) hööööörgg...
    - "Mi vagyunk a Zombik, akik azt mondják Nyiksz!"
    - "Nyiksz! Nyiksz! Nyiksz!"
    Az út mellett bénultan álldogálló Vitalij hápogva próbál védekezni a hang ellen, de nem tehet semmit. A Nyiksz-Zombi odalép hozzá és arcába karmol. MohaZöld élőhalott szemei gyors halál ígéretét hordozzák. Vitalij undorodva elrúgja magától a támadó hullát és öklendezve arrébb botladozik. Háta mögött épp leért a lépcsőházból az a halottfehér bőrű asszony, akit feleszmélésekor pillantott meg az emeleti rendelőben. Még mindig ott van a karján szürke-mocskos lepellel letakart, görcsbe kunkorodott csomagja, egy élettelen csecsemő. A többi hulla hörögve közelebb botladozik. Testüket harapásokból és vágásokból eredő nyílt sebek borítják. Bőrük üde mohazöld színárnyalatokban játszadozik. A karmolós megragadja Vitalij arcát, és közelebb erőlteti magát. Éhes nyögéssel kitátja feketés-zöldre rothadt fogakkal teli pofáját. Ajkain sárgán levedző tépett sebek nyílnak. Harapni készül.

    Vitalij pánikba esik. Hasba rúgja a zombit, mire az összelappad, mint a kipukkasztott pöfeteg-gomba. A penészes testből bomlástól felgyülemlett gázok süvítenek elő. Vitalij hátratántorodik, majd nyüszítve rohanni kezd, közben agyába villannak a múlt eseményei. 2005. Romló külpolitikai helyzet. Az elnök, amint végzetes döntésre szánja el magát. Oroszország titkos fegyvere, a biológiai töltettel felszerelt rakéta, amelyet kilőnek Törökország felé. A tömegpusztító eszköz meghibásodik. Vezérlőrendszere orosz légtérbe irányítja vissza a milliók megfertőzésére képes vírusbombát. A robbanás követő órákban halotti csend borul az egész országra. Milliók halnak meg anélkül, hogy észrevennék. Vitalij lelki szemei előtt zavaros képek örvénylenek fel. Valamiféle laboratórium elmosódott részletei. Egyetlen szó: "Kezelés."


    Főhősünk a történet előrehaladtával rádöbben, hogy az ő testét miért nem képes megfertőzni a rémisztő vírus. Aztán találkozik a hadsereg titkos bázisain kitenyésztett marcangoló ölőmutánsokkal.
    Ezért a hírért köszönet jár Warhawk kiképző őrmesternek, mert nélküle nem bámulhattuk volna meg katonai távcsővel a veszedelmes Nyiksz Zombikat!
    Thx Warhawk!

    Fejlesztő: SharkStorm
    Megjelenés: 2005. tavaszán

    info: Hardwired